Přejít na výpis diskuzí
Zavřeme zloděje z ODS, pošleme je do kriminálu, řval John na Primě
22.1.2012 | Michal Polák
39 příspěvků
-
Tedy nutno uznat, že tantokrát dostal John od komunisty Filipa pořádně na frak!Po dnešku musí koímunisty doslova nenávidět.
-
"...Není, není to vůbec lehký- taková perestrojka...." John dal statisícovou odměnu proto, aby toho dotyčného motivoval, aby vyházel policiajty ze služby do civilu. Paráda. To je reforma policie jako víno. To má John rád.
-
Johne,Johne co tvé aktivity ve všeobecné zdravotní pojišťovně, byl to legální tunel, nebo odklonění financí od daň. poplatníků? Kdo uvedené vymyslel a kdo další krom tebe vyvařil?
-
VV pro slušné občany neudělali vůbec nic pozitvního. Jak by řekl Palivec ze Švejka: " Takové splnění volebního slibu stojí za hov.." 60% a na co, že se lidem daří hůře a hůře? Čeho dosáhli? V6dyť stejně ve všem halasovali a odsouhlasili, co si oDS a TOP 09 navrhli.
-
Pane Johne, pes, který štěká nekouše. To je známá věc. Býval jste dobrý moderátor, dobře jste začal ve funkci ministra vnitra. Potom, ale, jste se nechal vyhodit a stal se z Vás přisluhovač rozkrádačů. Vaše VV jsou dobré pro trapnou legraci. Křičíte, že patří zavřít rozkrádače a zloděje a přitom jim Vašimi rozhodnutími ve VV jen pomáháte a rozkrádání schvalujete . Uděláte vždycky humbuk a potom pro všechny lumpárny zvednete v parlamentu ruku. Co si myslíte, že jsou církevní restituce pro které jste také zvedli ruku? Je to další rozkrádání státního majetku ve velkém. A s tím Vy a Vaše VV souhlasíte. Kdybyste se svým přisluhovačstvím skončili už včera tak je pozdě.
-
Mnoho povyku pro nic.
-
John řval na Primě, že zavřou zloděje z ODS do kriminálu ??? Ti VV se už toho nařvali a potom stejně poslušně stáhli ocas mezi nohy a odhlasovali, co si kdo přál. Měl by se raději odstěhovat do USA do indiánské rezervace a tam si dát nové jméno: "Náčelník Velká Huba" !!! Třeba by jej tam někdo poslouchal. Tady už může řvát, co chce a nikdo se ho nebojí...
-
Tak takovému prohlášení pana Johna nemůže věřit ani žák pomocné školy. VV už totálně skončili u voličů a paklže se budou snažit převléknout kabáty za jinou stranu, tak tato bude taky nevolitelná. *12* *12* *12*
-
ODS je jaká je, ale poskoci s hop9 to je elita.
-
Tak to vypadá, když zloději řvou: "Chyťte zloděje!"
-
Tak takový vtip už jsem dlouho neslyšel. VV jde jen o udržení koryt a jen naoko se chovají, že jdou proti ODS a TOP09, ale lidé jim už tento druh populismu neberou. Kdyby vše mysleli vážně a dělali něco užitečného pro lidi, tak dávno tuto trojkolku položí. *12* *12* *12*
-
Poslední dobou už začínám věřit tvrzení, že my si prostě sami ve své zemi vládnout neumíme a fungujeme jen když nám vládl či vládne někdo jiný. Všichni mluví jak usmrkaní kluci chyceni na hruškách: on mě strčil, to já ne.. to všechno oni..já jsem to všechno už dávno říkal..a proč zrovna já ? Tady bude muset dojít k tomu co zařval Rudolf II ve filmu Císařův pekař ..A VŠICHNI VEN ! ! ! a pak začít znovu od nuly. V této zemi je národním sportem všechny a všechno odrbat,ošulit a ještě být za to scválený, jako velký pašák. Naši lidi to asi fakt mají v krvi, ale jako lokajové pro druhé.. fungujeme na výbornou a ještě u toho děláme "ručičku líbám a za 5 korunku dělám" Změny přijdou,ale bude to ještě dlouho trvat, než lidi dostanou odvahu a řeknou VŠICHNI VEN ! ! !
-
Ježiši to jsem se pobavil,až se za břicho popadal.Pane Johne ,my už vám nevěříme.Článek má špatný titulek.Správně má znít:Zloděj křičí chyťte zloděje!
-
Džone, vám už nevěří ani můj pes.... *16*
-
Nejdřív ať si zamete svůj práh a potom ať břéská !!! Všivák otlemený !!!
-
Nevěřim žadnému politikovi,s těmi zloději z ODS má pravdu jen bych to zavírání rozšířil a tvrdě je zaměstnal ať evropská unie protestuje jak chce. Zrušil bych volné soboty,neděle,maso a teplou
vodu,televizi atd. jen jednou za měsíc. To by se daňovým poplatnikům po čase ulevilo,nikdo by nechtěl
kandidovat ,kriminály za čas prázdné a vězeňská stráž by hrála mariáš. -
Další kecal. Johne měli jsme vás rádi, ale toto vám nesedí. Jste ve vládě, která ničí tento národ.
Celé té komedie máme dost. Chceme jinou vládu. Tato vláda je vláda hrobařů, pohřbívá vše, co v této zemi fungovalo. Pohřbívá rodiny s dětmi, pohřbívá nemocné a invalidní lidi. Pohřbívá staré lidi. Pohřbívá zdravotnictví, školství, policii, dopravu. -
No tomuhle panovi snad uz nikdo neuveri ani pul slova,mozna nakej polointeligent,nebo totalni vul!
-
Zloději z VV napadají zloděje z ODS a proč? protože by raději kradli zloději z VV sami, že p.Bárta . Váš bratr taky krabl kolečka na Outletu *1*