Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vy se z těch lidí jednou pos...te do kopečka a za roh.
    Existují na světě podstatně větší a podlejší zrůdy - stačí otočit pohled např. směrem k rusku, nebo na současné osazenstvo pražského hradu.
  • Konečně první člověk který není pod...laný z rusáckých žvástů o jejich výjmečnosti a je schopen správně vyjádřit skutečný stav věci.
    Rusácké bestie to tady pustošili 40 let a někteří čeští zdejší parchanti jim za to olizují řitě ještě dnes.
  • Znal jsem jednoho agilního komunistu konfidenta StB, o němž sousedé vyprávěli, že za války byl konfidentem Gestapa a za své služby prý dostal od Gestapa odměnu. Byl také malé postavy a zjevně trpěl napoleonským komplexem malých lidí jako Hitler, Musollini, Putin...
  • Všichni tihle černoprdeláčí jsou fašistickej dobytek, vždyť za války každej z nich kolaboroval!!!
  • http://www.novinky.cz/zahranicni/403529-prvni-cesky-ministr-u-sudetskych-nemcu-herman-na-sjezdu-pripomnel-zlociny-nacistu-i-odsunute.html

zrádce!!!!!
  • Do maus olea.
  • Vždyť jste slibovali dolary.
  • TGM v ovarově věku jezdil na koni jak šohaj, ovar se motá, packuje a neví co říká...
    A toho se má účastnit evropská šlechta? To si zase ovar nas.... do vlastního hnízda.
  • Dobře jsme te vyškolili. Prémie 10 růblů je tvoje!
  • Můj taky. Vivat Putin!
  • Myslíš, že to pochopí?
  • Teplej mrdkohltač Semjon Gayínek s kradením mýho nicku nepochopil, že tu z něj VŽDY udělám červenýho trotla!!!
    No nic, jeho tupoligence to nikdá nepochopí!!!

WOW !!!

Kam se na mě hrabe chudinka postiženej!!!
  • Evropská šlechta dala ovarovi jasně najevo, co je ovar zač.
  • Zeman sem, Zeman tam.
  • Byl jsem pozván taky, ale mám službu ne počítači. Nejdřív práce a potom chlastačka!
  • Slavíme se soudruhem prezidentem tady u nás. I tlačenka je k dispozici a bez šlechty se obejdeme.
  • Prý se chystá do Sovětského Ruska na vječné čassy!
  • Nemám rád, když mi nick krade nějaký pošahaný ožralý fanda stejně postiženého Zemana!
  • Pan ing. Miloš Zeman, CSc má v příštích prezidentských můj hlas jistý!!!

Všímáte si jak se teplobůzo Semjon Gayínek neustále opakuje, nic novýho nevymyslí, ani vlastní nick, je to takovej nepoužitelnej ubrečenej mrdkohlt!!!

WOW !!!
  • Milosh Bubble Bum: dal si v Bruselu řízek a chutnal mu jak bublinková rrdel *1*
    .undy sem .undy tam *1*
    taneční vystoupení u klenotů *1*
    padání ze schodů v televizi *1*
    psem shrnutý koberec *1*
    *1* *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit