Přejít na výpis diskuzí
Zavádíme nová pravidla moderování diskusí na Tiscali.cz
1.4.2015 | red
68 příspěvků
-
Jsou to slova Voltaira milý anonyme. Bohužel si je spousta diskutujících nebere vůbec k srdci. A já jsem jen rád, že jednomu z nich byla sprostá reakce na můj příspěvek zablokována.
-
Ty které jsi tu na Simonu kydal špínu od rána do noci jsi dávno ztratil
právo na slušné zacházení. -
Klasik pravil:"Vážený pane, vůbec nesouhlasím s tím, co říkáte, ale vždy budu bránit vaše právo říkat to."
Jestliže někdo nepochopí argumenty mého diskusního příspěvku, stačí se zeptat a rád to vyjádřím přiměřeně jeho úrovni chápání. Domnívá-li se někdo, že jsem mu nadával, rád se mu omluvím. Někdy se sice vyjadřuji poněkud ironicky, ale to je míněno spíš jako "přátelské šťouchnutí". *3* -
Hele jdi si zajezdit. Na šílený konspirátorky tu nikdo není zvědavej.
-
Nejen Lojzík :-)
-
Jo zákaz mluvit sprostě platí jen pro nás demokraty.
Rusákům tu procházejí sprostá slova krádeže nicků. Prošel jim i odstřel Simony.
Ale když se ozveš ty nastupuje udavač Electa. *15* *15* -
LOJZIKU, mluv k věci, nebo tě ruskodemokratický cenzoři vymažou. Jestli zavedou takovou cenzuru, podám žalobu na zákaz provozu tiscali. *1*
-
ja se říká : UVIDÍME.. řekla slepý a šel do kina... ale bylo by to fajn
-
Simona odjela. Chudá pusina na dovču nemá tak tu bude jen závistivě prskat.
-
Hele včera jsem ti něco psal.
Simonu vaše parta sprostých pra..t z debaty vyštvala. Není tu a pořád do ní kopeš.
Vystup hrdino z anonymní schovky a pojd do ringu.
Na to nemáš. Umíš jen štěkat za rohem.
A ty pusino za zenitem . Na rozdíl od tebe já jsem ji napsal a dostal fotku.
Docela pěkná. Pokud z toho máš mindrák nemusíš si ho tu tak směšně hojit.
Kolobrnda to samé. -
Pokud to myslí admin vážně, tak díky.
-
tak co ten pluk čističů, milé Tiscali .- už pracuje? tak hurá na kaka.
-
no prosím, ukázka porušení nových pravidel je zde *3*
-
ano, tentokrát je to Lojzík
-
Ano vazeny pratele zrejme toto byl nutny krok nebot PRORUSKY bolsevici zde kazdou diskuzy znicili za pomoci KGBackych praktik -falesny ucty nadavky kradeni jmen kremelske lzi to vse zde bylo na denim poradku!!! Prave jako elitni diskuter toto sem jiz zazil na vice servech kde byly benevolentne pravidla -postupem casu se tam stahla komunisticka spodina a zcela znicila zajimavy nazory vzdelanych a inteligentnich lidi (napr. jako je Bc. Jaroslav K.)!!! Tot totiz je jeden z princypu KOMUNISMU -znicit co druzi vytvorili!!!
-
a vidíte, já jsem hodně zlých slov četla právě od vás...
-
no to přátelé atomového útoku na Rusko a ti, kdo propagují údajné ruské špatné vlastnosti zapláčou *15* *15* *15*
-
Ano, to tady několikrát opakoval(a). *1* *1* *1*
-
Konečně nějaká norma, pravidlo. Anarchie, urážky, které zde někteří diskutéři vypisovali, opravdu nebyly nejlepší ukázkou české kultury. Jsem zvědav, jak to bude fungovat, i když hodně právě těch, co nejvíce uráželi a nebyli tolerantní k názoru druhých, bude nadávat na nová pravidla, že je to cenzura. Ať, mohou se obrátit na jiné diskuzní fora. I když si myslím, že zde na Tiscali se zabydlelo dost "rusofilů" a milovníků "starých pořádků", kterým se nebude chtít odtud odejít jinam. Snad se aspoň zklidní, když už nebudou "chlistat" ty svoje urážky a nadávky.
-
Cenzura se dala čekat. Na druhou stranu, kdyby byli odstraněni ti, kteří nediskutují, ale pouze nadávají (Simona, clenkscm, Bc. Kak, jako anonym) a podobní, vyčistilo by to vzduch. Ovšem právě tihle jsou ti in, ti velmi protirusští, tak nevím, zda zrovna na tyhle se Tiscali zaměří. Já osobně se žádné diskusi nebráním, pokud bude vedena slušně a s argumenty.