Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • josef.chmela

Žádná země Koruny České tu není. Dnes je tu Česká republika. Ten, kdo se nevyrovná se svou minulostí, nemá budoucnost.

• v prolhanosti je taky konzistence 🙂 

• 😎

• že ty jsi Slovák ? , nechápu že se nestaráš o svojí rodnou zem , soudím podle toho že jsi prohlásil že čeština není tvojí rodnou řečí . Kompetence v téhle diskuzi nemam a těžko je máš ty , teda pokud nejsi najatý cenzor . Slova klidně se seber a  odejdi nebude tě škoda není o vyhazování  , ale o mém , ještě jednou mém názoru na lidi jako jsi ty ,kdy někde žiješ a podminovacím způsobem hovoříš že zde nebudeš za nějakých okolností žít a půjdeš jinam , tak ti říkám na co čekáš , seber se a běž přece tady věčně to čínské strašidlo nebude , nebo čekáš že ho nahradí ten prolhanec z čobol ?😎

• To mají Země Koruny České "symbola". A jeho poskoci a ti "bývalí" jásají. A také pár tupých ovcí spokojeně pobekává nad "moudrostí" jejich samozvaného rádoby pastýře.

• Tak jsem si přečetla ten včerejší " projev"  hradního...

Poslouchat a dívat se na něho - tak to bych fakt nedala...

Musím říct, že nebýt koronaviru, je stejný jako vloni...

A jeden zvědavá, jestli se nechá očkovat, když se za očkování tak "bije"...

• josef.chmela

Náš prezident opět řekl to, co si myslí nadpoloviční většina národa. Přesně ukázal na rozvraceče země a na ty co rozdělují lid. V projevu ukázal na ty, kterým nezáleží na prosperitě státu ale pouze na jejich plných korytech a funkci. Správně, jako autorita, vyzval lidi k dodržování zákonů a nařízení a doporučil aby se všichni nechali očkovat proti Covid 19. Komu se ten projev nelíbil, jsou právě ti na které kritika prezidenta dopadla a kteří prezidenta neustále urážejí a dehonestují. A právě ti si ani nedokáží uvědomit, že tím také uráží a dehonestují více jak polovinu národa.

• Cigáne, tady čtu že zEman má konzistentní a neměnné názory. Nevíš, kdo taky říkal, že jedině blbec nemění názory?

• Cenzore, tebe platí Hrad? Cigáni ať se vrátí do Chánova.

• Vyvážený, chytrý a slušný projev. Tak vidí vánoční slova prezidenta České republiky mediální a reklamní odborník Jiří Mikeš. Podle něj si mimo jiné vyřídil účty s odpůrci a novináři za jejich vulgarity právě vůči hlavě státu, čímž jen zapadá do současné politické kultury, které vládne napadání. Novináře vyzval k dodržování novinářské etiky a Miloše Zemana pochválil za výzvy k očkování, čímž se zařadil do řady mezinárodních státníků.

odkaz

• Jsem rád , že mi říkáš hochu, to jen potvrzuje tvůj typ nekompetentnosti. A zas to vyhazování a vnucování jediného správného názoru. Že ty jsi pirát???

• Pochybuji ze by   Eman zvládl řídit byť  jen tu  čtyřkovou zanádražní putyku. Je prototypem člověka na konci. Ubohý snad symbol , více ale zástěrka pro všivárny té party okolo něj. Nic už nechápe . Smutný klaun na konečné.

• vanhorne

"dlouhodobě podporu přes 50%"

Musis mu pridat trosku vice, nebud skromny,  protoze loni na China News dokonce blabolili o 79%. 

• vanhorne

"dlouhodobě podporu přes 50%"

Musis mu pridat trosku vice, nebud skromny,  protoze loni na China News dokonce blabolili o 79%. 

• Pan prezident dobře mluvil a potrefené husy se okamžitě ozvaly

• och já tě nevyhodil , ty máš přání tady v určitých podmínkách nebýt , to jsi napsal ty !!! , já jenom reaguju na to co si napsal , tak neječ něco o demokracii , bohužel nechápeš vlastní text , tak nejdříve třikrát měř a pak odešli . Naopak já si vážím lidí ať jsou odkudkoliv , je mi jedno jaké barvy , jaké náboženství , ale pokud tady žijí tak ať se starají o tuto zemi.

Jo si tipnu že jsi ve svém životě ani uliční výbor neviděl a pokud se ti tu nebude líbit , seber se a běž jinam na tom není nic špatného , byly doby kdys tak učinit nemohl , to byly doby uličních výborů a jiných hnusů. Pokud si tady hostem pak se ptám proč nejsi doma, na tom hochu taky není nic špatného a je normální že se tě na to místní ptají .

• Jak demokratické= nemáš argument tak začneš někoho vyhazovat. Kdo jsi že máš takovou odvahu, ULIČNÍ VÝBOR???

• Kdysi   nedával tisk takový prostor  lidem tvého typu , tak si to nepokaz.   To , že se v rodině oslovujete "tupé ovce" neznamená , že tak můžeš oslovovat i ostatní slušné lidi.

• no tak Drahoše jsme nezažili , těžko soudit , ale když Vám nevadí chování Miloše Zemana a to již od počátků po roce 1989 tak se klidně seberte a odejděte z téhle země , nebude to žádná škoda a pokud máte domovinu někde jinde starejte se o ní a ne o nás .😎

• Víš jsou lidé co mají určitou vizi a znají  své možnosti a pokud vidí , že mohou přidat ruku k dílu tak to má smysl.  A pak jsou jen uřvanci co nic nedokážou mimo to že pořád jen prudí. Prz. Zeman má konzistentní názory a je znalý naší politické scény,.Není žádný manekýn ale to není důležité. Má přečtené zdejší štiky co se derou ke korytu a ví jak na ně.  Kdyby tam byl např. Drahoš , tak si sním ty zákulisní hráči vytřou p....  Nikdy nebude prezident , ktarý je ideílní. Ale díky tomu , že jej volí lidé tak má větší moc=mandát tlumočit jejich názory. Až se tam dorve zase tabanda cotam byla tak to budete koukat jak se všemi zatočí, ale to už tu doufám nebudu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit