Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No ve WoW pro me PvE stejne nebylo. Neb jsem nemel max oblecek, a tudiz me jako DPS nikam nevzali. Tim padem jsem nemohl ziskat ten oblecek. A navic hodinu mackat dokola 5 klaves jak robot. Ale je pravda ze do gw2 by asi meli naky dungy pribejt.
  • Já tedy nepovažuji za mínus lehce naučitelné ovládání. Ani to, že do 60lvl se objevují podobné Questy (zkuste si vymyslet 5000 rozdílných questů, aby vás každý bavil). Hra stejně "začíná" až po dosažení max levelu, nasbírání EQ z HC dungů a progress raidů. Tam začíná teprve umění. Co mě štve je neustálé nerfování, kvůli novým hráčům (zjednodušené a rychlejší expení, rychlý a levný zisk ridingu a všemožné raid findery). Pro mě bylo WOWko nejlepší v dobách Ulduaru a hlavně ICC, kdy se prostě chodilo každý týden progress a i přes neustálých wipech vás ta hra prostě bavila. Raid nebyl o tom někam doletět, 10minut rubat bosse, posbírat EQ a nudit se. Raidy a encountery se staly dost promyšlený a na každýho bosse musel znát každej taktiku a jeho úlohu, protože i sebemenší chyba jednotlivce znamenala wipe. Bohužel Cataclism bylo pro mě zklamání, tak jsem po prvním raidu hru opustil (mezitím zkusil Aion, Rift, SW:TOR, GoW2) a nyní po roce a půl tomu zase dávám šanci.

    Co se týká trollů a puberťáků na chatu, tak to bylo pouze na Drakhthulu, který se stal konečnou stanicí pro migraci puberťáků z freeček, takže jsme celá guilda migrovali na BUrning Blade, kde si nemůžeme stěžovat, žádný gold selleři ani chat v cz. Nikomu necpu, že WoW je No.1 v MMORPG, sám jsem za ty roky zkusil opravdu hodně, ale subjektivně mě prostě WoWko baví nejvíc.
  • určitě je v mnoha věcech lepší, ale oproti wowku totálně ztroskotává s high-endovým PvE
  • Autore, autore... ta pasáž z problémech s placením kartou nemá v článku vůbec co dělat. S WoWkem totiž nemají nic společnýho. Já mám taky kartu od Fio, platil jsem s ní WoW komplet, od Battlechestu po Pandarii + už několik 60denních herních karet, všechno z obchodu MMOBoost a všechno to byla záležitost dvou-tří minut a to včetně takových termínů jako třeba neděle tři hodiny ráno!! Prostě jsem to zaplatil a během pár minut jsem měl v mailu naskenovanej serial number a mohl jsem hrát! Že specielně ty máš nějaký problém s kartou to fakt nikoho nezajímá a už vůbec nechápu proč to dáváš do souvislosti s WoW, jakoby snad za to Blizzard mohl *7*
  • to nebyla recenze ale popis nakupu v bille, to je rozdil
  • otresne nejhorsi recenze co sem tu cetl ty osobni blaboly o placeni a jinej problemech me absolutne odradilo od docteni a hlavne to nikoho podle me vubec nezajima, vzdal jsem to po uspesnem zalozeni jeho worgena....
  • Guild wars 2 nic ? co ma WoW ma guildwars taky. Naopak v mnoha mnoha vecech je lepsi. Napr neplatej se mesicni nesmysly (a novyho obsahu pribejva neskutecne moc). Nebo neotravujici system kvestu je naprosto uzasnej - zadny hledani ocasku. Krasne (zacatek je vybornej) to schrnul Angry Review http://www.youtube.com/watch?v=Ax-_06Acj8Y ....
  • Tady si musím rýpnout. SWTOR jsme hrali velmi aktivně v době bety i po releasu, a ačkoliv byly questy uváděny celkem zajimavými dialogy, tak samotná náplň úkolů byla ještě monotónnější než ve WoWku. Je zvláštní, že bylo tolik lidí uchváceno dialogy, že si nevšimli, že stále dělají 4-6 stejných úkolů dokola. Já si tu zradu uvědomil asi až na levelu 30 a od te doby mě to dost iritovalo. Proč bych měl poslouchat dojemný příběh zrazeného manžela, když vím, že stejně nakonec půjdu sebrat 5 brambor ze země a kliknout na páku (a to jsem ještě dost originální).

    Ja hrál tunu MMOček, včetně UO, která byla bez pochyb nejlepší. Momentálně beru stále wowko jako nepřekonané. Free to play je pro MMO nefunkční systém, který do MMO nepatří a zbylá pay to play MMOčka v poslední době stála za prd (zdravím SWTOR).
  • Mne prisla ta cast o FIO bance nezajimavejsi. Zbytek ve smyslu "zkusil jsem si jako uplny laik zahrat golf a na druhe jamce jsem to zabalil" mi moc prinosny neprisel. Alespon v tom nejsou hrubky a je to celkem hezky napsane...
  • Ok, no tak jestli i v placeném WoWku už přerostla míra demence na stav průměru 14ti letých zmetků, tak jsem v pasti.

    Protože po posledních letech v Navyfieldu, World of Tanks a War Thunderu sem začal zvažovat, že by snad bylo lepší pustit se do nějaké hry, kterou si retardovaní zmrdi nemůžou dovolit, nebo neumí zaplatit...což očekávám od zhruba 95% populace těch 3 výše jmenovaných her, jelikož jinak si jejich počínání v těchto hrách nedokážu vysvětlit. Nikdo s IQ přes 20 nemůže přece celodenně stále znovu a znovu dokola kurwit hru svým týmům "on purpose", což je přesně to, co se ve všech PvP pay2win "onlinovkách" neustále děje.

    Tajně jsem doufal, že WoW je dál...no tak asi nic, bude třeba se definitivně vrátit k single playeru, protože i scripty v CoD mají vyšší IQ, než většina hráčů World of Tanks...
  • "ty lamo" To mi úplně stačí, abych si o Vás udělal ne moc lichotivý obrázek...
  • Amylee.Anderson
    No nic, tak to Adame rovnou zabal. https://twitter.com/jaydeecz/status/417220124735598592
  • Panebože ta část s Fio bankou je tak zbytečná, navíc si měl asi přečíst http://www.penize.cz/internetbanking/53605-proc-se-utrata-kartou-odepise-z-uctu-az-za-nekolik-dnu . Nejdřív si zjisti jak vůbec funguje placení kartou ty lamo
  • A nejlepší kombinace je WoW a McDonalds. Doporučuje 9 z 10 američanů...
  • Nerepetivni daily questy :D Dobrej oxymoron...
  • Ze starych dob si spis pamatuju vsuvky, ktere mely nejakou spojitost se samotnym hranim te hre. Nevim, jak vyctes "vztah autora a dila" z odstavce o placeni v Bille.
    *2*
  • + :D Tenhle komentar by mel byt misto clanku.
  • Jsem nadšený, článek se mi líbil. Skoro jako za starých časů Levelu. To byly články! Úvod v duchu: "Včera jsem se ožral, tak jsem dnes vstal až v poledne. Mám kocovinu, bolí mě hlava a píšu tuhle recenzi." :D Vím, trošku extrémní příklad, ale já mám tyhle "vsuvky" rád. Nejlépe totiž vystihnou atmosféru okamžiku, pocitový vztah mezi autorem a dílem. Dnešní uspěchaná mladá generace hráčů tyhle" předehry" nechápe, ale já mám tuto formu psaní, zvláště u recenzí, hodně rád. Takže díky za článek.

    Co se WoW týče, tak jsem po dlouhé době zkusil 7 denní free game time, co se vám po nějaké době nabídne k nějakému novému obsahu, nebo když jste po dlouhou dobu neaktivní. Zkusil jsem novou postavu v tom staronovém světě, co je od Cata a bavil jsem se náramně. Sice už to není co bývalo, zjednodušení herních mechanismů, zpřístupnění mountu všude možně, progress systém atd. se podepsalo na celé té romantice hry. I tak jsem si ale další měsíc nezaplatil, protože, jak se znám, bych do toho zase spadl. Je to droga jak blázen.

    S komunitou jsem problém neměl. Začal jsem na takovém menším rodinném RP realmu "Earthen Ring". RP sice po máku, ale hráči tam byli převážně dospělí. S tím WoWkem je to totiž jako se sociální sítí: Prostředí, a tím i požitek ze hry, je takový, jaký si ho sami uděláte.
  • pobavils! :)
  • :-D +1

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit