Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jestli je někde fašismus tak v Rusku, náckové v Kremlu jsou toho živým důkazem.
  • nové propagandistické heslo rusofilních obdivovatelů ,, pražská kavárna."
  • Ten když něco vypustí z té huby, tak to stojí za to. Další ostudný výrok, místo aby se staral o lepší život pro lidi v této zemi, tak se jen vykřikuje do světa svoje svinstva..
  • to víš novinářská žumpa to píše u labe
  • A 4.cenová na Vysočině bude zase jásat, že její štamgast jim to "nandal".
  • šmárjá - snad lebensborn.... co to tam máte za trotly????
  • Obě děti se narodily v Norsku a mají norské občanství.
  • Chování České republiky k těmto svým občanům v nouzi,třebaže malým a v zahraničí,bylo skandálně ignorantské a díky p.Zemanovi, že hrábl do sršního hnízda navzdory pražské kavárně!
  • zase to řekl zeman dobře,to zas bude kavárenská tiskárna chrlit červené karty a pak je budou rozdávat blbům,kteří je budou na povel americké ambasády a hráběte fon sajrajta zvedat nad duté hlavy
  • Amundsen se musí v hrobě obracet...
  • Madlo, ptáš se jak škodí komunisté.naší zemi, tak Ti to povím. Škodili do revoluce a škodí i po ni. Po revoluci vyhrávali komunisté privatizace firem, které potom přinesli na buben a tak vznikali první nezaměstnaní. Jejich stranu podporuje stát, aniž by tato strana tomuto státu dala cokoliv, co by ji nějak pomohlo. Poslanci v Parlamentu jsou potřební jako "komunisté na Velehradě" a to doslova. Sedí, kecají, berou těžké peníze, ale nejsou ani písmenkem k úžitku pro nás ostatní. Jenom berou, žerou a jsou k ničemu. Myslím tím jako politici. Opravdu KSČM a tím ani komunisté v ní svými proklamacemi nejsou žádným přínosem pro stát. A zase připomínám, že se to netýká těch, kteří denně poctivě pracují. Pokud by nežila polovina voličů starších 75 let, komunisté by se nedostali ani do Parlamentu. ostatní politické strany se činí, dělají chyby, časem se napravují, ale komunisté jsou jenom jako stojatá voda, z které vůně jistě nevane.
  • to udělal Norům radost *15* *15* *15* *15* *3* *3*
  • Tak Pusinko, jak chápu Tvé příspěvky, zda jako nadsázku, jako provokaci, nebo kritiku, dnes ses vyjádřila hodně vedle. Já Zemana také nemusím, ale pokud je to v Norsku, jak čteme a slyšíme, tak má Zeman svým přirovnáním pravdu. Zejména když jde o české dítě. Ted kladně neboduješ.
  • Moje dcera by tam nežila,protože tady se narodila a tady je její zem,národ.Neznám nikoho,kdo by si vzal cizího státního příslušníka krom např.Rakušana,Němce,Slováka z nejbližšího okolí se stejnou mentalitou.Viz Šeredová taková to byla velká láska a výsledek známe.Proto škemrat nebudeme.Myslím,že naše kultura se zeměmi okolo nás je příbuzná a já,když jsem zvažoval emigraci tak jedině Rakousko nebo Německo,ale rozhodně ne severské státy.Co dělal šišla na MZV ,že se to táhne tak dlouho?Objížděl své ubytovny za státní peníze.Tento president se snaží.
  • Je potřeba proti představitelům zahájit trestní stíhání pro únos ceských občanů a vydat na ně eurozatykače. Popřípadě tady nějaká norská děcka také odebrat a strčit do pasťáku, nejlépe od nějakého diplomata. *16* *16* *16*
  • Já také nemůžu za vaší blbost jako on za zaměstnance,kteří jsou na Hradě.
  • mellys
    nemusíte být ani v Norsku, tady, v ČESKU odebírají děti jak na běžícím pásu a nikoho to nezajímá...3000 dětí ročně do dětských domovů...a všechny odebraný děcka jsou tam spravedlivě???
  • A jak tam škodí? Prosím konkrétně.
  • Hm, jsi nad věcí. Já jsem předpokládala příspěvek z Bohnic, myslím z psychiatrie, ne z pražské čtvrti.
  • dobře formulované, vyvážené vyjádření. Nechybí v něm nic včetně reálné prognozy s nástinem vývoje. Bravo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit