Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ovara už volit nebudu, jestli se dožije příští volby.
    • Prý se chystá do Sovětského Ruska na vječné čassy!
      • Do maus olea.
  • ... správci této "diskuse české intelektuální spodiny" se zase jednou parádně vybarvili :)))
    ... napsal jsem "pěníš", ale bylo mi zahlášeno, že slovo "penis" je zakázáno
    ... už mě konečně blokněte nafurt, ubohí "pěnišové" z tiscali, ta diskuse ja naprosto k h....
    • Zajímavé, že teď i já mohu napsat "pěníš" i "penis" a není to zakázané slovo. Že by automatický censor spal? *8* *15*
      • ... skutečně zajímavé :)))
  • To si Zeman troufnul moc, zvát hosty, kteří se umějí ve společnosti chovat. Jak by mezi nimi asi vypadal?
    • Vypadal by úplně normálně, jako pyjana, hulváta a lháře ho už každý zná.
      • Myslíš, že už nemůže ničím překvapit?
        • Překvapit může i příjemně, až se vrátí na Vysočinu a zabouchne za sebou na věky dveře.
          • On je za ním brzy někdo zabouchne.
  • Milosh Bubble Bum: dal si v Bruselu řízek a chutnal mu jak bublinková rrdel *1*
    .undy sem .undy tam *1*
    taneční vystoupení u klenotů *1*
    padání ze schodů v televizi *1*
    psem shrnutý koberec *1*
    *1* *1* *1* *1*
  • Áááááááááá rusofilní klikostroj se rozjel!
    Bravo soudruzi ve vašem rusáckém pelešinci, dostane se vám stakana vodky za vaši bystrost.
  • Nepřijede vůbec nikdo.
    • při nejhorším pasujeme do šlechtické stavu Františka von Ringo Čecha, hraběnku Bohdalovou a mušketýra Daniela Hůlku
    • Pan prezident umí velice dobře slavit i sám, takže se bez hostů obejde.
      • Ano. Náš pan prezicent je, co se chlastu týká, velice samostatný.
  • Ale u asiatů to má Zeman dobré.
    • v Tibetu tedy nic moc
      • Myslel jsem rozvojové země v Asii - Čínu, Rusko a KLDR.
        • máte pravdu, omlouvám se za zbrklou odpověď
  • pěkně mu ukázali, co si o něm myslí...A bohužel i o nás všech *12*
  • Dělnický prezident, fanoušek Putina a Ting ťonga z Číny, ostuda národa a hlava namazaná, zve evropskou šlechtu na oslavy... To je jak z nějakého ujetého komixu
    • Tak to se vážení mýlíte, pan prezident nikoho nezval, to ho zvali ve svém bludu pitomci z Tiscali.
  • Nemám rád, když mi nick krade nějaký pošahaný ožralý fanda stejně postiženého Zemana!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit