Přejít na výpis diskuzí
Zrušme důchody, ať penzisté pracují až do smrti nebo živoří?
9.6.2017 | Jaroslav Bican
197 příspěvků
-
souhlasil bych kdyby ta firma čr měla podmínky jako jsou v každe firmě v německu. hlavně platy. *3* tady těm vyjebancum z ano se to dobře řídí když tu mají 10 milionu tupejch otroku. ale kdyby měli vypláznout každemu občanovi 3000 eček měsíčně tak to by už takove pyčoviny kterejma nas krmi neřikali
-
je mu dobře znrd...dovi, protože tu lopatu v životě nedržel v ruce. ale souhlasim takže bych zavedl povine v 65 každemu krumpač do ruky a podme kopat všichni. včetně takových vyje.bancu jako je pan pilný. uvidi se kolik vydrží a co potom bude říkat.
-
nadhera *14* nez si poridim tento vysoce sofistikovany h.ajzl budu dobrovolne posílat každe hovino které vyseru na vlastní naklady finančnímu uradu. s velikou radosti
-
to je stejny pycus jak ten babiš. ale ano pane pilny mate pravdu musíme se o sebe postarat sami. takže vas nakopat doprdele a odedneška státu ani korunu na jakemkoli poplatku. budu si setrit a starat se jen o sebe. tak jak mi to radi ministr financí. č.ur,ak
-
I Hitler udělal pořádek a kamaráde jaký, že i pořádkumilovný Stalin mu záviděl je vidět že matematická analýza a dějiny šli tak nějak mimo zastánce asociace neofašistických oberzmr.ů.Daně se musí platit aby stát fungoval ale ne že výnosy půjdou do kapsy jednoho přivandrovalce ze Slovenska a ještě nám bude roubovat fašismus aby se tom nesmělo mluvit.A V TOM JE TEN ROZDÍL.
-
Podle fotky by mi nevadilo i kdyby tou lopatou kopala *14*
-
Soudruh pilný se má postarat o to aby spravoval ministerstvo tak aby na důchody bylo a vysvětlit lidem kde je zádrhel a pokusit se ho odstranit.Ne lidi strašit aby to vyhovovalo Asociaci Neofašistickech Oberzmr.ů a teda nejenom jim ,proto je to asociál jako byl třeba Hitler( nebo Stalin) bojovat až do posledního 10letýho kluka a sám když měl bránit Německo tak byl zalezlej a possra.ej.Proto je to asociace neofašistických oberzmr.ů doktore 11.
-
Jenže kolik byla inflace posledních 28let.
-
Pan pilný je kre .n to, že neni na důchody či nebude je v tom že porodnost je 1.5 a společnost se plní lidmi kteří nechtějí dělat a neustále přibývá lidí co se pohybuje mimo výrobu a kapitál se vyváží do zemí jako China a pod.On sám má 4 děti a neuvědomuje si že vždy bude míň bohatejch a pokud většina těch chudších dá přednost zážitkům spotřeby před rozmnožováním tak to těmto lidem zatim vyhovuje.Totiž globální sen takovejch burešů ,trupů , pilnejch a putinů je aby na ně ostatní dělali a to i za cenu vymizení druhu,proto je stejně jako jeho guru neofašista nové doby.Ono u fašismu proběhla evoluce a komunismu též .Dneska je cítit fašismus z Ruska a nejtvrdší kapitalismus vládne v komunistické Číně.Bureš chce tak nějak kombinovat oboje.Bohužel to těmhle zmr.díkům dojde až vyjedou opancéřovanou limuzínou z opevněné vilové čtvrti a někdo je vezme rpgéčkem ve jménu aláha,pak už je většinou pozdě.
-
450 hodin přesčasů za rok? *14* Jo a zrovna jste přišel z noční. *14*
Tak se jděte vyspat.
Pan Pilný nikomu nic nebere. Pouze řekl svůj názor, že za 20 let nebudou peníze na důchody.
A za to ho chcete zabít? Za to, že řekl svůj názor?
Doufám, že vás nikdy v životě nepotkám.
*11* -
jezdíte i v sobotu? *14*
Napiš kolik skutečně odpracuješ, ne kolik strávíš. -
Jsem kurýr ppl. Kromě neděle travim v práci 12 hodin denně. Pilný, modli se ať se mi nedostaneš před dodávku. Hezký den všem
-
Pan Pilný nejspíš mluví z opilosti. Jakým právem on chce brát lidem důchod na který si léta dřeli ve dne v noci a sobotách nedělích, přesčasech, 450 hodin za rok. Ani jednou jsem neslyšel, že by zastavil vyplácení desetitisícových dávek, kdo by ho volil, že jo. Doufám, že se dožiju, až on bude za 10 let makat, aby se uživil a bude nad ním stát kápo s bejčákem a honit ho aby makal. To bude moje satysfakce. Nebo by ho někdo měl picnou, zločin na tyranu není zločinem. A jestli chce někdo týrat lidi hladem, tak zločince je.
-
Viděl jsem krásný obrázek:
Instalatér stojí v obchodě u záchodové mísy a prodavač mu vykládá: toto je náš nejnovější model. Vaše ho.no změří, zváží a údaje pošle na ministerstvo financí a tam zkontrolují, jestli vaše ho.no odpovídá vašim příjmům. -
Milý Lumpe, já se necítím jako otrok, ale jako svobodný člověk. To otroctví skončilo v r.1989, díky Bohu. Své komentáře nepíši k článků, ale ke komentářům a nemohu za to, že někteří pisatelé mají stále myšlení z doby komunismu. A pokud vím, tak pan Pilný je z hnutí ÁNO a nevím co s tím mají společného "Starostové a nezávislí" nebo " Piráti". Nepsal jsem ani o jiných politických stranách; a pokud vím, tak ÁNO není žádná politická strana s jasným programem, ale prý jakési "hnutí", které chce udělat z občanů pouhé námezdní pracovní síly. protože jeho šéf vyhrožuje, že bude stát řídit jako (svůj) podnik. *3*
-
Jede zchátralý pětašedesátiletý řidič tramvaje a já mu říkám s vámi nejedu počkám na další a on na to že jako další jede jeho starší brácha
-
A co to bylo za bandu, co tady nechala před ANO všechno rozkrást, rozprodat a nechovala se, jako by alespoň z části řídila stát jako svou firmu. Bilionové příjmy za rozprodej a výsledkem jsou bilionové dluhy po ministrování i jak Kalouska tak Sobotky. Takže hledejte darebáky před nimi. ANO jsem nevolil, volím SPD, ale Babiš alespoň udělal pořádek s vybíráním daní , EET, kontrolní hlášení, i když to není samospasitelné. A to platí i pro jeho firmy. Proč Agrofert a Babiše nekontroloval Sobotka a Kalousek, když byli ministry financí ? Korunové dluhopisy byly za Kalouska, Čapí hnízdo také před nástupem Babiše do vlády.
-
Pan Pilný má děvenko 72 let a jistě by jste mu nestačila, nevypadá, že by ji neudržel v ruce.
-
Ano, jednou to tak bude. Ale nejdřív naučit pracovat nemakačenky
-
Tak já mám 68 let, ještě pracuji, i když to beru jen jako zábavu. Pan Pilný má v mnohém pravdu. Je tu mnoho pracovních míst i bez kvalifikace, porodnost klesá, kdo na nás bude vydělávat ? Peníze z prodeje majetku státu předešlé vlády prošustrovaly, místo aktiv máme biliony dluhů. A stát se bohužel mnohdy jako firma řídit musí, ne jen plácat med kolem huby před volbami a pak prodat třeba OKD s 44000 byty, nechat majitele vyvést 120 mld v zisku a nám zase desítky mld. Kč nákladů na sanaci důlní činnosti a útlum. To je zase řízení státu podle Sobotky a ČSSD. Jen bych nejdřív, než budou muset důchodci v rámci akcí "Z" to my dříve narození pamatujeme, naučil chodit do práce ty, co jen berou sociální dávky , i když je práce dost a nejsou to jen ti tmavé pleti. Babička se narodila v roce 1883, dožila se 96 let, jen poslední rok marodila -zlomený krček. V 70-ti pásla kozy, sekla trávu a nosila ji v nůši, s dědou kosou sekli políčko s obilím, sekali dříví na zimu, dokonce chodily na pařezy. Chce to trochu pohybu a fyzické aktivity, ne jen sedět u bedny.