Přejít na výpis diskuzí
Volte Karla, tupé ovce. A stádo poslušně běží. Nářez od vůdce odporu k vládě
15.1.2013 | red
164 příspěvků
-
Všem těm, kdo nosí placku Karla s čírem. Ve skutečnosti volíte Kalouska, tak jako v posledních parlamentních volbách. A věřte tomu, že on někde v pozadí, zatím v pozadí, číhá. Karlík se vám možná zdá roztomilý s tím svým nesrozumitelným brbláním a svojí lidovostí. Nezapomeňte ale, že je předsedou koaliční strany této asociální vlády (byť uznávám, že předsedou loutkovým), která odsouhlasila a prosadila množství zhovadilostí. A dobrosrdečný Karel všechny odkýval. Těm z vás, kteří dohlédnou do historie dále než k Václavu Havlovi, doporučuji najít si něco o rakouském císaři a posledním korunovaném českém králi Ferdinandu V. řečeném Dobrotivý. Váš kandidát se onomu Ferdinandovi bude ve funkci hodně blížit. Za něj taky vládli a rozhodovali jiní.
-
A proto neumí slova české hymny *4*
-
Správně díš Romane, byli to němečtí vlstenci. A v Čechách si po bitvě na Bílé hoře přivlastnili území a řekli - toto je naše. Jenom hotentot to neví.
-
a co lety a tábory a... a vůbec....
-
no jako poddaný jeho veličenstva knížete moc svobody mít nebudeš... budeš makat, zisky stáhne on podívej se do historie.....
-
Normálně do internetových diskusí nepíšu. Ale tentokrát mi to nedá. President má mimojiné schvalovat a podepisovat zákony. Dost pochybuji, že Karel bude schopen si nějaký návrh zákona přečíst a pochopit v ČEŠTINĚ. Možná, když mu to někdo přeloží do Němčiny, nebo nějak zjednodušeně vysvětlí. Takového presidenta nechci. Osobně nic proti němu nemám.
-
To podle sebe soudíš, že člověk v počáteční fázi demence může zastávat prezidentský úřad? Jak bylo ve Švejkovi: "Pošmistrová je sice úplně blbá, ale může zastávat jakoukoliv státní funkci". Copak to lidé nevidí? Kníže si zpívá: Cechy me, cechy krasne a Čech si bude zpívat: Kde domov můj. No v pr..li. To si přeje český volič?
-
JE TO ÚTOK NA SAMOTNOU PODSTATU ČESKÉ REPUBLIKY _ NĚMCUM SE NASKYTLA ŠANCE OPĚT ČECHY MÍT JAKO FEUDÁLNÍ MAJETEK: TO SE NESMÍ STÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MOBILIZUJI VŠECHNY ČECHY JDĚTE K VOLBÁM A ZABRAŇTE SCHWARZENBERGOVI , TEDY CIZÁKOVI ZA NÍMŽ STOJÍ KATOLICKÝ KLÉRUS K UZMUTÍ REPUBLIKY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BOJUJME ZA NAŠI VLAST JAKO PŘEDKOVÉ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JE TO HISTORICKÝ MEZNÍK!!!!!!!! NECHCETE PŘECE PROTEKTORÁT BÖHMEN UND MÄHREN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Jestli mas na mysli ''pravicaky'' z ODS,tak jsem pro je pozavirat,ale jsem pro,pozavirat i ''levicaky'' z KSCSSD.
Nemam na mysli radove cleny,ale korupcniky a zlodeje,a ty,jez z teto politiky nadmirne zbohatli. -
Jsi vytokem z chamovodu,ale to o sobe vys-jen,aby to vedeli i ctenari... *3*
-
Chytráku, už 23 tu vládne demokracie a svoboda a naše země je na tom hůř a hůř. Tak se seber, vem své spoluobčany a táhni třeba do..do Amerikiy. Tam na tebe čekají.
-
Prosím Demonte, běž makat a nech si ty trapný rozumy.
-
V této zemi když má někdo svůj názor, tak zcela jistě musí být třeba zm.d a kominista. A myslím si, že žádný pisatel nemůže být až tak málo inteligentní. Spíš z takových projevů má prospěch a nebo je to pravičák, podělaný strachem, že ho za ty lumpárny jednou zavřou. A ten den ovšem přijde. *1*
-
Do Z M R D A Not CSSD má ještě hoodně daleko. A nikdy ho nedostihne.......
-
a co mu zbylo to Kadlík dá EU, zavede Euro a zbytek dá flanďákům *12* *16*
-
Pana Mraze pravem nazyvam komunistou!!!
Tudiz Z M R D E M a *12* -
Přesně tak, slepé stádo jdoucí na porážku....
-
Kazdy pitomec i ten co neprosel zvlastni skolu vi.. ze se tech 23 let promrhalo..Je otazkou kdo ma nastolit zvrat a kdo bude pro ceskou zemi ten vyvoleny co narod vyvede ze slepe ulicky a ukaze smer ! Oba kandidati jsou zajimavi ale myslim si ze v tehle uvaze to Zeman neni a knize je s prominutim na to uz stary a preji mu hodne pevne zdravi !!! S prvnim kolem prezidentskych voleb jsem spokojeny..I ve volbach se na kazdem cloveku lehce da rozeznat jaky doopravdy je a jak smysli pro sebe a pro narod...Takze nejake ponizujici slova v mediich i v komentarich na cokoliv a kohokoliv mne vubec nerozhazi..cus .. jde se makat..D.
-
Pane Mrázi, vezměte si tu svou družinu, k ní si přibalte půl mega Rómů a jeďte kočovat na Východ. My stále věříme v demokracii a v právní stát a chceme zde žít slušně a svobodně.
Od Zemanovců můžeme čekat akorát vlny znárodnění a jiných "příjemných" vychytávek.
Má úcta, tedy maucta. -
Vždy zájmy českého státu hájil a hájit bude. *14*