Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tvůj největší problém je ten, že ve svém vesnickém rozhledu si myslíš, že USA je celý svět. Pomýlenče, říkám ti, NENÍ.
  • v našich malých podmínkách je tento člověk podobný Putinovi v Ruských podmínkách. Moc takového člověka ovlivnit u nás v Česku je tak obrovská. Jen když si uvědomíš, v čem jede. Co všer v budoucnu takovýto člověk může ovlivnit. Snažím se ho sledovat, tak ty pokusné balónky vypouští velmi pečlivě a pak z těchto balónků kosmeticky ubírá. A jestli to nevidíš, že to směřuje k tomu, jen ne tvořivou a odpovědnou svobodu, pak je to potřeba si vzít silnější brýle. A s těmi Ruskými svaly... Vzpomínám si, jak za socíku o obč. nauce jsem se bavili o Varšavské smlouvě, Natu a myslím, že těch aliancí bylo více.. Z logiky věcí Amíci byli ve všech jen ne ve Var. smlouvě... Když byli ve všech, proč tedy nerozprášili Varšavskou smlouvu.. logicky nechtěli, byl to pouze obranný zájem nic víc. A my- Evropani v euromarickém prostoru potřčebujeme mír pro dobré fungování společnosti. Konec konců máme své zkušenosti. Kdežto, kde funguje deprivant, ten vše je ochoten rozkložit, znevěrohodnotit... někdo tomu říká šikmá rovina. Pokud tu šikmou rovinu deprivant příliš nakloní a my mu k tomu svoji naivitou pomáháme, tak to povede k zániku celé civilizace
  • A kdo nakonec vyhrál?
    Myslím na tom pískovišti?
    *1* *1*
  • ...jsi ubohý ...i za okupace 68 se muselo chodit do práce a děti se vodily do školky ty ubožáku ...přidal bych i další nadávky, ale nesnížím se k tomuto projevu slabosti !
  • Není to ani hrdlořez, ani nehajluje.
    Takové gesto často dělá i můj kocour - a ten nějakém hajlovaní nikdy nic neslyšel.
    Je mi nanic z lidí, kteří ve všem vidí nějakou nepravost. Sluníčkoví idioti!
  • Ač máme údajně demokracii (což podle toho jak jsou události komentovány moc nevypadá) , nás by se stejně nikdo neptal. Stále musíme mít strejdu z jedný , nebo druhý strany a nic mezi není. Jinak doufám, že nebudu osočován z bolševizmu. Ve straně jsem nikdy nebyl, ale vždy jsem se snažil řídit rozumem. Samozřejmě jsme jen lidi a i splést se je přirozený.
  • Tvoje maminka byla pěkná krá........ když tě táhla jako dítě někam k Rusákům, asi se chtěla zabavit. Už tenkrát věděla co jsi za bl.............
  • O tom právě píši, demagogie j e deprivantům velmi blízká.. vše pošpinit. Jediný účel jejich hry je upevnit svoji moc... Deprivant je člověk, který se pohybuje mimo normalitu, která se budovala třeba tisíc let. Najednou se objeví hajzlík, který vše znevěrohodní, který vše pošpiní, kde se dává na jednu rovinu astronomie a astrologie, .... aby žabák věděl.. to je demagogie
  • Kdo pořád píše ty hovadiny na tenhle veb
  • Lžeš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • kdes nechal Alinu, clena kscm nebo kanibala z CCCP? Taky přijdou? *3*
  • Další deprivant, víc nic tam nemáš? nějaké logické zdůvodnění, chudáčku.
  • Bude to jak za socíku.. Každý máme svobodu projevu, ale po projevu, to už ne.
  • Máš pravdu, Jirko. To by ti, co teď tak mávali americkými vlajkami a vítali "osvoboditele", tyhle vlajky ihned spálili a vytáhli by muslimskou, vzali si místo maskáčů kaftan a ručník na hlavu a šli by vítat nové pány stejně hlasitě, jako ty současné.
  • Proč mám pocit, že ve svých příspěvcích plácáš páté přes deváté?
  • Poražený vojevůdce puťka škemrá o členství ve "zločinném" NATO *1* *1* *1* Tak to jsem zvědav, jak se s tím tady ti rudí rusofilové vyrovnají. Hlavně pusinka, doufám, že jí netrefí šlak, nepřeji nic zlého ani politickému odpůrci. Obvzláště, když je mentálně postižený. *1*
  • Jen by mě zajímalo, kdyby se teoreticky opět rozdělila Evropa na východní a západní a česko by bylo rozdělené, jestli by se ti, co se tady pro Rusko můžou přetrhnout, jestli by si vybrali tu východní část Česka nebo by se hnali do té západní části. *1*
  • To jsi byl záškolák, že?
  • Na jedné straně východ , na druhé západ. Připomíná mi to porovnávání pinďourů malejch kluků na pískovišti.
  • TO. Panečku ten Gorin

...to je ta svoboda projevu hochu......ale už dlouho nebude, protože na netu už se chystají podobní tvému názoru na komunistickou cenzuru kterou já jsem na rozdíl od tebe zažil...Rusové mně v 68 skoro s maminkou zastřelili když po nás stříleli...takže já Rusy nemám rád, děda byl cca 1 rok v koncentráku za Haidrichiády...jestli výš co to bylo...ale to mi dává stále dostatek soudnosti vyhodnocovat fakta a neposlouchat demagogy...vzpamatuj se..jo a někomu vzít život není tak jednoduché...napsat to lze ale reálně je to velmi těžké

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit