zavřít
...

Mass Effect: Andromeda - recenze

Neustále se zrychlující doba letí takovým tempem, že se to zdá od posledního dílu epické sci-fi RPG série Mass Effect být jen chvilka. Věřili byste ale, že už je to celých pět let? Zatímco můžeme sledovat neustále postupující technologický pokrok, který přináší nové a nové vymoženosti v podobě hardwaru...

Novější 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Starší

  • species (anonym)
    1 souhlasí, 1 nesouhlasí
    Varianta c3 - EA zabilo dalsi vyvojarkou spolecnost. RIP
    20.3.2017

    reagovat

  • V (inkognito)
    8 souhlasí, 2 nesouhlasí
    Diky za recenzi, bohuzel to dopadlo jak sem cekal. Vsechno bych prekous, nejaky animace obliceje me vubec nezajimaj, kdyby pribeh a postavy byli dobre napsany.
    ME3 byl po pribehovy strance, dialozich a postavach oproti dvojce o nekolik trid jinde, ale dlc Citadela me hodne mile prekvapilo a doufal sem, ze se probrali... bohuzel asi ne.
    Hru si urcite zahraju, ale az bude za jiny penize...
    Co se tyce soucasnych podobnych rpg na PC, nejak si teda nemuzu zadny vybavit. Po vine a krvy sem o nic co by za neco stalo nezavadil. Snad treba Elex v lete bude za neco stat, uvidime.
    20.3.2017

    reagovat

  • xxx (anonym)
    6 souhlasí, 17 nesouhlasí
    Tahle série byla vždycky divná... *13*
    20.3.2017

    reagovat

  • mijunior (anonym)
    6 souhlasí, 3 nesouhlasí
    Takže přestřelky baví, to by MP mohl být ještě povedenější a návykovější než v ME3. Nezbývá než počkat až do něj přibude další obsah a na nějakou tu rozumnou cenovku a hurá do toho.
    20.3.2017

    reagovat

    • Alveron (anonym)
      2 souhlasí, 1 nesouhlasí
      Toť otázka..
      Přestřelky v ME3 sem si neskutečně užíval, jak single na Insanity, tak skoro tisíc hodin mulťáku.
      Přestřelky v Andromedě mě fakt nebaví. Ani mulťák.
      (a to nepočítám ten naprosto zbytečnej bordel okolo - skily, crafting, strike teamy)
      20.3.2017

      reagovat

  • xy (anonym)
    8 souhlasí, 8 nesouhlasí
    Takze ... nezbyva nez konstatovat, ze v souladu s ocekavanim (a to vcetne nadhodnoceni v recenzi). Posledni dobou se bud vracim ke starym a proverenym peckam, nebo hraju indie kousky, ktery sice grafiku nemaj obcas vubec zadnou, zato maji napady a hratelnost.

    Defakto se da smele prohlasit, ze cokoli vyjde jako tzv AAA nema smysl ani zvazovat, natoz kupovat. A pokud mozna nekdy casem dodelaj co chybi ... tak to vyjde za 2kila s casakem.
    20.3.2017

    reagovat

    • flash789 facebook.com
      6 souhlasí, 19 nesouhlasí
      tak to je mi te lito..hrat indie...
      20.3.2017

      reagovat

    • Máslo (anonym)
      8 souhlasí, 2 nesouhlasí
      Titanfall 2, můj osobní příklad (je jich víc). AAA hra, vysoká hodnocení, patří mezi nejoblíbenější střílečky minulého roku. Ano, je dost podceněná, ale většina lidí mi tu potvrdí že na AAA titul se jedná o hru od srdce.
      20.3.2017

      reagovat

  • Virgi tiscali.cz
    10 souhlasí, 5 nesouhlasí
    MEA mě odradila několika věcma. Ušetřím a aspoň budu mít čas na něco jiného.
    20.3.2017

    reagovat

  • flash789 facebook.com
    3 souhlasí, 20 nesouhlasí
    Kdo ma rad scifi bude nadsenej, zadny strachy,,
    20.3.2017

    reagovat

    • zdrcujici_pravda (inkognito)
      15 souhlasí, 2 nesouhlasí
      Děkuji, raději knihu.
      20.3.2017

      reagovat

    • h0p3 tiscali.cz
      16 souhlasí, 2 nesouhlasí
      To je asi jako když někdo zrecenzuje restauraci. Napíše, že polívka byla zkyslá, kuřecí nedodělaný, všude špína, ale kdo rád jí bude nadšenej protože mu uvařili. *1*
      20.3.2017

      reagovat

    • flash789 facebook.com
      2 souhlasí, 8 nesouhlasí
      nesmysl, pisu kdo ma rad, takze tezko pujde do restaurace kde vari blafy..moc dobre vi kde vari dobre:)
      20.3.2017 upraveno v 21:22

      reagovat

      • h0p3 tiscali.cz
        9 souhlasí, 0 nesouhlasí
        Pravda. Uznávám, že tohle byla restaurace kde dřív vařili špičkově. Takže lidi stejně přijdou, protože dřív se tam přece dobře najedli.
        20.3.2017

        reagovat

        • flash789 facebook.com
          1 souhlasí, 10 nesouhlasí
          Tak obecne ( ne z me hlavy) se tam prestalo dobre varit po prvnim KOTORu, takze jsi tam zrejme chodil jeste dost dlouho potom:)
          20.3.2017 upraveno v 22:15

          reagovat

          • Prase (anonym)
            3 souhlasí, 0 nesouhlasí
            Kdepak. V době předkotorové to byla pro hodně lidí nejlepší restaurace na světě. O tom se teda dodnes vedou spory, ale já se k tomuto názoru přiklánim, protože ač mam sushi rád, ne vždycky mi sedne a preferuju poněkud méně exotickou potravu. Někdy po prvním KOTORu se sice kuchyně trochu zhoršila, ale furt tam vařili velice solidně, i když kuchařům občas trochu ujela ruka. A popravdě, oni tu slušně vaří i teď, jenom si spousta z nás pamatuje jejich dřívější kreace, který bych se nebál označit za umělecký dílo.
            20.3.2017

            reagovat

  • zdrcujici_pravda (inkognito)
    9 souhlasí, 2 nesouhlasí
    Překvapuje mě, kolik hráčů je překvapených.
    20.3.2017

    reagovat

  • Darkman (anonym)
    0 souhlasí, 4 nesouhlasí
    TO LOL: Zasloužil bys rozbít hlavu, máš náladu na to?! ;)
    20.3.2017

    reagovat

  • Valthonis (anonym)
    6 souhlasí, 9 nesouhlasí
    7/10, tzn. tak maximálně 5... :-/
    20.3.2017

    reagovat

Novější 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Starší

Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

Přistupujete z neznámé IP adresy 54.82.56.95.
Opište kód z obrázku:   (Kód je nečitelný, ukaž jiný)

Český herní web, který se soustředí na hry pro PC, PS4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, Wii, 3DS, DS, PS Vita, iPhone a iPad. Pro všechny platformy nabízíme recenze, preview, videorecenze i pravidelné novinky. Na Games.cz najdete i podcasty, rozsáhlou databázi her a speciály k očekávaným hrám ze sérií jako Call of Duty, World of Warcraft, The Elder Scrolls, Assassin's Creed, Grand Theft Auto, Battlefield nebo FIFA.