Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A až kníže Schwarzenberg se bude objímat s Němci a Rakušáky, kterým zaprodá tuto zemi Ti nevadí?
  • Volíme ZEMANA, protože nikdo z nás nedá na naše média placená trojkoalicí a zahraničím a člověk by měl míst svůj názor a měl by vidět kam nás dnešní trojkoaliční garnitura na jejichž vládnutí má podíl jako člen vlády Schwarenberg, dovedla. Aby zde nastal pořádek, tak by musela vzniknout nějaká organisace s hromadou výbušnin, protože odbory nejsouou schopny vyhlásit ani generální stávku, která by také určitě měla podíl na tom, aby se vyhnali darmožrouti trojkoalice od koryt.
  • ... problém je v tom, že Herr Schwarzenberg není dobrý jak píšeš, spíš všeho schopný pro dosažení svých cílů, kdyby zde neměl majetek, Česká republika ho nezajímá, s Kalouskem funguje ve zvláštní symbióze, Kalousek se za něj schovává, protože přímo jeho by nikdo nevolil ... představa Schwarzenberga na hradě je důvod pro volbu Miloše Zemana ... i přes výhrady, k teré k němu mám ...
  • To je zase hovadina. Uz mnohokrat bylo receno, ze Schlafenberga volili predevsim vezni, kteri jsou mu vdecni pry za amnestii a doufaji, ze kdyz bude u koryta, tak bude dalsi amnestie. V kazde veznici ho volilo v prumeru pres 90 % veznu. Dale ho volila omladina, kterou zblbla jejich kampan. Tak jakepak ovce? At si autor clanku poradne nejdrive precte vysledky voleb a pak at teprve pise. Jedina ovce a taky ten bravek, co taha povoz, je jenom on sam. *12* *12* *12*
  • Vážené poslankyně a poslanci, prosím povstaňte, je přinášen prezident!
  • Nevolte Karla jako tupe ovce!!!! Volte Zemana jako MEGA tupe ovce!!! *3*
  • Miloš ted objímá stromy. Pokud bude na hradě bude objímat Putina. Hrozná představa.....
  • ... paměť národa má asi Alzenhaimera ... video odkazuje na opoziční smlouvu ...na to se dá říct jediné - období opoziční smlouvy, napadané Havlovými souvěrci bylo období ekonomické stability, u náš za to Zemanovi nadávali, v zahraničí okamžitě stoupla důvěra v naší ekonomiku, což bylo prokázáno vzestupem hodnoty akcií rozhodujících velkých podniků, opoziční smlouva se nelíbila lidovcům, Rumlovi, tenkrát falešnému Judr, Kalvodovi a podobným exsitencím, protože je odstřihla od vlády a přesně to byl důvod pro její uzavření, proti těmto lidem byla mířena. Proto Zemanovi mám řadu výhrad, ze všeho nejvíc mi vadí jeho vstřícnost k EU, ale opoziční smlouva je jeho velké plus! Díky tomu se podařila sanace našich bank, které byly v zoufalém stavu, teď, když bankovní sektor v řadě zemí EU kolabuje, my sklízíme, co Zeman opoziční smlouvou zasel a banky máme stabilní!
  • Pane Mrázi, něco vám a vám podobným, krátce ocituji z Masarykova naučného slovníku: "ze Schwarzenbergu, starobylý šlechtický rod český, jehož původní jméno bylo se Seinsheimu (podle statku ve Francích), od 1670 v hodnosti říšských knížat. Nejstarším doloženým předkem je Sifrid ze Seinsheimu, připomínaný 1172 ve Vircpurku...
    (MSN, díl 6., str. 600-602)."
    Víte, hloupý a zamindrákovaný Čech je neštěstím, a takových je bohužel v tomto národě dost a dost. Tito lidé, jako jste vy - tedy tupé ovce - vypouštějí ze sebe slova, která nejsou ničím jiným než ukázkou malosti a ubohosti.
    Já si vždy budu vážit a dám přednost schopnému a dobrému třeba Němci, než českému hlupákovi, který se jen umí povyšovat a vystavuje na odiv svoji omezenost a hloupost. Sem také patří takové ty typicky české politické kotrmelce, kdy se jednou lísáme k Východu, podruhé k Západu, a výsledek: jsme směšní celému světu.
    Český národ dal světu mnoho vynikajících jedinců, často však sklízeli obdiv a uznání teprve až v cizině, protože v domácím prostředí nemohli žít.
  • na to se dá říct jediné - období opoziční smlouvy, napadané Havlovými souvěrci bylo období ekonomické stability, u náš za to Zemanovi nadávali, v zahraničí okamžitě stoupla důvěra v naší ekonomiku, což bylo prokázáno vzestupem hodnoty akcií rozhodujících velkých podniků, opoziční smlouva se nelíbila lidovcům, Rumlovi, tenkrát falešnému Judr, Kalvodovi a podobným exsitencím, protože je odstřihla od vlády a přesně to byl důvod pro její uzavření, proti těmto lidem byla mířena. Proto Zemanovi mám řadu výhrad, ze všeho nejvíc mi vadí jeho vstřícnost k EU, ale opoziční smlouva je jeho velké plus! Díky tomu se podařila sanace našich bank, které byly v zoufalém stavu, teď, když bankovní sektor v řadě zemí EU kolabuje, my sklízíme, co Zeman opoziční smlouvou zasel a banky máme stabilní!
  • proč musíme mít stále prezidentem dědečky,proč neůžeme mít mladého,atraktivního a bystrého prezidenta jako v Americe?Připomíná mi to pohádku Pyšná princezna a její rádce,také prý Někdo z kandidátů usiluje o navrácení majetku Českého Krumlova.....?Tak já jdu volit menší zlo Miloše. *7*
  • Tohle http://www.prvnizpravy.cz/sloupky.php?id=6acab86e-cfce-11e0-8ec4-00259038e91e
  • http://www.youtube.com/watch?v=h7UZZkCSXts
  • Mám husí kůži nejen z této diskuze. .Tak hurá do práce za desítku hrubého a nezapomeňte si po cestě koupit Blesk a startky s pivem. Škoda tak krásné země ,jak by tady mohlo být krásně i nám. Nebýt pravdoláskařů a komunistobíjců. A teď čekám že se dozvím že jsem komunista. Naopak,ti pravdoláskaři a nynější komunistobíjci ti byli v ksč, já ani v pionýru.
  • "Volte Karla, tupé ovce. A stádo poslušně běží. Nářez od vůdce odporu k vládě" - konečně to někdo řekl nahlas, překvapuje mne, že to vůbec někdo zveřejnil, poslední dobou je cokoliv, co někdo řekne proti našemu rakouskému (ne)příteli je považováno za prohřešek proti dobrým mravům ...
  • Co řekneš na tohle : http://www.youtube.com/watch?v=h7UZZkCSXts
  • Prober se pisálku, a prostuduj si toto : http://www.youtube.com/watch?v=h7UZZkCSXts
    Sci-fi nebo ďábelský plán?
    Když se ukázalo, že komunismus je cesta do pekel a zákonitě se blíží jeho konec, založili soudruzi v r. 1984 (snad podle pokynů SSSR a v režii STB a KGB) tzv. Prognostický ústav, aby si udrželi svůj vliv i po nezbytné změně politického a ekonomického systému a zajistili sebe a své potomky
    Jeden z nejvíce proradných, bezskrupulózních, necitelných gaunerů, agent StB (a nejspíš i KGB), všehoschopný psychopat soudruh Klaus byl pověřen vytvořením tzv. "občanského fóra“, které vyústilo ve vznik tzv. "občanské demokratické strany“. Stejně egocentrický hospodský žvanil, opilec a bavič soudruh Zeman dostal za úkol vytvořit z části KSČ zdánlivě opoziční "sociálně demokratickou stranu. Křesťansky smýšlejícího a odpouštějícího Havla soudruzi přesvědčili, že je třeba "nebýt jako oni", aby tak unikli spravedlivému trestu a mohli začít realizovat svůj plán. A jelo se dál. Rychle byla zahájena tzv. "privatizace" a aby občánkové nereptali a nabyli dojmu, že i oni se na tom mohou podílet, dostalo se jim pár drobtů v podobě kuponových knížek. Soudruh Klaus hlásal, že je třeba udělat „tlustou čáru za minulostí“ (aby soudruzi nemuseli vracet to, co bylo uloupeno), „zhasínal“ a s celou zločineckou bandou „utíkal před právníky“, aby si "vyvolení" soudruzi mohli „naprivatizovat“ lukrativní majetek dřív, než se pro to vytvoří nějaká pravidla. Samozřejmě přitom nezapomněl na sebe a svou rodinu. A jelikož to probíhalo v jisté koordinaci s Moskvou, která se snažila neztratit ve své osvobozující se kolonii vliv, dostalo se mu za dobré služby i bohaté odměny od Lukoilu. A jelo se dál.
    Když občané prokoukli a pokusili se zbavit Klause moci a přetvořit ODS na skutečně demokratickou stranu („sarajevský atentát“), dohodl se Klaus se svým komplicem z „opoziční“ ČSSD, křivákem a ožralou Zemanem a v tzv. „opoziční smlouvě“ si drze rozdělili moc. http://www.youtube.com/watch?v=h7UZZkCSXts A jelo se dál.
    Za pomoci intrik, vyhrožování a podvodů se Klaus vedral podruhé na post presidenta a za pomoci svých kumpánů (Langr, Vesecká, Rampula, agent StB Jakl…) a zkorumpované justice se mu dařilo úspěšně zdržovat a zametat privatizační a post privatizační lumpárny. A jelo se dál.
    Když se jeho čas nachýlil, zneužil (předtím účelově) znetvořené Ústavy, jež ho činí neodpovědným a beztrestným za své činy, a vyhlásil amnestii pro všechny privatizační, post privatizační a ostatní zločince, jejichž stíhání se dosud nepodařilo zastavit. Za tím účelem použil svého poskoka Nečase v roli užitečného idiota. Nečasovi přitom zjevně dělal užitečného idiota ministr spravedlnosti Blažek, který byl účelově dosazen po rychlém vyhazovu ministra Pospíšila, který by zjevně těm lumpárnám bránil. A jelo se dál.
    Před svým nutným odchodem z postu prezidenta se Klaus snaží prosadit na hrad svého komplice Zemana a doufá, že s jeho pomocí se mu podaří dokonat, co si předsevzal: Nečas jako viník za zákeřné podepsání amnestie za zády vlády a užitečný idiiot splnivší svůj účel bude odstaven (za „dobré služby“ se mu dostane patřičné odměny v podobě teplého místa), Klaus se vedere do čela ODS, aby „napravil“ její reputaci poškozenou mimo jiné amnestií, kterou přece podepsal Nečas, který je odpovědný, zatímco Klaus přece „nevěděl“ a byl veden „humanistickým“ cítěním. Klaus „obnoví“ jeho předchůdci poškozenou reputaci ODS a nechá padnout Nečasovu vládu. Zeman pověří sestavení nové vlády Klause jakožto předsedy „obnovené“ ODS. A bude to scénář ne nepodobný jako v Rusku s Putinem a Medvěděvem. Spiklenečtí gauneři Klaus a Zeman: http://www.youtube.com/watch?v=h7UZZkCSXts A jak Klaus v souvislosti s amnestií prohlásil: „POJEDE SE DÁL!“
    (http://cs.wikipedia.org/wiki/Prognostick%C3%BD_%C3%BAstav)
  • Veliká pravda.Volil Švarciho to je jako volit Kalouska.A ať mne o tom někdo přesvědčí,že ne.
  • To víš že mu to někdo přeloží. Kdopak asi? Kalousek
  • Toto může psát pouze tvor(nepíši člověk) mdlého rozumu po otřesu mozku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit