Přejít na výpis diskuzí
Vzal jste mi hodinu života, útočil Töpfer na moderátora
25.2.2012 | Danica Klein
54 příspěvků
-
I v předvolební kampani ODS se pan "herec" předvedl jaký to je tupoun když tvořil prasečskou antireklamu jen vzpomeňte .
-
jarmulka (jidiš יאַרמלקע - jarmlke) je pokrývka hlavy a tak taky záleží co je pod ní.A to u pana Töpfera není žádný zázrak.Lidé jsou chytří,blbý a vyčůraní,nechám na každém aby si tohoto modráska někam přiřadil.
šalom -
To, že s morálkou pana Töpfera není neco v pořádku jsem si poprvé uvědomil, až když jsem slyšel, jakým očividně demagogickým ale komediantsky dokonale zvládnutým způsobem obhajoval protiústavní vyslání vojenských lékařů na Slovensko. Múzy buďte milostivy divadlu Na Vinohradech....
-
-
Nejen lékaře, to by šlo ještě zkousnout, mě vadil RADAR!!!!!! Hnus zůstane hnusem!!!!!!!!!! *12* *12* *12*
-
-
Prosím vás lidi,mějte trochu soucitu s tímto tak vytíženým pánem.Má toho tolik na hrbu,že nemá čas ani na to pitomý holení
-
-
Holení není potřeba, cožpak jste si nevšimli té vizáže? Přesně jak je kreslili před sto lety v novinách, včetně těch typických brýlí. Ale pššš, nesmí se to psát, Je nadvakrát nedotknutelný a ta ODS příslušnost je jen slabota podle toho hlavního důvodu. To vysvětluje i povahu.
-
-
hmm teď jste mne nakopl.... tak to vypadá, je vůbec v té partaji někdo kdo k nim nepatří? Zatím co na ty papaláše vylezlo.. jeden za druhým... jako by se shromažďovali.... ach jo to snad ne *8* ale mnohé prapodivné finanční zádrhely by to vysvětlovalo, že by si to otcové zakladatelé rozdělili podle tohoto klíče??? a kruciš
-
-
Ona ta po staletí získávaná zkušenost našich předků s tímto etnikem nebyla vymyšlena, ale praxí získána každodenním stykem s realitou. *3*
Jen namátkou z poslední doby: Kolik jsme zaplatili za Železného šmeliny? Deset miliard.
-
-
-
-
Je to bezcharakterní modrý zloděj a lump. Fidlovačka je skutečnš bulvár vhnusném a ubohém prostředí. Jako senátor je úplný flákač a modrá svině.Tak na Vinohrady již nikdy nepůjdu pokud tam bud evládnou tento modrý ŠMEJD
-
Je to nabubřelý kašpar, co víc. *1*
-
Já si myslím,že mu komentátor ne vzal hodinu, ale naopak mu poskytnul hodinu nevídané možnosti, ztrapnit se přímo před TV-veřejností a ukázat, jak politika může udělat debila a kr.téna z inteligetního herce.
-
faktem je úpadek nejen jako herce hlavně jako člověka prostě mu vše stouplo na mozek a to je jeho konec
-
jak to všechno stihne.. no je to jednoduché... bude tunelovat dotační peníze divadla pro své kamarády poradce a uvidíte tu bídu.....divadlo brzy zkrachuje a kdoví jestli to není záměr. Pokud mne paměť neklame, tak před takovými 5-10 lety byl rambajs, že někdo chtěl Vinohradské koupit a že město město neprodalo... třeba se to tomuto? :-)U umělci ? podaří , co víte jaký s tím že jej jmenovali mí zám ěr...a vůbec ať si pražáci dělají co chtějí nám je to fuk.....
zrovna tak jako tuneluje pro své poradce peníze senátu a ve všech funkcích co jich nabral... musí to bát oblíbený dotátor...
mělo by se něco s těmí senáty a parlamentem placenými "POMAHAČI A PORADCI" dělat. když chce být voleným a úspěšným tak ať si je platí sám ze svíého... PLATY MAJÍ DOST VELKÉ...
aLE V MAKOVICI PRŮVAN, ZNALOSTI NULOVÉ ALE DOJIT STÁTNÍ KASU .. TAK TO JIM JDE... VŠEM... s těmi platbami pomahačlů už by se mělo něco udělat...... -
Ještě upozorním: Nevolte prosím v případné prezidentské volbě bezcharakterní idividua typu Jan Fišer a spol... všechno se to jednou slušným lidem vymstí