Přejít na výpis diskuzí
Zeman zval evropskou šlechtu na oslavy Karla IV. Z původních velkých plánů mnoho nezbylo
13.5.2016 | red
296 příspěvků
-
vivat Putin!
-
Ovara už volit nebudu, jestli se dožije příští volby.
-
Krást můj nick se nevyplácí, pak je z dotyčnýho teplouše Semjona Gayínka rázem červeňoučkej mrdkohlt!!!
YEAH !!! -
Ten si to krásně zavařil,
nikdo ho neměl rád... -
Po delším uvážení a po přečtení těchto příspěvků začínám pochybovat o tom, zda opilec Ovar je tím pravým, kdo by měl znovu kandidovat. Sám Zeman říkal, že názory nemění jen blbec, tak já ho zrovna změnil.
-
Ing. Miloš Zeman, CSc, nejlepší prezident co kdy ČR měla!!!
A to vše díky inteligentním voličům, kteří ukázali, kde je čí místo!!!
Pana ing. Miloše Zemana, CSc poslali na Hrad a fašouna Prdiplínu poslali doprdele!!!
TAK, TAK !!! -
Já toho hradního ožralu taky nemusím, ale jsem z Kolína, jako on, tak se aspoň za něj stydím v tichosti.
-
To je u alkoholiků zcela běžné, ten třes rukou v době abstinence, divím se, že mu Forejt nedal několik frťanů před otevíráním dveří, to by zcela jistě pak Zeman zvládl.Dělají mu to těžší, místo aby mu pomáhali.
-
Jak dlouho mu trvalo než se trefil klíčem do dírky? Možná mu ten strážnej musel pomoct. *1*
-
Jak to má potom v té republice vypadat, když kágébáci a komunisti chodí na bohoslužby?
-
Ať žije mumie v Kremlu!
-
Na Zemana slušní lidé na celém světě z vysoka kašlou.
-
Proč to čteš hlupáku pitomečků. Docela ti sedí bijec pitomečků. Ty jsi nikdy nic pořádného nenapsal a stále prudíš svá přiblblá hesla.
Mně je jedno zda si toto někdo přečte, ale mne první pozdraví předseda soudu když mne první spatří někde na ulici. Jsem vážená osoba jako málo kdo a jsem na to hrdý. Kdo pozdraví tebe? Tvoje máma když přijdeš domů s rozbitou hubou pokud se takto chováš. -
Až po tobě, smradlavá americká onuce.
-
...ale až po zrzavým Veškrnovi :)))
-
Rusko (Россия), dalším oficiálním názvem Ruská federace (Российская Федерация), je s rozlohou 17 075 400 km² největší stát světa. Zahrnuje značnou část východní Evropy a téměř celou severní Asii. S počtem 142,9 milionů obyvatel je Rusko devátou nejlidnatější zemí na světě.
klobouk dolu *5* -
vivat Putin
-
Ve jménu komunistických bolševiků bylo zničeno a zabito daleko více lidí než kdy jindy. Komunismus je zlo ke kterému se hlásíš. Potom jsi zlo, které nemá na této planetě místo. Generál jsi komunistický nebo bolševický? Ty musíš být jedině generál trotlů.
-
10 teploušů v čele s mrdkohltem Semjonem Gayínkem se vošahávají u jednoho kompu a s 300 nicky zde dělají nával, ovšem pod jednou IPnou!!!
Vážně takovýho zkurvyparchanta si ty jeho debilní rodiče opravdu zaslouží!!! -
někdo by mu to měl říct, nechci aby všichni kdo sympatizujou s Putinem vypadali jak banda buzíčků