Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Díky. Mně taky není už málo :) a leccos jsem zažila a viděla. Zdejší diskutující mne neurazí. V dnešní době je Karel Schwarzenberg jediným možným reprezentantem naší země. A nemyslím si, že budeme po cimrmanovsku "úpět pod Rakouskem". A i kdyby........... úpěli jsme už pod Sovětským svazem a taky nic moc........ *1*
  • Tak znovu, volím srdcem i hlavou. A jde to.
  • Takové reakce jsem čekala. Naštěstí jsem se už dávno přesvědčila, že spodina, která zde většinou "diskutuje" není rozhodující pro nic. Já občas přihodím svůj názor a protože jsem žena, jsem většinou šovinisticky urážena. Nevadí.
  • Tak bacha. To jsi vedle, panáčku
  • T.G.Masaryk i M.R.Štefánik se musí obracet v hrobě, když vidí české vlastizrádce jak volí cizince, feudála.A což teprve psohlavci?Kam se poděla národní hrdost a vůbec měli jsme nějakou?
  • Karla volí jen mladí blbečci bez vlastního rozumu a pak zloději, podvodníci a lháři
  • Jaký kníže, myslela jsem, že tyto tituly zanikly za 1. republiky. Jaká noblesa? Mluví jak dlaždič /Rakušany já znám, to jsou magoři/. Při jednání usíná. Vždyť je na něm znát degenerace rodu. Navíc jeho tchán byl nacista, obdivovatel Hitlera, to si nikdo na válku nepamatuje? B eneš aby se obracel v hrobě. Vzpamatujte se , lidi.
  • Já si nemyslím, že jsoub občané tak hloupí a německá média jich neposlouchá až zase tolik, aby to ovlivnilo volby. Podle mého názoru (bohužel nedoložitelného, tedy to berte jen jako osobní dedukci) jde o volební podvod. Cožpak tady už nebylo podvodů na statisíce ??? Ale odhaleno je jich asi pět... Všechno se dá zfalšovat a volby také, např. pečetění uren je jen lepenka, ta se dá přes noc odlepit, lístky vyměnit a zase zalepit a falešné razítko vám udělají za stovku kdekoli, nebo komise sčítají hlasy do zblbnutí, ale nahoře udělá někdoí klik klik a je odvoleno atp. Nikdo to totiž nehlídá, plácne s etam lepenka s obyčejným razítkem - copak je to nějaká pečeť ??? A i ta se dá dneska zfalšovat. My dneska volíme s\stéímem, který by možná byl dobrý asi tak v 15. století. A jestli Schwarzenberk byl v sobotu v 10.00 odhadován na pátém místě a nakonec jen tak tak a vyhrál, tam mi nikdo nemažte med kolem huby. To, že při účasti komise jsou různí lidé se přece nefalšuje nic, proč, mají na to celou noc a pak ještě na ústředí programy. Takže je to jasné - prezidentem bude Schwarzenberk, i kdybyste volili jako protikandidáta samotného pána boha... Kalousek nepotřebuje pána boha. ale Schwarzenberka na hradě, aby měl drápy na ČNB a odebral jí dohled nad bankami a pak vám to vytunelují všem. Jim ne, oni mají svá konta ve Švýcarsku... Ani kauzu MUS tam odtud nevybrali a to nám to Švýcaři sami nabízeli, ale Kalousek to tam nechal do haléře... Takže si nedělejte naděje...vše bude ukradeno, i vaše úspory. Jedií, kteří se mohou těšit na budoucnost, jsou totiž exekutoři, už jsou vysmátí, jako zajíci...
  • VOlit toho co ho doporucuje Klaus tak lezu kanalama nebo si snad jeste nekdo mysli ze klaus to ma v hlave v poradku, nebo ze to mysli dobre?
  • Zuzano, je mi už hodně, zažil jsem celou dobu komunismu. A hodně jsem četl a hodnotil. Pro mne je také přijatelný jedině kníže Schwarzenberg. Je to osoba se všemi předpoklady pro důstojnou representaci naší země vůči světu.
  • Ne! Raději v Chrápnbergových!
  • Dobře zvolte si tedy svého Karla ale v tom případě nás opatruj sám pán Bůh protože bude u moci Kalousek a pak budete plakat *7*
  • Teď si lze vybrat pouze ze dvou možností. Kdo má sídlit na tradičním sídle českých králů, kde přímo dýchá tradice a velikost historie zemí Koruny české? Má to to být potomek slavného šlechtického rodu, který vykonal mnoho dobrého pro Regum Bohemiae (Království české), osoba noblesní pro níž morálka a čest není "pouhou třešničkou na dortu", ctící tradiční hodnoty, uznávaná v zahraničí. Nebo hospodský žvanil, ožrala, hulvát a sprosťák, pro který své spoluobčany označuje za pitomce a navíc Klausův komplic. Chcete pokračovat v Klausových prrasárnách?
  • To solder: Rozhodně menším zlem je kníže Schwarzenberg....Zeman napojený na mafiána a komunistu Šloufa, Lukoil a jiné povedené kamarádíčky z Moskvy, kteří mu zasponzorovali nynější volební kampaň, se mi taktéž příčí již od roku 1989 a poté co si " padli do náruče" Klaus-Pružinskij x Zeman a vytvořili opo smlouvu, jsou oba dva přisluhovači Moskvy absolutně neseriozními kandidáty na cokoliv...Pružinskij spolu se Zemanem rozkradli půlku tohoto pidi státu a mají tu drzost se podílet na dalším chodu...Ale po vzoru, vyhoď zmetka dveřma a on se Ti oknem jako bumerang vrátí se pořád tihle škůdci společnosti s hroší kůží snaží udělat z ČR opět gubernii a kolonii Moskvy. *7* *9* *13* *10*
  • Pana Karla volí většinou inteligentní lidé, kteří mají svůj vlastní názor, tedy nepotřebují radit!
  • JJ ponechte si svůj názor a žijte v pokoji-)) přes ten můj taky nejede vlak-)) řekla jsem co jsem musela. Díky za rozhovor-))
  • No to se teda pobavíš....až se nadrbe a začne urážet všechny kolem.... Alespoň je vidět,co za trubku na toto divadélko čeká... *1*
  • No vidíte Sylvo, jak snadno přejímáte jejich rétoriku. A co bylo ukradeno třeba církvím, které vznikly až po roce 89? A katolická církev vše získala pouze svou tvrdou a poctivou prací? A proč se některé řády chtějí i nyní, když jim byly přiznány finanční náhrady, soudit o další majetek? A tomu všemu Váš Karlík napomáhal, minimálně svojí naivitou a nečinností.
  • Pan Mráz je asi stejnej blb, jak paní Bobošíková.... S tou by si mohl podat ruce. Bohužel takovej trotlů se tady potlouká stále dost.... *1*
  • Velice výstižné. ZEMAN JE PRO SLUŠNÉHO SOUDNÉHO ČLOVĚKA NAPROSTO NEPŘIJATELNÝ! Volit ho může jedině ten kdo si přeje pokračování Klausových sviňňáren, protože v nich sám jede anebo zmanipulovaný pitomec.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit