Přejít na výpis diskuzí
Za vším hledej politiku a zlé Rusáky
17.5.2016 | Alina Holušová
259 příspěvků
-
...Navalného zbili kozáci, tak je to dobře, tak to má být :)))
-
-
... zbili ho tak, jak nás s maminkou mnohdy lidi zbijí když vybíráme popelnice u Kauflandu.Au au to bolí!
-
-
Simone asi tě moc zlobím,že?
-
-
To že komolíš moje jméno Simona jen ukazuje že jsi lidské howado. Nic více.
A howado jako jsi ty nestojí za nenávist - tedy za hlubokou lidskou emoci.
Vždy jsem tebou jen pohrdala. Nic více nulo. -
-
...jsi smradlavej teplej Simon a tak ti budeme, ty kretééne říkat a nic na tom nezměníš, hnuse :)))
-
-
Co žvaní komouš homouš - tedy ty - jsem vždy měla u perdele, Nezájem povle. *5*
-
-
-
-
Koukám simon opět řádí ale naštěstí to nikdo nečte a pak to přebijeme normální diskusí
-
Ještě než byl oficiální výsledek, řekl jsem že vyhraje Ukrajina.Byla to zase jen mediální masáž.
Nelze si nevšimnout enormního zájmu západu na začlenění neperspektivní země do EU.Ekonomika Ukrajiny je srovnatelná s rozvojovými státy jako jsou Mongolsko, Paraguay a Salvador a proto se nabízí otázka proč tomu tak je? Jedná se o přerozdělení vlivu a dostání se Rusku blíže na dosah. Nemám rád rusáky, ale anexe Krymu a přidružení se k boji v Sýrii je pouze hájení vlastního zájmu(neztratit strategické území a základny apod..) Tím nechci říct, že anexi podporuji. Kdyby byla Ukrajina někde v asii prakticky by to bylo všem u per..dele. *3* -
-
ty nemáš rád rusáky ? tak proč jim servilně lezeš do zadku ?????
-
-
Co to tady meleš blbe. Ty jsi vážně komediant, Semjone.*15*
-
simče pravda nevoní tak jí přetapetuje *1* *1*
-
-
Pravda tradičně vadí vám proruským komoušům kašpare.
Proto jí vztekle mínusujete ale tím j nezměnítě šašci. Takže smůla Ivani *1* *1* *1* -
-
Pravda se překlikávat nemusí.
Všichni ví že to o čem píšeš na vlastní kůži neznáš tak že tvé kydy nikoho nezajímají. -
-
Jsou to svědectví lidí a dokumenty,
Zločiny komunistického režimu jsou více než dobře zdokumentované.
Koneckonců ruská totalitní říše jménem SSSR povraždila více lidí než říše nacistická.
Pokud chceš zločiny komoušů popírat tak musíš být potrestán neb jasně porušuješ zákony ČR -
-
Viš a i když tapetuješ tak lžeš.
Nejvice zabil Mao a to byl úplně jiný komunismus.Komunismus který se se Stalinem nekamarádil *7* -
-
Stalin zavraždil více lidí než Hitler mektale.
Rudý vrah Mao rudého vraha Stalina velmi obdivoval a po jeho vzoru povraždil v době míru miliny vlastních občanů ve jménu rudé utopie.
Zatím tu lžete jen vy Putinovci
-
-
-
-
-
-
přesně si pamatuju půl roku před olympiádou USA rozjela štvavou kampań proti rusku za vydatné podpory našich zrádných médií,pomalu rozjížděli občanskou válku nejen na ukrajině,ale i v evropě,ano jsme ve válce zatím studené,ne na dlouho,jen do té doby než USA rozjedou horkou
-
...taková soutěž a hovno, je to samé :)))
-
-
nauč se prohrávat ty ruská nutrie *11*
-
-
-
1é, 2ř, 3ž bodů za vteřinu.!.!
-
S r a čky to se nedá poslouchat