Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tydy je mailová adresa Norské ambasády pokud má někdo zájem se jim ozvat a vyjádřit svůj názor.-emb.prague@mfa.no-
  • Vždyť je stejný princip!! Akorát inteligenti s IQ houpacího koně můžou o tom mluvit posměšně, neboť jejich IQ tykve na víc nestačí!!!
    • Vidíš,co jsem psal,blbci nikdy nezklamou což je velmi dobře,víš dopředu co udělají takže se s nimi dobře manipuluje.Takové osly mám moc rád,udělají přesně to na co je nasměruješ.
    • Karle tady je zbytečné něco komentovat,tím by jsme těm volům dělali v podstatě službu,protože oni se v běžném životě se vzdělaným člověkem nesetkají tak si to vynahrazují tady.Kašli na blbečky.Jejich mentální chudoba je očividná.A ted opět dostanu hned pět negativních hlasů,když jim to zvedá sebevědomí neberme jim tu radost pitomcům.
  • Každým negativním hlasem v podstatě dáváte souhlas s chováním norských úřadů,já jen všem těm negativistům přeji aby se něco podobného nestalo i jim v jakékoliv formě,potom budou první škemrat o pomoc protože tohle může schvalovat bud ignorant nebo debill.Ale tady mezi těma několika magory už jsem zvyklý na ledacos.Každý rozumný ví o co jde a boží mlýny melou,to je životní zkušenost.
    • Moje dcera by tam nežila,protože tady se narodila a tady je její zem,národ.Neznám nikoho,kdo by si vzal cizího státního příslušníka krom např.Rakušana,Němce,Slováka z nejbližšího okolí se stejnou mentalitou.Viz Šeredová taková to byla velká láska a výsledek známe.Proto škemrat nebudeme.Myslím,že naše kultura se zeměmi okolo nás je příbuzná a já,když jsem zvažoval emigraci tak jedině Rakousko nebo Německo,ale rozhodně ne severské státy.Co dělal šišla na MZV ,že se to táhne tak dlouho?Objížděl své ubytovny za státní peníze.Tento president se snaží.
    • zvanile zvanile!!!!!!!!! mas maly peero!!!! zvanile zvanile!!!!!! nezvab zvanile!!!!!!!!
  • Komunista zase desítky let vlastní občany znárodňoval tedy okrádal.

Zemane ty nemáš právo nikoho kritizovat poté co jsi pohrdavě nařídil nahradit
    obsluhu složenou z handicapovaných zaměstnanců.
    A ještě to zbaběle svádíš na zaměstnance hradu. A ti pracují pro koho? Pro tebe!!!
    • Tak Pusinko, jak chápu Tvé příspěvky, zda jako nadsázku, jako provokaci, nebo kritiku, dnes ses vyjádřila hodně vedle. Já Zemana také nemusím, ale pokud je to v Norsku, jak čteme a slyšíme, tak má Zeman svým přirovnáním pravdu. Zejména když jde o české dítě. Ted kladně neboduješ.
    • Já také nemůžu za vaší blbost jako on za zaměstnance,kteří jsou na Hradě.
    • Co to tady meleš,tady je diskuse o úplně něčem jiném,brečíš na špatném hrobě,my jsme opravdu země cvoků.A ještě si dej pozitivní hlas.Bože ty to vidíš.
      • Opravdu jsme asi země cvoků. Máme zákon o potiprávnosti komunistického režimu a trestné činy propagování komunismu, ale stačí, aby si zločinná komunistická partaj k názvu přidala "M" (asi od slova magoři. mizerové, mrchy...) a rozvalují se a škodí za našepeníze v parlementě. *16*
        • A jak tam škodí? Prosím konkrétně.
          • Madlo, ptáš se jak škodí komunisté.naší zemi, tak Ti to povím. Škodili do revoluce a škodí i po ni. Po revoluci vyhrávali komunisté privatizace firem, které potom přinesli na buben a tak vznikali první nezaměstnaní. Jejich stranu podporuje stát, aniž by tato strana tomuto státu dala cokoliv, co by ji nějak pomohlo. Poslanci v Parlamentu jsou potřební jako "komunisté na Velehradě" a to doslova. Sedí, kecají, berou těžké peníze, ale nejsou ani písmenkem k úžitku pro nás ostatní. Jenom berou, žerou a jsou k ničemu. Myslím tím jako politici. Opravdu KSČM a tím ani komunisté v ní svými proklamacemi nejsou žádným přínosem pro stát. A zase připomínám, že se to netýká těch, kteří denně poctivě pracují. Pokud by nežila polovina voličů starších 75 let, komunisté by se nedostali ani do Parlamentu. ostatní politické strany se činí, dělají chyby, časem se napravují, ale komunisté jsou jenom jako stojatá voda, z které vůně jistě nevane.
  • Já mám dojem, že si tu někdo plete pojem a průjem. Onen nacistický program se jmenoval "LEBENSBORN" a byl založen na tom, že pouze z čisté germánské krve (což bylo lékařsky ověřováno) se může zrodit nový, ideální národ.
    • Až ho rád nemám, tak musím namítnout, že on netvrdí, že je to to samé, pouze to přirovnává.
      Podobně jako kdyby říkal, že jablka jsou ovoce podobně jako hrušky. To ale neznamená, že jablka jsou hrušky
  • posilam na avas proklate poselstvi co hnev n uvidíte smrtrlenou krec!!!! v noci na vas spadne ultimativni konkretni abnulall a ta vas hened osmesnii!!!!! pak budete v muslima promeneni a az pujdete na rohlik udavite se a udavi se vas pes a vase kamarasdi a busete udaveby!!!!!!
    • dobře formulované, vyvážené vyjádření. Nechybí v něm nic včetně reálné prognozy s nástinem vývoje. Bravo.
      • Hm, jsi nad věcí. Já jsem předpokládala příspěvek z Bohnic, myslím z psychiatrie, ne z pražské čtvrti.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit