Přejít na výpis diskuzí
Za vším hledej politiku a zlé Rusáky
17.5.2016 | Alina Holušová
259 příspěvků
-
Každej má před očima rudo,ale měli by si převážně zamést před svým prahem.
-
Aby někdo vyhrál úžanou show, kde se všichni údajně náramně baví a užívají si to, s písní o strastech Tatarů, je jistě politická volba, případně i volba politikou zmanipulovaného voličstva. Myslím, že stálice, jako ABBA, nezpívala rohořčenou píseň o kolaboraci švédských podnikatelů za druhé světové války. Dijonová také nevyprávěla o utrpení eskymáků a indiánů na americkém kontinentu. Ruský zpěvák také nezpíval o ukrajinských, italských, rumunských atd. divizích před branami Stalingradu, jak jim potom dali na prd.l
-
pane "nevím" tak mi budeme dělat jako že to vyhrál ten rus ano ? přestanete plakat ?
-
zlej trolle, přestaň už brečet že to prohrála ta ruská buzna, ty jsi hrozná fňukna
-
jaké jsou historické vztahy Rusů a Krymských Tatarů. Něco jsem o tom četl ale roky zkušeností mne naučily že pravda bývá různá a mnohdy překvapivá. V jejich zemi jsem nežil a nemohu se kvalifikovaně vyjadřovat. Ovšem bylo by docela zajímavé kdyby v nějaké hudební soutěži například vyhrál potomek Sudeťáků opěvující barbarské vyhánění soukmenovců z poválečného Československa
-
...jdi do prdeléé, zoufalče :)))
-
souhlas, byla to pro Zemana ukázka jeho paměťových kvalit
-
Jo umí, ukázal jakej byl Peroutka kolaborant.
-
zlej trolle, mám dojem že ve tvé zmatenosti už nakládáš trestné body i sám sobě *15*
-
tak to prostě je *14*
-
neboj najdou, byl pověřen hledač Ovčáček a ten umí *3*
-
souhlas, úplně je vidím, kapitalisty *11*
-
...vy jste tady na diskuzi všichni pitomí a určitě vypadáte jak orangutáni, chátro jedna nevzdělaná :))) myslím tím havloidioti
-
Už našli Nácekňuka?
-
Blbec teplej Semjon Gayínek neví, že na kriplkáře se pohybují i dementní paka jako on??? Proč to tají mrdkohl blbej???
Vždyť je nad slunce jasný, že bez mozku nemůže ovládat končetiny a že mozek nemá, dennodenně tady dokazuje!!! -
Tak Ukrajina je v zádeli, přejme jim alespoň tu zpěvačku... *3*
-
...kdybys nekecal, ty bezmozku. Nauč se napřed psát, ty hňupe a pak sem lez :)))
-
klid, všichni ti věří a celá ČR za tebou stojí, vydrž chlape
-
BTW tak jsi to shrneme : Tobě se libí ponížení vozíčkáři při orálním sexu a k tomu ještě plačící ???
tak kdo je tu divný si musí udělat obrázek každý sám *13* -
On si teplouš mrdkohltí Semjon Gayínek snad myslí, že na něj budu reagovat, ale to nenene, já takový hnusný amrdokomoušský buzéry za srdce nenávidím!!!