Zeman děkoval za boj proti epidemii, vyzval lidi, aby se dali očkovat, a kritizoval opozici
-
Žádná země Koruny České tu není. Dnes je tu Česká republika. Ten, kdo se nevyrovná se svou minulostí, nemá budoucnost.
-
v prolhanosti je taky konzistence 🙂
-
😎
-
že ty jsi Slovák ? , nechápu že se nestaráš o svojí rodnou zem , soudím podle toho že jsi prohlásil že čeština není tvojí rodnou řečí . Kompetence v téhle diskuzi nemam a těžko je máš ty , teda pokud nejsi najatý cenzor . Slova klidně se seber a odejdi nebude tě škoda není o vyhazování , ale o mém , ještě jednou mém názoru na lidi jako jsi ty ,kdy někde žiješ a podminovacím způsobem hovoříš že zde nebudeš za nějakých okolností žít a půjdeš jinam , tak ti říkám na co čekáš , seber se a běž přece tady věčně to čínské strašidlo nebude , nebo čekáš že ho nahradí ten prolhanec z čobol ?😎
-
To mají Země Koruny České "symbola". A jeho poskoci a ti "bývalí" jásají. A také pár tupých ovcí spokojeně pobekává nad "moudrostí" jejich samozvaného rádoby pastýře.
-
Tak jsem si přečetla ten včerejší " projev" hradního...
Poslouchat a dívat se na něho - tak to bych fakt nedala...
Musím říct, že nebýt koronaviru, je stejný jako vloni...
A jeden zvědavá, jestli se nechá očkovat, když se za očkování tak "bije"...
-
Náš prezident opět řekl to, co si myslí nadpoloviční většina národa. Přesně ukázal na rozvraceče země a na ty co rozdělují lid. V projevu ukázal na ty, kterým nezáleží na prosperitě státu ale pouze na jejich plných korytech a funkci. Správně, jako autorita, vyzval lidi k dodržování zákonů a nařízení a doporučil aby se všichni nechali očkovat proti Covid 19. Komu se ten projev nelíbil, jsou právě ti na které kritika prezidenta dopadla a kteří prezidenta neustále urážejí a dehonestují. A právě ti si ani nedokáží uvědomit, že tím také uráží a dehonestují více jak polovinu národa.
-
Cigáne, tady čtu že zEman má konzistentní a neměnné názory. Nevíš, kdo taky říkal, že jedině blbec nemění názory?
-
Cenzore, tebe platí Hrad? Cigáni ať se vrátí do Chánova.
-
Vyvážený, chytrý a slušný projev. Tak vidí vánoční slova prezidenta České republiky mediální a reklamní odborník Jiří Mikeš. Podle něj si mimo jiné vyřídil účty s odpůrci a novináři za jejich vulgarity právě vůči hlavě státu, čímž jen zapadá do současné politické kultury, které vládne napadání. Novináře vyzval k dodržování novinářské etiky a Miloše Zemana pochválil za výzvy k očkování, čímž se zařadil do řady mezinárodních státníků.
-
Jsem rád , že mi říkáš hochu, to jen potvrzuje tvůj typ nekompetentnosti. A zas to vyhazování a vnucování jediného správného názoru. Že ty jsi pirát???
-
Pochybuji ze by Eman zvládl řídit byť jen tu čtyřkovou zanádražní putyku. Je prototypem člověka na konci. Ubohý snad symbol , více ale zástěrka pro všivárny té party okolo něj. Nic už nechápe . Smutný klaun na konečné.
-
"dlouhodobě podporu přes 50%"
Musis mu pridat trosku vice, nebud skromny, protoze loni na China News dokonce blabolili o 79%.
-
"dlouhodobě podporu přes 50%"
Musis mu pridat trosku vice, nebud skromny, protoze loni na China News dokonce blabolili o 79%.
-
Pan prezident dobře mluvil a potrefené husy se okamžitě ozvaly
-
och já tě nevyhodil , ty máš přání tady v určitých podmínkách nebýt , to jsi napsal ty !!! , já jenom reaguju na to co si napsal , tak neječ něco o demokracii , bohužel nechápeš vlastní text , tak nejdříve třikrát měř a pak odešli . Naopak já si vážím lidí ať jsou odkudkoliv , je mi jedno jaké barvy , jaké náboženství , ale pokud tady žijí tak ať se starají o tuto zemi.
Jo si tipnu že jsi ve svém životě ani uliční výbor neviděl a pokud se ti tu nebude líbit , seber se a běž jinam na tom není nic špatného , byly doby kdys tak učinit nemohl , to byly doby uličních výborů a jiných hnusů. Pokud si tady hostem pak se ptám proč nejsi doma, na tom hochu taky není nic špatného a je normální že se tě na to místní ptají .
-
Jak demokratické= nemáš argument tak začneš někoho vyhazovat. Kdo jsi že máš takovou odvahu, ULIČNÍ VÝBOR???
-
Kdysi nedával tisk takový prostor lidem tvého typu , tak si to nepokaz. To , že se v rodině oslovujete "tupé ovce" neznamená , že tak můžeš oslovovat i ostatní slušné lidi.
-
no tak Drahoše jsme nezažili , těžko soudit , ale když Vám nevadí chování Miloše Zemana a to již od počátků po roce 1989 tak se klidně seberte a odejděte z téhle země , nebude to žádná škoda a pokud máte domovinu někde jinde starejte se o ní a ne o nás .😎
-
Víš jsou lidé co mají určitou vizi a znají své možnosti a pokud vidí , že mohou přidat ruku k dílu tak to má smysl. A pak jsou jen uřvanci co nic nedokážou mimo to že pořád jen prudí. Prz. Zeman má konzistentní názory a je znalý naší politické scény,.Není žádný manekýn ale to není důležité. Má přečtené zdejší štiky co se derou ke korytu a ví jak na ně. Kdyby tam byl např. Drahoš , tak si sním ty zákulisní hráči vytřou p.... Nikdy nebude prezident , ktarý je ideílní. Ale díky tomu , že jej volí lidé tak má větší moc=mandát tlumočit jejich názory. Až se tam dorve zase tabanda cotam byla tak to budete koukat jak se všemi zatočí, ale to už tu doufám nebudu.