Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Řeknu to kacířsky. Články medií jsou někdy na zvracení. Přečtěte si titulek a vlastní obsah článku. To prezident nikdy neřekl, jen nějaký pisálek se předvádí.
    A co se týče těch 70ti rodin ze Sýrie. Jedná se o globální problém, který svět řeší a neví si s tím rady. Pro léčbu a ošetřování našich nemocných a postižených dětí nejsou tabulky a tím i peníze. A proč bychom jako malá republika měli tahat do země někoho, který nikdy nepřinese žádnou přidanou hodnotu. To není řešení.
    • Plně souhlasím. Když pomoc, tak jen vyléčit děti a poslat zpátky, pomáhat na jejich území a netahat je sem. To přijde prvních sedmdesát, pak babičky a dědečkové, sourozenci s rodinami...pokud možno všichni muslimové... pro si je nerozeberou bohaté muslimské země? Protože nejsou tak blbé jako my? Protože jim to Amíci nenařídili? Nebo si to na rozdíl od nás nařídit nenechali?
    • Rád budu znát názor těch mínusů. Je to přece diskuse.
      • ... od hlupáků nemůžeš chtít názor....
        • Proto ho také po tobě nikdo nežádá Brzdo. *1* *1*
          • To bylo dobrý *1*
  • Nevím co je lepší, zda snažit se postižené děti začlenit do "normálního" kolektivu nebo pro ně vytvářet specializované třídy. Myslím že by se k této problematice měli vyjádřit se svými zkušenostmi a pozorováními učitelé rodiče a samotné děti. TI JEDINÍ JSOU KVALIFIKOVANÍ TENTO PROBLÉM POSOUDIT. Poslední kdo by se k této problematice měl vyjadřovat, jsou politici a média. Politici by pouze na podkladě názoru pedagogů rodičů a dětí měli vytvářet legislativní rámec realizace optimálního řešení a média by pouze měla o vývoji situace informovat. Tyto dezinformační štvavé kampaně a polopravdy jsou užitečné a objektivní asi stejně jako komentáře Goobbelsovského rádia k situaci u Stalingradu.
    • Učitelé, rodiče i děti se již dlouho vyjadřují pozitivně k inkluzi. Děti s postižením ( samozřejmě odpovídající mentální úrovně) chodí do normálních škol a pozitivně to ovlivňuje obě strany. To jen ten ožran se probudil a chtěl být zase ECHTSVŮJ
  • Je legitimní, mít vlastní názor. Možná by věc vyřešila souběžná existence zařízení jen pro hendikepované a současně možnost docházet do školy s převahou nehendikepovaných dětí. Ať si rodiče, případně děti vyberou, co je pro ně výhodnější. Každý jedinec je jiný, každý koktejl dětí ve třídě je jiný. Jsem proti vnucování jednotné formy všem bez výjimky. O dětské krutosti vím své. Stačí mít zrzavé vlasy.
    • Nikde se nic nevnucuje. Nevýhoda škol pro hendikepované je jejich internátní charakter, takže ústav!!
      • Speciální školy pro hendikepované nejsou internátního charakteru. Je pravda, že některé děti jsou na internátu, protože to mají daleko. Ostatní denně dojíždějí. Navíc ve speciálních školách, (jak kde), mají veškeré vybavení pro svá postižení, včetně lékařů. V jedné nejmenované škole kterou znám mají kompletní servis. To na normálních školách nemají a ani to není možné finančně
  • Zemana rád nemám, ale nechápu, co mu to podsouvají. Jistě že se každý handicapovaný cítí lépe mezi podobnými. Protože člověk je soutěživý tvor a nechce být na chvostu.
    Předpokládám že to je i důvodem proto, aby kromě olympiády existovala i paralympiáda. Nebo proč nesoutěží postižení s nepostiženými, když by jim mezi nimi bylo lépe?
    Proč nesoutěží v běžných sportech muži s ženami? Je lépe, když mají oddělené disciplíny? Není to diskriminace?
    Přestaňte už blbnout, máme snad jiné starosti.
    • tohle je snad nejlepší příspěvek,který jsem tu četl,takto myslí člověk,který není zaujatý
    • JIM absolutně souhlasím !!!
  • Být prezidentem musí být velice těžké a má to jednu obrovskou nevýhodu, je to především člověk, který se tímto stává mediální terč a cokoliv myslí upřímně a s Láskou je mu pak omláceno o hlavu.
    Já mám čtyři děti a chlapce lehce postiženého- zdůrazňuji "lehce"- a takovou šikanu, jakou zažil, než jsme konečně našli dobrou školu, to bych přála zažít, alespoň na chvíli, všem těm, kteří jdou ve všem proti našemu prezidentovi...a také bych chtěla vidět, jak by si v jeho funkci počínali oni!
    Ano, u dětí, kteří nemají nějaká těžká postižení, tak bych asi volila zařazení mezi "normální" děti, ale tak, aby to byla škola s menším počtem žáků ve třídě, což máme teď my, je tam jen osm žáků na třídu a dobrý kolektiv, avšak zřejmě také díky malému počtu a tomu, že si učitelé mají čas tuto atmosféru hlídat!
    Ale kolik takových škol s takovými možnostmi snížených kapacit dnes u nás máme?
    Kdybychom my totiž však měli mít individuální výukový plán jinde a ještě s asistencí, kterou potřebujeme, tak si nedovedu představit, jak bychom to dělali.
    Děti s těžkým postižením bych mezi "normální" děti vůbec nedávala, neboť tím mohou skutečně obě strany hodně trpět a to znám z vlastní zkušenosti. Normální dávám samozřejmě do závorky, neboť já nepovažuji postižené za nenormální...
    Neměli bychom se skutečně vžít do těchto kolektivů a zamyslet se nad tím, co je pro tyto děti dobré??
    Já nechápu, co mají čeští lidé ve zvyku ve svých autoritách i hlavách státu hledat jen to zlé.... s takovým přístupem společnosti totiž nikdy žádného dobrého prezidenta mít ani nemůžeme, neboť mu to tímto nedovolujeme! Jak můžete být tak slepí a nevidět to, co chtěl skutečně pan prezident říci... Přiznávám, že Satana Klause už bych zde také nechtěla, neboť to je rozkrádač a panu Zemanovi nesahá po kotníky, ale já myslím: Ohlédněte se zpět! Pravda a Láska zvítězí!!
    A já za panem prezidentem budu stát.
    A přeji společnosti, aby se také zamyslela...
    • Díky za rozumný názor.
    • Tak takhle lacinou propagandu může vymyslet jen ten největší trotl,měl by jsi spíš v tom článku co jsi tady sesmolil zohledňovat to tvé dítě(samozřejmě vymyšlené) a né se primárně věnovat olizování Zemanova zadku ty lháři.
  • Tiscali placené stranou TOP09, nebo nevím.
    Překrucováni slov prezidenta je ubohost.
    A navic měl by pisatel článku sledovat současnost a aktualní zprávu ,kde je vše řádně vysvětleno.
    • http://aeronet.cz/news/bezprecedentni-utok-proti-prezidentovi-zemanovi-ze-strany-slovenskeho-serveru-dennik-n-ex-sme-by-mela-resit-protestni-notou-velvyslankyne-cr-v-bratislave-pani-livie-klausova/
      Pravdoláskoví presstituti a levičácký pomatenci křičí svá hosana.. Prostě debilové, které je nezbytné neustále hlídat, nic víc, nic míň.. *5*
    • Proti nemocným a handicapovaným byla Nečasova vláda a když Drábek bral ty největší chudáky u huby, tak to novináři schvalovali a nazývali rozpočtovou odpovědností.
  • Na dně a u konce je TOP-09, ti už "dobojovali".
    • Jóóóóó, TOI TOI-jka, to je panečku něco.. *7*
  • A není to spíše "dno" i adresná ukázka neschopnosti a impotence na dlouhodobě neřešené problémy vůči občanům a zemi mimo jiné a další.., směrem k těm co nyní hýkají, jak potrefené husy, protože cítí, že jako vazalská, protektorátní Slibotechna pussy s.r.o. zklamali a nemohou to nyní rozdýchat s cílem si tedy aspoň kopnout výběrově do Zemana, který je vděčný terč a co si o to bohužel i někdy koleduje a který je evidentně vytáčí do nepříčetnosti, aby si někdo náhodou nevzpomněl, že oni jsou ti co tohle vlastně neuměli vyřešit ještě v době, když byl Zeman na chalupě ?
  • Můžeme děkovat Bohu že máme pana Zemana a není tam jiný blb.
    • děkovat můžete jen voličům, ne bohu, a to jak v kladném, tak záporném slova smyslu ...
    • ...a není tam jiný blb.
      To je dobrý :-)
  • Tu lavinu dobře známe, pár pitomcu z okruhu Kchárla a Kalouska.
    • ... to je právě ten národ, to "zdravé" jádro společnosti....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit