Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan Töpfer se mi velmi líbil v Četnických humoreskách, ale od doby, kdy se z něj stával podnikatel, se jeho povaha začala měnit. Začalo mu to lézt na mozek a začal vidět před sebou hlavní cíl - zvýšit svůj zisk! To vychází ze všech jeho aktivit. Začal dělat mnoho věcí a další velmi zisková činnost - poslanectví mu stouplo také do hlavy.
    A proto chápu, že mohou nastat nesrovnalosti mezi jeho podnikatelským myšlením a myšlením normálních herců. Mnozí další herci se určitě brzy ozvou také.
    A další poznámka - nejde mi o závist. Vadí mi, že zatahuje do toho umění, které by měl prosazovat, příliš pragmatické podnikatelské postuláty.
    A další důkaz jeho neomalenosti - jak vyskakoval na moderátora, že mohl se věnovat něčemu užitečnějšímu! To je neskutečná drzost. Může být rád, že měl možnost obhájit svou "poctivou" hru. To bych mohl já kritizovat veřejně finanční úřad, že tam jdu osobně podepsat daňové přiznání, protože jsem ho zapomněl podepsat dříve !!!
    V tomto ohledu se mi prostě pan Töpfer přestal líbit a přeji hercům z Divadla na Vinohradech, aby se nebáli vystoupit i další
  • Smutné konstatování, že hromadění funkcí skrzeva politických vlivů se objevuje i u lidí, kterých jsem si vážil a dnes svou nesoudností si to nezasluhují. Systém, který prosazuje individualitu a nezáleží na ohledech se v této podobě mistra Topfera projevuje v plné nahotě. Manažer a jeho organizační schopnosti přinutí jeho tým k vynikajícím výkonům a je to!
    Tyto lidé byli hybnou silou listopadových změn. Ten minulý systém jim bránil v rozletu. Nyní to mohou národu dokázat a také to dokazují. Děkuji!
  • Ševče drž se svého kopyta. Stejně jako Dáša, ač dobrá herečka se lidem zprotivila svoji trapnou rolí první dámy, tak i pan Tőpfer aspiruje na totéž.To, že je někdo dobrý herec neznamená, že má na to být ředitelem zeměkoule.Ale on ten výtah mezi majetné přez politiku u nás táhne, své o tom ví i pan Jandák či paní Kolářová.Je třeba chudákům hercům asi zvýšit platy, aby se nemuseli cpát do politiky.
  • obyčejný klon hradního KikinyNení třeba dále komentovat, protože většina lidí už to v příspěvcích učinila a lze jedině souhlasit se všemi negativy, co tu byly prezentovány na adresu tohoto bezcharaktera.
  • za vsim jsou zkorumpovany smejdi z magistratu meli by ty sv,ne viset.senator na ho.no a reditel za dve.zkorumpovany vsechno.
  • Promiňte a on jej někdo nutil aby do toho pořadu šel::::: nebo nám chtěl ukázat co si může dovolit ON PÁN VŠEHO TVORSTVA...

Nejlíp by všechny TV udělali, aby jej ignorovali \a jeho "jednomyslné" ustanovení do funkce , donutili pražské radní přehodnotit... ale to se nestaně, takže ať si pražáci dělají co chtějí, jejich věc.. jestli Vinohradské zůstane Vinohradským, nebo je někdo . *1* zprivatizuje *1*
    • >>> Vzal jste mi hodinu života, útočil Töpfer na moderátora <<< ... škoda, že tak málo, mederátore ... *10*
  • Za minulého režimu lezl bolševikům do zadní části jak mohl, herec třetí kategorie, po "plyšáku" zdolal šplháním část hory ODS zvanou Rectum a teď bude machrovat. Je to hňup a hňupem zůstane.
    • A co jsou Ti co ho zvolili senátorem nebo mu skočil na špek se sbírkou na divadlo Na Fidlovačce ???????
  • Pokud chce pan Töpfer aby si ho lidé opět vážili, ať se vrátí na četnickou pátračku Brno. Tam se choval jako člověk. Nyní se chová jako ( český) politik, což už samo o sobě je ostuda.
  • Co kdo jinyho cekal od podradnyho herce a zbytecnyho senatora (spis zlodeje a parazita) za neomylnou,zkorumpovanou ODS? *12* *12* *12*
  • je to žid arašid a hájí jen a pouze zájmy židozednářské kliky,která vládne této zemi a ovládá už dnes téměř vše,kde jsou nějaké finance.Národ nic neví,je to židozednářské spiknutí a ožebračuje tento stát a národ.Proto ta verbež s modrooranžovýma jarmulkama tak naooko brojí proti smýšlenému pravicovému extrémismu-ONI SE ŽIDÁCI TOTIŽ BOJÍ HNĚVU LIDU,KTERÝ OKRÁDAJÍ *11* *12* *13* ,ale ono to přijde a ani Winton jim už nepomůže...
    • Peníze hýbou světem. Není nikterak světový, aby se zastával tolik funkcí, ale prostě s nimi tačí židovskou komuditu k další moci a majetku. Hitler tuto otázku řešil, ale nedokončil. Film Obchod na Korze je tomu důkazem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit