Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • +1
  • Tak dobrého prezidenta, jako je Karel, si tento národ zlodějů ani nezaslouží!
  • Volte hulváta Zemana, podle doporučení ČSSD, tupé ovce ! Volte Dienstbíra, který nikdy nic neudělal a jen tříská ze jména svého otce, tupé ovce ! Volte Fishera, slizského úředníčka, kterému zachutnala moc, tupé ovce ! Volte Bobošíkovou, u které to z obrazovky jen bučelo, tupé ovce ! Volte pravdoláskovou Fisherovou, která nikdy nic neprosadí, tupé ovce !

Jak se ti líbí toto, Milane ?
  • nemá pravomoci ale má nejsilnější slovo jako LOBISTA
  • A vůbec si nemyslím, že současná vláda je slušná a moudrá, ale uvědomte si, že hlupáků je na světě víc Momentálně ale volíme jen jednoho z vlády a máme štěstí je to ten chytřejší a čestnější. S procentuálním zastoupením hlupáků nejde bojovat... je to sysyfovská práce.. vzdělávat, vzdělávat a někteří ani nechtěj-))) neuděláte nic-))
  • Kdo?
  • To ale oni nechápou, oni totiž žádné vychování nemají.
  • z části máš pravdu,ale hodně spekulací a doměnek,většinu bys nikde nedokázal
  • Paní Zuzano volit hlavou
  • Co se ukradlo se musí vrátit, alespoň tak mě doma vychovali.
  • lol ty jsi jetel jake pravomoci tu ma prezident? naprosto zadne jen amnestii (ikdyz i tim se nadji napachat obrovske skody ze) ale jinak prakticky nic nezmuze na zakony mame parlament
  • Aby pomohl něco vykonat? Oddlužit okradenou zem? Sám víte, jak problematické bylo vyrovnat se s věcmi veřejnými. Ženete se zpátky a mě nedochází proč? S korupčníky se točí, kauzy se dotahují do konce... Až tedy na spolupráci spolupracovníka Klause. To je veřejný škodič, to je staré. Všechno umetali pod stůl ti dva.... všude měli svoje lidi, né vás! Vás jen zneužili. A vy tam skutečně chcete znovu? Pak si to zasloužíte. Já dvakrát do stejný, špinavý vody nechci.
  • Vsichni kandidati stali za prd! A vsichni co si mezi nima vybrali a sli tu svoloc volit jsou TUPÝ OVČANI !
  • odmítá majetkové přiznání kryje všechny velké zloděje
  • Ja okamuru na volebnim lisku nenasel bohuzel
  • koho si voli ty koralu zemana? to jsi zase vypatlany alkoholik
  • Volím menší zlo - Zemana
  • Kde máš srdce? V rozkroku? Jsi jen klasická vypatlaná blbka.
  • Já jsem Karla Schwarzenberga volila srdcem a uráží mne všechny jiné spekulace. Miloš Zeman mi není sympatický od roku 1989, kdy jsem ho viděla i slyšela poprvé, tudíž ho volit nemohu a nechci.
  • Milá Sylvo,hluboce se mýlíte,pan kníže zvedl ruku pro nové daně,pro církevní restituce atd. Rozhodně si nedělám iluze že by byl tím správným presidentem který by hájil naš národ.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší