Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Politika? Nikdy!
    Eurovize se striktně prohlašuje za soutěž nepolitickou, jenže si tak trochu lže do kapsy. Pořadatelé sice jako nežádoucí politický projev zakázali vlajku Kosova a nakonec milostivě povolili vlajku velšskou, zároveň jsme se však během přenosu mohli dozvědět, že ukrajinská delegace přijala vystoupení Rusa Lazareva „chladně“. Moderátor Libor Bouček se rozplýval na německými hlasy pro Izrael s tím, že Eurovize spojuje národy, aby záhy mluvčí poroty z Běloruska hrdě oznámil, že oni hlasovali pro Rusko. Tolik spojování národů snad ani nemusí být.
    Nu a nakonec zdůrazňovaný příběh vítězné písně 1944, v němž zpěvačka Jamala líčí násilné vystěhování Tatarů z Krymu, má přeci vrcholně politický podtext, s čímž se ostatně nikdo ani netajil. Jen se postoj schoval za slovo „poselství“.
    Jak si vybojovat větší přízeň v příštím ročníku, je tedy nabíledni – píseň s názvem 1968 se přímo nabízí. A uvidí se, jestli Brežněvovy zločiny budou mít ve vrcholně nepolitické soutěži stejný ohlas jako ty Stalinovy.
    Zdroj: http://kultura.zpravy.idnes.cz/glosa-eurovize-gabriela-guncikova-d52-/hudba.aspx?c=A160515_025949_hudba_vha
  • Je potřeba si přiznat pravdu, že amrdólské letectví není v nejlepší kondici a to vesmírné je doslova vprdeli!!!
  • On si teplouš mrdkohltí Semjon Gayínek snad myslí, že na něj budu reagovat, ale to nenene, já takový hnusný amrdokomoušský buzéry za srdce nenávidím!!!
    • klid, všichni ti věří a celá ČR za tebou stojí, vydrž chlape
  • https://www.change.org/p/european-broadcasting-union-make-eurovision-song-contest-revise-the-results-of-the-song-contest-2016
    • Jó, to víš Semjon Gayínek se to na teploušskech stránkách nedozví!!!

WOW !!!
  • ...vy jste tady na diskuzi všichni pitomí a určitě vypadáte jak orangutáni, chátro jedna nevzdělaná :))) myslím tím havloidioti
    • souhlas, úplně je vidím, kapitalisty *11*
  • Zase jsem tu udělal z teplouše Semjona Gayínka trotla mrdkohltího!!!

CHÁCHÁ, to jsem ale diblík!!!
    • no fuj, to už jsi přehnal, ty intimnosti jsi si měl nechat pro sebe, to co s kým děláš nikoho nezajímá

*11*
      • lžeš, mě téma výronu semene zajímá, zvlášť pokud se jedná o styk mezi muži
        • přééééésně, díky
  • Není tedy divu, že v minulém roce odešlo z Amrdólie samý howno, psal to Cígler!!!
  • Čert a superbuzerant Semjon Gayínek NIKDY nespí!!!

YEAH !!!
    • souhlas, chodíme tam jako do non stopu *14*
  • Semenič stránek jest větší blbec než jsme doufali... *15*
    • již byl nahlášen do Kremlu
  • Statistiky jsou neúprosné, to je fakt

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit