Přejít na výpis diskuzí
Vláda ničí živnostníky, ale doplatí na to všichni
19.1.2017 | Tomáš Chalupa
233 příspěvků
-
... buď v naprostém klidu, u tebe nikdy nic nezačalo a ani nezačne, jsi neskutečně jalový blb :)))
-
Ne elektřinu si vyrábím sám a ušetřím 2 000 Kč./měs. Vyrobil jsem si super agregát a mam elektřinu zdarma. Ten Tvůj mozek by na nic takového nepřišel. Cha...cha......
-
... byl jsi pokaždé pro legraci, moulo, jestli jste u vás samí takoví, divím se, že máte elektřinu :)))
-
... si představ, že bych měl tomu blbci psát, že půjdu v dubnu do Sasazu na Fedde Le Granda :)))
-
Já jsem zde již jednou psal, že u nás byly dvě hospody počet obyvatel 1 200. Od nového roku naše městečko nemá již žádnou hospodu. Mně by moc zajímalo, kde Babiš sebral, že hospody nezanikají, ale naopak je jich více než před rokem.
Není náhodou Babiš muslim? Vždyť se chová jako bojovník ISS. Všichni u něj kradou, zakazuje kouřit, zakazuje pít v restauracích, teď nám zakáže nosit klobouky a budeme nosit burky. Dětem na školách vláda zakázala prodávat sladké, slané a co má více kalorií. Co bude příště? Nařídí nám 5 x denně se modlit k prorokovi a ten se bude jmenovat Babiš? Babiš je slovák, kak se budeme klanět k východu?
Tady končí svoboda a začíná diktát. -
... vysvětluj to dementnímu hlasujícímu kulometu :)))
-
Má to smysl se tady čílit !?!
https://www.youtube.com/watch?v=zkf68CEUHrM -
... pa, deeeeeeeeeeeeeeeeeeeemente :)))
-
... ten ubožák nikdy nepochopí, jak je neškodnej, bezbrannej a ubohej, hezky si to vždy užívám :)))
-
... tak už konečně popiš svou kvalifikaci, kryso :)))
-
... nikdy jsem se nebavil lépe z bezmocného primitiva, dokonalá tupost mě vždy přitahovala :)))
-
krásně zuří co, pitomej, smradlavej impotentní čobol Hrebeňár, muhehe
-
... totální čurááááák to je :)))
-
... nemáš na to, tímto se nikdy bavit nebudeš, máš pouze dementní představy lidské trosky :)))
-
... si deement :)))
-
se bavím, když rozzuřím impotentního čobola Hrebeňára
-
... hlasuj, hlasuj, hlasuj, impotentní sr*čko :)))
-
Stbácká vysoká?
-
Takže nákup dluhopisů u Agrofertu jediným akcionářem a majitelem za 2.5 miliardy je OK?.Obchází tak placení daní z divident... on to ví/Babiš/... jednoduše našel díru v zákoně, kterou už teď ucpal, ale jemu těch 80milonů poteče dále každý rok... to je OK?... Ať je EET, ale ať tu kontrolu hradí stát... pak se ukáže, že je to spíše šikana na pracující a vábnička na voliče.. Jen hlupák si přece krade ve své firmě...
-
... nepodstatný detail, hlupáčku :)))