Přejít na výpis diskuzí
Zeman zval evropskou šlechtu na oslavy Karla IV. Z původních velkých plánů mnoho nezbylo
13.5.2016 | red
296 příspěvků
-
co s tím ?
-
ta milka Simona mu bohužel zničila život a teď nás táhne ke dnu s ním, už ho mám plný zuby
-
Pokud by nebylo šlechty nebylo by ani pitomečků jako jsem já. Každému to jedno není nevnucuj někomu svou komunistickou propagandu. Průměrný věk komunistických voličů je 75 let. Máte to za pár a potom nastoupí šlechta co něco znamenala. Konečně přijde nový a sparvedlivý pořádek a ne komunistická a bolševická lůza národa.
-
bohužel musím souhlasit *9*
-
BTW proč si nenajdeš chat vhodný k tvému deviantnímu myšlení, děláš ostudu i nám levičákům, běž prosímtě pryč
-
Tady :http://zpravy.tiscali.cz/vypravet-verejne-o-nejhorsich-trapasech-lide-vam-za-to-radi-zaplati-276198 píšou, že někdo zapomněl teploušovi Semjonovi Gayínkovi v análu gumovou rukavici!!!
PCHE, rukavici jó??? -
ty zmetku pode mnou, krást nicky těhotným ženám může jen ubohé bezpáteřní prase *11*
-
celá ČR to viděla , jsi geroj
vivat Putin -
dearputin.com *3*
-
Vykurvenej teplej Semjon Gayínek nerozdejchal můj, jako břitva, ostrej příspěvek plnej neoddiskutovatelných faktů o tomto teplomilovi!!!
YEAH !!! O5 se mi poníženě válí u nohou a žádá o milost!!! -
my se svými rodinami, kamarády, přáteli... ty, tebou vytvořenou imaginární rodinou bolševických nicků.. zlejBTWhrdinoPutinRybanoLoktrolle
*3* -
odbočím chci se optat rejpalů jak vy slavíte dnešní den?
-
pěkně jsi se poplácal po ramenou zlej trolle *15*
jsi sám, smradlavá ruská onuce *15* -
přééésně, vivat Zeman IV největší alkoholik ze všech českých vládců
-
Tak to se vážení mýlíte, pan prezident nikoho nezval, to ho zvali ve svém bludu pitomci z Tiscali.
-
Lepší bych to nenapsal, ta teplá svííně Simon, opravdu už jiný nebude.
-
...ať žije nejlepší prezident naší země pan Zeman. Budeme ho opět volit a už nyní víme, že volbu opět vyhraje. Vy havloidi i kdyby jste se posrali, tak tomu nezabráníte. Proto třikrát hurá, hurá, hurá :)))
-
Buzerantská teplá swině Semjon Gayínek má v každým svým mnohanickovým blábolu nějaký líbání s politikama, kouření ptáků nebo jiný prasárny, podle toho ho tu každej poznává!!!
Ten, po rodičích, zkurvenec už jinej nebude!!!
WOW !!! -
Buzerantský Teplý Wocasi, najdi si nějakého partnera stejné orientace a přestaň tady s tapetováním. Nikoho tvá homosexualita nezajímá.
-
nehekej tady ty teplej ruskej kozle, to tvoje gajínkování už je celkem mimo mísu, běž se léčit *3*