Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 16cmfan
    Chystá - http://deusex.herniweb.cz/news/ Na ľavo hore máš aktuálny stav prekladu.
  • Cestina sa nechysta?
  • *7*
  • USER47
    Ne. DLC je samostatná položka v knihovně Steamu. Mimo jiné proto, že má nějak upravenej engine, takže ze samotnýho HR přístupný není.
  • USER47
    Opět..."úplně zbytečné"? To rovnou můžeme zrušit loadingy úplně, ne? Vždyť jsou úplně zbytečný. Nebo proč nevypadá grafika jako v reálu? Vždyť všechna tahle omezení jsou úplně zbytečná...

    Fakt si tu občas připadám jako v mateřský školce.
  • Dotaz:
    - DLC se implementuje do původní hry ? To znamená, je možno aktivovat ho přímo v Human Revolution, např. během nějáké pasáže ? Díky
  • *7*
  • Ten scan opravdu neměl 10 vteřin. Ale to je fuk. Někomu se to líbí (jeho věc) a někomu ty scany přišli zbytečně dlouhé, nebo zbytečné úplně. V každém případě to nemění nic na tom, že to je předražené DLC.
    A hry hraji, protože mě to baví. Ale asi jsem měl velké očekávání, které tak nějak nevyšlo.
  • Trol.diskuzni
    Taktéž zdravím! *3*
  • a jeje lolec dorazil. Starý známy Deus Ex hater na tiscali. No vklidu ho ignorujte - jde mu jen o to, mít tu poslední slovo. V diskuzi pod recenzí na HR se dušoval jak ho šíleně štve hodnocení co Deus Dostal a že se o něm moc píše na tiscali, pak pár článků vynechal a jak koukám, tak se vrátil s DLC aby zase předvedl své trolování - měl sis nechat jméno lolec - to ti sedělo lépe, kluku.
  • Lidi, já fakt nevím proč vy ty hry hrajete. Nejen že jako recenzentovi ti vadí párminutový průchod stejnou lokací, ale už ti vadí i desetivteřinový scan. Nedivte se pak, že akční hry jsou jen tunely směrem dopředu, jak už jsem tu psal...
  • špatně zadaný post
  • USER47
    Líbilo by se ti víc, kdyby místo scanu byla standardní loadovací obrazovka? Nějak nechápu tyhle stížnosti (to samý s výtahama v ME), myslíte si snad, že tam ty scany byly jen tak pro zábavu?
  • Netvrdím, že to dělal games.cz. Ale vím minimálně o jednom konkurečním serveru a dvou papírácích, kteří tuto praxi v minulosti používali.
  • Ale oni chcou - různé extended/directors edice na DVD/Bluray, které nejsou zadarmo. Viz Pán prstenů. Nejprve kino verze a až se zpožděním rozšířeá edice, kdy ty scény byly natočeny už při natáčení filmu. V případě DLC se jedná o nedodělanou práci, kterou dokončili dodatečně. CDProjekt RED je svéráz, protože kdyby toto nedělal, tak nemá takovou komunitu lidí, kteří tu hru koupí i třeba jen kvůli té jejich pověsti, ač by ji jinak nekoupili. Ono upřímně, Zaklínač vždy vyšel jako betaverze a teprve postupně se dokončoval. Teprve extended/2.0 edice považuji za skutečně hotové hry.
  • bobsh
    Trol.diskuzni: Od GPS tu precizní lokalizaci požaduji, od recenze ne, stačí mi zjistit jestli se mi ta hra bude líbit nebo ne (takže v důsledku jestli koupit nebo nekoupit). Jestli se mi bude líbit na 8, nebo na 9, případně na 10, to už si zjistím sám. Navíc pro mě třeba devítka udělená Danem Vávrou nebude mít stejnou váhu jako 9 od Janchora, protože vím, že s Janchorem se většinou co se týče vkusu na hry shodnu, s Danem ne.

    Chápu, že ti vadí když se autoři nedrží předem daného žebříčku, ale já jsem za to rád, protože tabulková 9 by pro mě osobně měla daleko menší vypovídací hodnotu než subjektivní (za předpokladu, že zhruba znám autorův přístup k hraní, preference atd.).

    A k univerzálnosti číselného hodnocení. To mi nepřijde podstatné, proč hry škatulkovat na sedmičkové, osmičkové atd.? Pak akorát vznikají nekonečné dohady když nějaká nezávislá hra dostane stejné hodnocení jako AAA titul a stádo tupců si to nedokáže zařadit do správného kontextu. Stejně tak sám určitě máš spoustu příkladů her, které sice dostaly zaslouženě vysoké hodnocení (teď nemyslím přímo na Games, klidně i na zahraničních webech atd.), ale tebe vlbec nebavily. Proč tedy dávat nějaké číslo, které nebude stejně nikdy 100% univerzálně platné? A když už ne uplně zrušit číselná hodnocení, tak bych trochu omezil rozsah, klidně na 5 stupňů.
  • 2 bobsh: Co vy víte :-) S tím co píšete naprosto souhlasím, ale pak tedy nemá na games co dělat http://games.tiscali.cz/jak-hodnotime.html. Pak budu už jen remcat že ta či ona hra si to či ono hodnocení nezaslouží.

    S tim číslem... Na tom setsakra záleží, stále je mnoho lidí, kteří první co udělají je, že mrknou na hodnocení a verdikt. A dle toho vycházejí a třeba si nepřečtou ani recenzi... No Bonusweb spadnul na samé dno a Games zatím jen padají... uvidíme...
  • Trol.diskuzni
    Byl bys spokojený, kdyby ti tvá GPS místo precizní lokalizace vyhodila subjektivní směs slov, kterou by si každý mohl interpretovat po svém? Panečku, chtěl bych vidět, jak by pak ten náš svět fungoval...

    Číselné hodnocení je podle mě to nejpodstatnější, protože je univerzální a nic se na něm nedá obkecat.

    Redaktoři si můžou založit svůj blog a psát si tam třeba s hodnocením 20/10, dokud však píšou pod hlavičkou games.cz, které má své oficiální hodnocení jasně dáno, je jejich povinností se ho držet.
  • bobsh
    no jo, odhalili jste to, celý Games.cz jsou židobolševický spiknutí, Poláček je iluminát, Bach jezdí s knížetem na Bilderberg a Janchor propadl temné straně...

    Není to spíš v tom, že všichni zdejší recenzanti jsou za svojí dlouhou praxi zvyklí hodnotit spíš podle nějakých vlastních pravidel a stupnic? Potom je na čtenáři aby si vybral toho "svého" recenzenta a u ostatních k tomu hodnocení přistupoval s ohledem na jejich preference. A záleží vůbec na nějakym pitomym číslu, když před nim je sáhodlouhej text recenze a ještě psanej verdikt?
  • Trol.diskuzni
    Kromě souhlasu bych dodal, že ona "ojedinělost" 10ky jako hodnocení dnes byla velmi vhodně "stvrzena" recenzí na hru Dark Souls... *3*

    Kolik těch desítek ku poměru hodnocení 5 a níže bylo za poslední dva měsíce, páni redaktoři?

    Připomínám, že 5 je průměrná hra a 4 lehce pod atd... Chcete mi snad někdo namluvit, že v posledních měsících vycházely jen samé žánrové perly, že si zasloužily hodnocení 8 a výš? Já si spíše myslím, že se games.cz začíná pěkně vybarvovat...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit