Přejít na výpis diskuzí
Za vším hledej politiku a zlé Rusáky
17.5.2016 | Alina Holušová
259 příspěvků
-
ale pokud by vyhrál ten ruský gay tak by to nebyla politická fraška *3*
-
Zpolitizovaná fraška. *15*
-
dobrý den, máte na mysli tu válku kdy rusové napadli v roce 1979 afgánistán a po deseti letech odešli jako spráskaní psi ?
-
A co ty miliony mrtvých když bolševické hordy začaly po "VŘSR" řádit a vraždit, co vyvolání WW2 s Hitlerčíky, co podmanění si a vyloupení střední Evropy po WW2...
-
Je třeba, aby se zúčastnil interpret z Ruska a zpíval např. o zničeném Vietnamu, Afgánistánu, Libyi, Iráku, Sýrii, Egyptě a mnoha dalších a miliony mrtvých, díky válkám tažených ze západu a USA, už od Napoleona. Tak to by se museli všichni slavní porotci tak červenat a vyhlásit ho po bohužel spravedlivém zpolitizovaném posuzování jako letos jednoznačně za vítěze. Jenže on to neudělal a svým asi fakt vynikajícícím výkonem nevyhrál. Ne Rusko, západní svět a jeho marasmus je jedna velká ubohá protiruská hysterie!!!!! Stydím se za to.
-
Samozřejmě s tím taky počítám.
-
díky, chtěl bych se s tebou muckat *14*
-
supér *14*
-
http://video.aktualne.cz/ze-sveta/podivejte-se-jak-ukrajinska-zpevacka-jamala-slavila-sve-vite/r~5f22f7481a7311e6851c002590604f2e/
-
Takže už Lok ten překlep opravil. Proč ale ty kliky "nesouhlasí"? *2*
-
Ano správně, to můžeš být, ale tebe bych si spíš představoval jako generalisimuse Stalina. Nutně potřebujeme mladé, schopné vůdce, kteří mají odvahu a nebojí se jít do boje.
-
přééésně, hrajeme si s tankama, já budu maršál Koněv *14*
-
Prosím, vyprdněte se nějakou hudební soutěž Eurovize, beztoho na to nikdo nekouká a pojďte si zahrát World of Tanks a přijdete na jiné myšlenky a zde může diskutovat Simon s Bijcem pitomečků, beztoho jsou to oba blbové.
-
S r a čky to se nedá poslouchat
-
Je div, že se tam i Gunčíková dostala. Písně interpretů - hrůza. Prostě D-čková soutěž!!! *11*
-
Koukám že některým nedochází, že tady nejde o to, že nevyhrál Rus, ale jde o to, jakým okatým způsobem a kým bylo vítězství darováno Ukrajince.
-
ať tě neklepne pepka...vždyť o nic důležitého nejde.....je to jen zábava.....
-
přéééésně, celej svět je zmanipulovaný, krom Rusáků, to dá rozum
-
nikdo ti nebere tvé hračky. Nemusíš tady hastrošit pod desíti nicky. Mně je úplně ukradené kdo tu soutěž vyhrál.....i kdyby ji vyhrál třeba mýtický Bin Ládin
ale ty bys zjevně neusnul, kdyby to vyhrál třeba Rus.....
kdyby vyhrál třeba Sudeťák, jak jsem uvedl výše, také by mi to bylo lhostejné...vypovídalo by to pouze o tobě a tvých chlebodárcích že místo normální hudební soutěže děláte frašku typu "politická píseň Sokolov" jak moc máte společného s Bolševiky Tečko....nadáváte na ně, ale bez nich nedokážete žít..... -
je třeba zametat před svÝm prahem, ale také je třeba zopakovat si pravopis.