Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Soudruhu, tvůj nick bych nezneužil, to bych považoval za čin pod mou důstojnost. Ale jak je vidět, některým vyznavačům marx-lenininské víry "svaté" to nedělá potíže. To bylo ostatně vidět i za vlády jedné strany (na věčné časy a nikdy jinak *1* ), kdy rudí soudruzi byli méně vypočitatelní, tedy horší než soudruzi hnědí. Tam se alespoň vědělo co se dá čekat. A když člověk neměl náhodou ten špatný třídní, pardon, rasový původ a držel h.bu a krok, tak se to dalo nějak přetrpět. To u těch rudých soudruhů člověk nikdy neví.
  • Plkáte nesmysly. Ten Váš slavný komunismus tu půl světa budovalo půl století a nějak se to nepovedlo, jen přibylo obětí. Ovšem, teď by přišla ta supervzdělaná a prý samostatně myslící internetová generace, která však, ku podivu, skáče na lep starým levičáckým šíbrům (Corbyn) a ta (už pokolikáté?) rozhází nahromaděný majetek, v rámci šťastných zítřků, viz např. Venezuela. *3*
  • STB je hlavní město Mongolska, mongole?
  • vanhorne
    "že je Babíš zloděj či cokoliv jiného."
    Mozna je to nejaky druhy Babis, ten co delal brigady u STB.
  • Průmysl 4.0 žádný ekonom nebere na vědomí, a to mají všichni vysoké školy. Pořád počítají jako v době prvobytně pospolné. Děti prý mají pracovat na své rodiče. Já bych chtěla, aby na mne makal nějaký robot. Dost už jsem na něho svou práci přispěla.
    Práce nebude.
  • Ty v ústavu, Simone, dostaneš akorát howno!
  • No dostali koblihu a k tomu pár StBáckých keců, že bude "dobře" až se bude stát "řídit" jako "podnik". Tak jdou jak ovce za svým ovčákem. A k tomu ještě Becherovič a budeme jak v Turecku a CCCP dohromady. *9*
  • Pilný plní úkoly podle zadání. Zároveň je průzkumným balónkem. Ale hlavně již vykonal vše potřebné k tomu, aby se dokonale znemožnil.
  • Pilný je šmejd, jako všichni členové ANO. Ovšem největším šmejdem v ANO je jejich guru Babiš-Bureš! Zajímalo by mě, co je to za b l b c e ti jejich voliči. *9*
  • Pronést něco takového pár týdnů před volbami - to může jen politický sebevrah. Pane ministře, jste ... (synonymum pro politického sebevraha) !
  • historik56
    A co mají dělat ti,co dostali plný invalidní důchod a nesmí do práce z důvodu ohrožení zdraví nebo i života?Takoví lidé at klidně zemřou,bude víc pro ty ostatní,že!
  • Dejme důchody jen těm co pracovali!!!
    A důchody těch co se ho nedožili příbuzným.
  • Pan ministr perlí je mu 72 let a dle svého naturelu přemýšlí o důchodech a jiných hloupostech. Při současné inflaci pane ministře si nikdo pořádně na důchod nenaspoří neb mu naspořené prostředky sežere inflace. Na to jste tak nějak zapomněl a jako ministr jste se moc neuvedl spíše jako mamlas.
  • Miluju doktory, co tam jezdí na tržnici a mají přehled o ceně brambor. Ten zákon prošel parlamentem a začne platit od července...
  • Jezdím do Polska minimálně 3x týdně a vím jak to tam chodí Poučovat nepotřebuji. Nikoho tam také neposílám. Napsal jsem, že nejedou podle šablony EU a vrátili hranici důchodů na 60 let. Měl jsem dosti do činění s jejich důchodovým zabezpečením, tak jsem si dovolil napsat, že poskytují pohřebné, dokonce jako jediní v EU. Stačilo si přečíst pořádně.moji reakci a ušetřil bys čas....
  • kdepa oni by tě nejradši ještě něco sebrali a pak semleli do kosteleckejch uzenin
  • chci umřít vlastní smrtí ,doktora nevolejte-zaznělo se na matičce Rusi v minulosti ne tak nedávné
  • Taky ti neodporuju, promin doktore a máš tam kliku na své straně - to těžko ta je na chodbě a tobě přes polštáře běží dobře jen wi fi *1* a hned vedle je Napoleon 11 *1*
  • ANO - bude líp ! *14*
  • Antek
    Ty zmrde, vrať mi mé peníze, které jsem nacpal do sociálky za 43 let práce!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší