Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... křesťan vyčpěl jako každý pitomeček, kterého jsem si zde podal :)))
  • bezmocné okopávané a zakomplexované prase jsi tady především ty.A nic s tím neuděláš. Senzace, co?
  • ... napiš něco o své akademické práci v zemích světa, myslím si, že napíšeš kulový :)))
  • ... podívej se na deementa, co si říká BIJEC, úplně zmagořil, už tu srračku totálně ignoruji :))
  • jéé prase si hraje na studované zakomplexované prase! To se vyvedlo. Prase akademik. První ve vepříně?
  • ... varuji tě, jestli máš potřebu, abych z tebe udělal magora, zvládnu to kdykoli levou zadní :)))
  • nic jiného tobě obyčejnému praseti nezbývá. Nevěřím že odlezeš. Ty prase jsi závislé na zdejších kopancích do rypáku.
  • ... se mnou se srovnávat nelze, nevíš, kde jsem pracoval já a kolik umím jazyků, blbe :)))
  • to u tebe je jasno.Prase páchnoucí, špinavé, věčně nenažhrané. Navíc bezmozek.
  • ... máš smůlu, jenom blb jako ty si myslí, že si někdo sedne na zadek z gastarbeitera :)))
  • prase TY pujdeš maximálně na porážku. To už se tak prasatům dělá.Ty tomu říkáš SaSa...... jste tám v chlívku všichni akedemici.
  • Pitomečku já se nepotřebuji s Tebou porovnávat, protože není co porovnávat. Já jsem žil a pracoval v několika zemích světa. umím pár řečí, domluvím se s každým slušným člověkem na celé planetě, ale s pitomečkem co se chvá jako deb......se otáčím zády, protože mi může akorát někam vlízt.
  • áááá prase zas hraje akademika? Chytré prase od žlabu? Táhni do nory špíno!
  • ... dorazil nejvíc zakomplexovaný primitiv, s frňákem nahoru přenechávám pole této sraačce :)))
  • tak to je gool! Prase z chlívku má duševní ...... co? No to snad ne?TY prase z chlíva máš maximálně špinavý rypák a chuť furt žhrát.
  • ... neskutečně kouzelně napsané, to to vemeno nerozdýchá :)))
  • ale no tak! Přeci prasata u tebe v chlívu nemají nárok na taková velká slova.
  • ...jo do hospody když jdeš,tak tam musíš chlastat a né mudrovat o tom jestli krade ten či onen. Proto vám ty hospody zavřeli. Věř tomu,že za to může někdo úplně jiný než Babiš.
  • ... upozorňuji, že zde všem vadím kvůli svému obrovskému duševnímu náskoku, tak se stáhni :)))
  • ... mýlíš se, pochop, že na mě zdaleka nemáš, kde na vsi není proud, je nutný agregát blba :)))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit