Přejít na výpis diskuzí
Zeman: Norský pěstounský systém je jako nacistický Labensborn
8.2.2015 | roj
65 příspěvků
-
To se to Norům machruje, když mají plno ropy. *1*
-
Až ho rád nemám, tak musím namítnout, že on netvrdí, že je to to samé, pouze to přirovnává.
Podobně jako kdyby říkal, že jablka jsou ovoce podobně jako hrušky. To ale neznamená, že jablka jsou hrušky -
Opravdu jsme asi země cvoků. Máme zákon o potiprávnosti komunistického režimu a trestné činy propagování komunismu, ale stačí, aby si zločinná komunistická partaj k názvu přidala "M" (asi od slova magoři. mizerové, mrchy...) a rozvalují se a škodí za našepeníze v parlementě. *16*
-
Zeman má částečně pravdu pokud se už něco takového stane mají Noři děti předat sociálce země odkud pochází a rodiče deportovat zpět do vlasti a ne že zadrží děti cizí národnosti a nutí je aby se jim přizpůsobili
-
zvanile zvanile!!!!!!!!! mas maly peero!!!! zvanile zvanile!!!!!! nezvab zvanile!!!!!!!!
-
posilam na avas proklate poselstvi co hnev n uvidíte smrtrlenou krec!!!! v noci na vas spadne ultimativni konkretni abnulall a ta vas hened osmesnii!!!!! pak budete v muslima promeneni a az pujdete na rohlik udavite se a udavi se vas pes a vase kamarasdi a busete udaveby!!!!!!
-
Já mám dojem, že si tu někdo plete pojem a průjem. Onen nacistický program se jmenoval "LEBENSBORN" a byl založen na tom, že pouze z čisté germánské krve (což bylo lékařsky ověřováno) se může zrodit nový, ideální národ.
-
Co to tady meleš,tady je diskuse o úplně něčem jiném,brečíš na špatném hrobě,my jsme opravdu země cvoků.A ještě si dej pozitivní hlas.Bože ty to vidíš.
-
Otázka zní, jestli do země s takovými nacistickými praktikami jako je Norsko je rozumné vycestovat s dětmi nebo tam s nimi dokonce žít. Slyšel jsem, že Norsko má snad velmi příznivé podmínky sociálního zabezpečení a proto není vyloučeno, že v některých případech může jít o vypočítavost.
Když se podívám na obrázek té matrony, tak to také o mnohém vypovídá...
Jinak Zeman se vyjádřil snad přehnaně, ale v podstatě má pravdu. -
Komunista zase desítky let vlastní občany znárodňoval tedy okrádal.
Zemane ty nemáš právo nikoho kritizovat poté co jsi pohrdavě nařídil nahradit
obsluhu složenou z handicapovaných zaměstnanců.
A ještě to zbaběle svádíš na zaměstnance hradu. A ti pracují pro koho? Pro tebe!!! -
norsko je fašisticky stat to vime všichni přerušit a vypovedet velvyslankyni ze zeme...lidice se opakuji......převychova deti to tu bylo....
-
Každým negativním hlasem v podstatě dáváte souhlas s chováním norských úřadů,já jen všem těm negativistům přeji aby se něco podobného nestalo i jim v jakékoliv formě,potom budou první škemrat o pomoc protože tohle může schvalovat bud ignorant nebo debill.Ale tady mezi těma několika magory už jsem zvyklý na ledacos.Každý rozumný ví o co jde a boží mlýny melou,to je životní zkušenost.
-
Tydy je mailová adresa Norské ambasády pokud má někdo zájem se jim ozvat a vyjádřit svůj názor.-emb.prague@mfa.no-
-
já už jsem se ambasádě ozval v tomto smyslu-Dobrý den,jsem velmi rozhořčen nad chováním vašich úřadů sociální péče.Věřte že každý váš občan kterého ve své zemi potkám pocítí zcela jasně že zde není vítán.My nejsme občané druhé kategorie aby jste se k nám chovali jako fašisté.Nezůstanu tentokrát netečný k problému,který se svou formou dotýká i mé osoby a všech lidí v této zemi.
-
Dávám ti je takto, protože jen nedouk tečka má dynamickou I.P takže někdy může dát bodů i 8.
-
Přesně tak dávám ti 10 bodů.
-
V tomto se Zemanem naprosto souhlasím a apeluji na všechny patrioty,dejte všem Norům,kteří navštíví naši zemi jasně najevo,že zde nejsou vítáni.Způsob odporu už jistě najdete sami.Kdo krade děti je buď pedofil nebo zrůda a zřejmě považuje naše občany za lidi druhé kategorie.Češi,máte teď jedinečnou možnost poslat jasný vzkaz všem Norům,tady nejste vítání zrůdy.Pišme neúnavně na Norský konzulát,je třeba jim ukázat že i naši občané umí vracet úder a ne jen hloupě žvanit jako někteří tady.Máme přece také nějakou hrdost.
-
cikán tečka zase zaplavuje diskuzi nesmysly, většího blba byste nenašli na celé zeměkouli.
-
Plzeňský hlupáku tečko tvá hlava je plná otrub.!! Styď se nedouku.!!
-
Soudruh Zeman byl nejspíš vychován v podobném zařízení v CCCP.