Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já už jsem se ambasádě ozval v tomto smyslu-Dobrý den,jsem velmi rozhořčen nad chováním vašich úřadů sociální péče.Věřte že každý váš občan kterého ve své zemi potkám pocítí zcela jasně že zde není vítán.My nejsme občané druhé kategorie aby jste se k nám chovali jako fašisté.Nezůstanu tentokrát netečný k problému,který se svou formou dotýká i mé osoby a všech lidí v této zemi.
  • norsko je fašisticky stat to vime všichni přerušit a vypovedet velvyslankyni ze zeme...lidice se opakuji......převychova deti to tu bylo....
    • jestli je někde fašismus tak v Rusku, náckové v Kremlu jsou toho živým důkazem.
  • VZKAZ AUTOROVI
    Pokud chcete ve svých článcích používat cizí slova, ověřte si jejich pravopis na netu, neb pak píšete lingvistické paskvily, s pozdravem V. Neumannová
    ps: ten program se nazýval Lebensborn od německý slov leben žít a boren narozený
  • Soudruh Zeman byl nejspíš vychován v podobném zařízení v CCCP.
  • V tomto se Zemanem naprosto souhlasím a apeluji na všechny patrioty,dejte všem Norům,kteří navštíví naši zemi jasně najevo,že zde nejsou vítáni.Způsob odporu už jistě najdete sami.Kdo krade děti je buď pedofil nebo zrůda a zřejmě považuje naše občany za lidi druhé kategorie.Češi,máte teď jedinečnou možnost poslat jasný vzkaz všem Norům,tady nejste vítání zrůdy.Pišme neúnavně na Norský konzulát,je třeba jim ukázat že i naši občané umí vracet úder a ne jen hloupě žvanit jako někteří tady.Máme přece také nějakou hrdost.
    • Přesně tak dávám ti 10 bodů.
      • Dávám ti je takto, protože jen nedouk tečka má dynamickou I.P takže někdy může dát bodů i 8.
  • Chování České republiky k těmto svým občanům v nouzi,třebaže malým a v zahraničí,bylo skandálně ignorantské a díky p.Zemanovi, že hrábl do sršního hnízda navzdory pražské kavárně!
    • nové propagandistické heslo rusofilních obdivovatelů ,, pražská kavárna."
    • A 4.cenová na Vysočině bude zase jásat, že její štamgast jim to "nandal".
  • šmárjá - snad lebensborn.... co to tam máte za trotly????
    • to víš novinářská žumpa to píše u labe
  • To se to Norům machruje, když mají plno ropy. *1*
  • Ten když něco vypustí z té huby, tak to stojí za to. Další ostudný výrok, místo aby se staral o lepší život pro lidi v této zemi, tak se jen vykřikuje do světa svoje svinstva..
    • Jindro,copak jsi dobrého kouřil,uvědomuješ si co se vlastně v tom Norsku stalo,máš všech pět pohromadě?
  • emb.prague@mfa.no-tady je mailová adresa Norské ambasády a napište přímo tam co si o tom myslíte.Já už jim své napsal,není se čeho bát,žijeme v demokracii tak toho využijme.Mně osobně at se Norové vyhýbají,tím nemyslím že budu používat násilí ale jasně jim dám najevo že v naší zemi je nechci-teroristy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit