Přejít na výpis diskuzí
Vítáme vás, páni Maršálové! Aneb jak se Češi zase nechali převézt
31.3.2015 | František Strnad
140 příspěvků
-
Trefně popsaná česko moravská nátura, to mě fakt pobavilo *1*
-
Účel tohoto paskvilu mně uniká....
-
//www.youtube.com/watch?v=OTBznXyXCiw
-
Frantisku Strnade jste zase vypil večer moc vina, že vam lezou blitky z huby že.....
-
Přečetl jsem tento článek a článek Válečné hovory z Donbasu:... Jsou to definitivně poslední články mnou čtené na Tiscali. Více slov k tomu nemám.
-
-
Tak jo. Nebudete jim chybět! *3*
-
-
Plzeňák prý dal zase tečkovi přes hubu takže ten mluví z cesty, dobře mu tak, prý mu tekla červená.
-
http://orgo-net.blogspot.cz/2015/03/co-se-taji-plzen-1945-americane-v-akci.html
-
http://www.hlavnespravy.sk/barack-obama-vratil-nobelovu-cenu-za-mier/590034
-
-
apríl!
-
-
Autor článku trefil hřebík přesně na hlavičku... Přesně tak, česká tragikomedie s mávajícími tragikomiky... :D
-
Možná by autorovi prospělo přečíst si knihu Vzpouru deprivantů. Souhlasím s autorem pouze v tom ,že to byl bezvýznamný průjezd. Ale jelikož media dala více prostoru deprivantům-Vyvavdilům , tak z toho vzniklo toto.. Histerie na obou stranách. Já chci patřit do svobodného západního světa než do světa oligarchů, kteří nás budou šatit, živit, léčit, starat se o kulkturní vyžití národa.. dobře procenzurovaného .. Konec konců Babiš a spol to již dělají.. zemědělský výkup, zemědělské zpracování, biosložky do paliv, vybavení zemědělských a lesnických podniků, lesnické práce, nemocnice....Babišovi snad už jen chybí pohřebnictví.. Základním zankem deprivantů je vše pošpinit. Když Zeman zarecituje báseň od J. Skácela, je pro mne tato báseň navždy ztracena. Základním heslem deprivantů je : Všechno jenom ne tvořivou a odpovědnou svobodu."
-
-
Souhlasím a anic si s toho nedělej co tady některý píší, jsou to trubci.
Dobrý názor. -
Doporučuji absolvovat kurz demagogie pro mírně pokročilé. Tenhle základ je nic moc *3*
-
-
O tom právě píši, demagogie j e deprivantům velmi blízká.. vše pošpinit. Jediný účel jejich hry je upevnit svoji moc... Deprivant je člověk, který se pohybuje mimo normalitu, která se budovala třeba tisíc let. Najednou se objeví hajzlík, který vše znevěrohodní, který vše pošpiní, kde se dává na jednu rovinu astronomie a astrologie, .... aby žabák věděl.. to je demagogie
-
-