Přejít na výpis diskuzí
Zavádíme nová pravidla moderování diskusí na Tiscali.cz
1.4.2015 | red
68 příspěvků
-
Tak to jsem zvědavý, kdy tě oprávněně bloknou. Protože, čistě teoreticky, kdyby sem zavítal nějaký komunistický poslanec, byl by také "zablokován"? Komunisté jsou v poslanecké sněmovně, proč by tedy tady nemohli psát komunističtí přispívatelé?
Chtít dělat cenzuru není prča. jasně, vulgární urážky jsou bez diskusí, ale, všiml jsem si, že přehnaná cenzura ochudila diskuse. Kdysi přeplněné PL o 1000 příspěvcích, jsou dnes čajíček.... kde se objeví tak 10-30 příspěvků. To o něčem hovoří. Vzhledem k tomu, že tady není odborný web, na kterém se řeší vážné věci, anebo nejsme v poslanecké sněmovně, nelze se vyhnout občasným peprným výrazům.
No, jsem zvědav. já navrhoval zveřejnění IP adresy, aby nedocházelo k tomu, že si tady někdo zaregistruje X nicků a X rolí, jak to doposud "fungovalo" a "nikomu nevadilo". *16* -
To tu někde napsala, že jede do Španělska?
Vzhledem k tomu, že to není žádná Simona, píše autor dál pod jinými přezdívkami... -
Tak tomu sice fandím, ale jsem velmi zvědavý, jak to dlouho vydrží. A také, zda se nám tady vrátí naše milá oponentka Simona ze Španělska. Tipuji, že ji tam vezme čert a tady zavládne pokoj, klid a mír. Jasně, Simon přehodí další nicky a pojede si dál... *1* *1* *1*
-
Asi kdo má názor jiný zlikvidovat .
-
Zní to sice rozumně, ale zase se najde někdo, kdo si bude na diskuzích zvyšovat ego.
A kromě toho vaše:
"propagace národnostní, rasové, náboženské či jiné nesnášenlivosti".
Na to už mám dávno názor takový, že podporu rasové nesnášenlivosti dělají převážnou měrou právě média, i když se samozřejmě navenek tváří jako největší bojovníci proti rasové nesnášenlivost -
Ano, všem komunistickým přispěvovatelům, by se měly zrušit účty "na věčné časy a nikdy jinak"....
-
Snaha o rozumné řešení, Dík
-
Uz byl cas.Nick "antiblb"po tom primo volal.