Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Njn, tak mensi hrubka no ale jinak ok. *3*
  • Tilwaen
    Styď se především za to, žes to vůbec nepochopil.
  • Ano ,,kvalita" je zajisté subjektivní.Problém je ten že HT je 1 ze 4 her a asi nejslabší,zatímco Gemini je jedna jediná.Osobně nejsem nijak náročný na grafiku...Ale Gemini jí má naprosto hnusnou a popravdě je jedno jestli je to záměrem jak překládají recenze nebo je jenom autor čuně.Prohoha,vetší rozlišení mám na telefonu.
    A přitom jde udělat stylová grafika a dobrá adventura,třeba Runaway,levný Overlocked nebo již v Levelu přítomný Dreamfall.
    A mimochodem,pokuď bych nepoužíval DVD mechaniku asi bych běžel kupovat další disk prostě proto že pokuď bych chtěl mít mých 20 her ze Steamu k dispozici bez otravného stahování a sušil je disku nevím kam bych je narval.Nemluvě o dalších desítkách bez Steamu.
    Neříká že Level je horší nebo lepší než Score.Je jiný.Jenom si myslím že cesta bez DVD (které jako medium představuje minimální náklady) je jenom výmluva na to že nemá lidi peníze atd. na to aby DVD bylo plné a postavené na slušném enginu.Jistě může být cesta dávat jako přílohu podivnosti na které se na Steamu obrazně válí tuny prachu,ale....Jestli je toto cesta k udržení časopisu při životě...
  • Thorar
    Tak tedy pro Tebe to vysvětlím. Jestli se stydí za to obvinění z neplatného kodu, i když to byla jeho chyba a kod byl v pořádku.
  • ucho
    Ty tvé "kvalitní" hry jsou velmi subjektivní pojem. pokud bych si měl například vybrat mezi Gemini Rue a Hospital Tycoon, sáhnu bez rozmýšlení po Gemini Rue... Navíc ono je někdy méně více. V žádném případě nechci v ničem pomlouvat konkurenci. Score jsem nečetl ani nepamatuji (no popravdě za 200,- je pro mě ten časopis nekoupitelný), tedy řeším jen význam těch her (dvd mechaniku jsem nepoužil snad už rok...). Ano, určitě se najdou lidé, kteří větší množství her ocení, ale nejde to brát jako fakt, že víc her = lepší časopis. Pro mě to tak rozhodně neplatí a věřím, že v tom nejsem sám... navíc v současné době existuje na internetu tuna slev, že už ty herní přílohy postrádají trochu smysl.
    Co se týče Levelu, ano, taky si myslím, že počáteční wow efekt opadne, ale nečekám, že to redakci nějak ohrozí. Jistě si dokážou spočítat náklady a jaké musejí mít zisky, takže jim prostě stačí pružně jednat a zajistit, aby byli v plusu. A bez toho vázání na kvanta her jim to půjde mnohem snadněji...
  • Tak naposled a polopaticky...
    Jasně jsem psal. *16* Hry na Steamu ani jiných elektronických distribucích prostě nekupuji.Tečka.Ono je neskutečně otravné stahovat jenom záplaty na hry přes Steam,natož stahovat celé hry.Tedy ceny na Steamu mně naprosto nezajímají.A pokuď jde o ty ceny.Samotný Fuel stojí na DVD cca.200Kč+Jericho cca.90Kč,SR II taky cca 90Kč tedy ať počítám jak počítám cena je nad 200 že?
    Zda má Level rozum nevím Osobně to vidím tak že až opadne první wow efekt budou rádi pokuď nedopadnou jako předchozí redakce a množství herních časáků klidně za pár korun ale bez slušných her.Pokuď bude Level přídávat podobně ,,kvalitní" hry je snad lepší nedávat nic.
  • ucho
    Jericho stojí na steam 40,-, SR2 už za 50,- pravděpodobně taky seženeš. a víš, jaké má hodnocení Hospital Tycoon? 51/100, ta hra se prodávala za 30,-.
    takže ano, 200,- je poměrně velká suma za hry, které třeba ani nechci hrát nebo mě z nich zaujme trochu jen jedna. tedy kupovat časopis kvůli hrám se dnes prostě nevyplatí... to už si raději vyhlídnu nějakou akci a za 150,- můžu mít mnohem kvalitnější a novější hru, na kterou časopis může ještě nejméně rok nebo dva zapomenout (a možná se do něj ani nedostane)...
    v tomhle má naštěstí redakce Levelu rozum, když se snaží opět dělat na prvním místě časopis. samozřejmě je fajn mít jako bonus nějakou zajímavou hru, ale mělo by se na to nahlížet jako na bonus k tomu časopisu, něco navíc. brát jako základ kupu starých her, které se rozdávají na internetu prakticky zdarma a mít k tomu jako přílohu časopis, to je neudržitelná situace a z pohledu hráče velmi nevýhodná...
  • Lezi mi doma Level cislo 1. Kdysi to byl ten horsi casopis ze dvou u nas. Na obalce ma gorilu, ktera lezi na zadech a na nohou drzi mlade. No za chvilku to bude 20 let...
  • To se jako mám stydět že kupuji originál hry a tím pádem si je logicky vybírám *1*
    Opravdu,stydím se strašně...
    Nebo se mám stydět ze si vyberu podobný časopis a lepší hrou?
    Dobrá logika,šašku.
  • janchor
    Ta hra je jedna z nejlepších ve svém žánru. K srovnatelnosti časopisu nechť se vyjádří naši čtenáři.
  • Taky jsem narazil na jeden konkrétní bug, nevím jestli je to způsobeno češtinou. Na začátku hry, když z terminálu zjistím Mathiasovu adresu, tak komunikátor mi ji řekne i s číslem pokoje, ačkoli to postava ještě nezná a musí se pak zjišťovat jinak, i když jako hráč už je (bugem) znám.
  • No, ono na tom něco je. Dokud tam budou recenze, tak by tam měly být i screenshoty. Takhle se ta změna zasekla na půl cesty. Třeba není špatný nápad úplně vyhodit recenze a hry, pak by to mohlo být ještě levnější. Z tech her co tam zatím byly jsem radost neměl, polovinu mám a polovinu stejně hrát asi nebudu.
  • Jack1947
    To nemuzes myslet vazne ne ? Konkretne ty... cim te konkretne stvu. Jsou tu i jiny horsi, nemuzes necekat ze bych si to nebral osobne. *7*
  • Predpokladam, ze to nekdo nascanuje z papiru ... toz resit to ... kdybych za to mel platit, tak ocekavam ze formatu bude na vyber nekolik.
  • Aha, tak proto :) Karma za uzitecnou informaci.
  • Někde jsem četl že prodeje krabicových verzí tvoří cca 60% trhu,byť se ztenčuje...A co budu hrát z tohoto čísla:Překvapivě mimo SR2 vyzkouším vše.Fuel jako chvilková záležitost nevypadá špatně,Jericho jsem nikdy nehrál a abych řekl pravdu ani ho neznám a Hospital to je milé retro.
    200 Kč se zdá někomu hodně? A 100 Kč za jednu mizernou hru a srovnatelný časopis ne?
  • Thorar
    A stydíš se aspoň trochu?
  • ogami
    Rad bych se zeptal, jak je to s kodem ke hre u elektronicke verze casopisu? V potvrzovacim mailu pri zakoupeni aktualniho cisla se sice pise, ze mi kod bude zaslan pomoci mailu nebo SMS, nicmene zatim mi zadne cislo neprislo (casopis koupen v sobotu).
  • frag.ment
    To je mi jasné, já jsem jen chtěl někoho přimět, aby ho zabanoval zde.. ják se znám, tak dneska při nákupu večeře v Tescu stejně ten Level koupím, jako vždy :-)
  • Tak beru zpet, jsem jen slepy jak patrona :).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit