Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ani 100 soudruhů Hitlerů by nedokázalo to co dokáže náš Vůdce Putin!
  • Osvetim je podle mne v Polsku. Zemanova aktivita pri demonstracich v 89? To ze lze bylo potvrzeno soudem po volbe prezidenta, proto neverim jiz nicemu co rika.
    • Také mi to nesedělo ,ty pohádky.
    • asi ti nic neříká nonec války a rok 1945?a že to příští rok bude 70let co?TISCALi jsou matláci a zase dávaji jen poloviční zprávy. *7*
  • Ani 101 soudruhů Hitlerů by nedokázalo to co dokáže náš Vůdce Putin!
    • Je to tak. Plný souhlas!
      • Taky souhlasím, je to svatá pravda!
  • Zločiny Sovětského svazu za druhé světové války

http://cs.wikipedia.org/wiki/Zlo%C4%8Diny_Sov%C4%9Btsk%C3%A9ho_svazu_za_druh%C3%A9_sv%C4%9Btov%C3%A9_v%C3%A1lky
  • A jéje - to zase Milošek chytne těžkou virózu...
  • Takový kecy co píšeš - zřejmě ti ještě teče mléko po bradě, nepřečetl sis ani čítanku a až jsi "velký chlap"!
  • Putin je světový terorista č. 1! Nesmíme zapomínat, že i ČR okupovala teroristická Rudá armáda!
    • tak to musí být i Obama teroristou a jakto že on vám nevadí.Chová se stejně jako Putin
    • v té době, kdy k nám přijeli už to byla Sovětská armáda, tolik za prvé, za druhé, nebyla to okupace, pokud ano, je okupováno i Německo a všechny státy, kde má USA základny, byla to přítomnost cizích vojsk, Okupace předpokládá nahrazení aspoň části veřejné správy tou okupační a to se nikdy nestalo
      • A kdo si myslíte že schvaloval zdejší loutkové vládě co má dělat , naivko....
        • a kdo to schvaluje té německé?
          • no zřejmě vám rusové v 45 nechtěli ukrást tátu i s kočárkem a v 68 nestříeli i po tátovi v Praze u rozhlasu jako mě a nemířili vám nataženým kalašnikovem do zad jako na mě v 88 pak by jste to viděla jinak....
    • nech se vyšetřit a zatím si dej trávu to tě rozehřeje
    • Dal bych pozor ,aby tě jako tele nevzali na porážku
    • A okupační vojska usa na celém světě, nevadí??? *1*
    • Tak s tímto souhlasím!
  • a pak že Puťka nepřijede na PragPride,ukážu mu bambitku *14*
    • dejte si sraz v Iránu tam jsou nejhezčí GAY setkání na laně... *1*
  • Ani 103 soudruhů Hitlerů by nedokázalo to co dokáže náš Vůdce Putin!
  • Snad bude chtít Lilipuťka přiletět,doufám,že ho čoboláci nad Tatrama sestřelej,skřeta ušatýho.
    • Cha cha, to bylo dobrý. *1* *1* *1*
    • Pozvánka bolševického bastarda Pugtky Zemanem v demisi, prý Presidentem Undydo
      Prahy, je pomsta českému náírodu, kteýu tomu ochmelkovi ukázal červenou kartuNedočká se -uchlastá se do té doby!
    • Pozvánka bolševického bastarda Pugtky Zemanem v demisi, prý Presidentem Undydo
      Prahy, je pomsta českému náírodu, kteýu tomu ochmelkovi ukázal červenou kartuNedočká se -uchlastá se do té doby!
      • Červenou kartu neukázal národ ale pouze pár zmanipulovaných nedostudovaných hlupáků a mentálně opožděných pražáků, kteří zrovna nikoho neokrádali.
        • Bolševický Apači! Rudou kartu ukázalo i včera ožralému bastardovi Undovi neskutečné množství množství lidí! Nelži, Ty lháři! My jsme to viděli, Tys měl draka!
    • Dřevem topíme odjaktěživa a o auto se mi minulý rok postarala ruská čórbrigáda.
    • doufám že ne pak by si mohl jit rovnou do lesa pro dřiví a auto hodit na vrakáč. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit