Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Několikrát jsem to zkoušel ale vždy mám ve hře pár sekundové záseky. U kostek to je skoro neustále.
    Hw mám dostatečný. Dělá to také někomu na PC?
    • Mě to dělalo záseky ve Win7, ale ve Win10 to jede v pohodě bez záseků....těžko říct čím to je, možná nějaké ovladače...
    • Na konci prologu jsem měl záseky asi tak 1:1 k vlastnímu hraní. 3 sekundy chůze/dialogu/... a tomu odpovídal 3 s zásek. Doufám, že s tím něco udělají. V dialogu to vypadá o to hůře, protože postavy zkamení, ale zvuk jede dál.

      Mám i5-6400, 16 GB RAM a GTX 1060. Nastaveno vše na maximu, vypnuté rozmazání pohybu a FPS se pohybují v rozlišení 1680x1050 mezi 45 a 60.
    • Je to sakra narocny na HW, ani na tom nejlepsim co je na trhu to nejede uplne ok.
      Ale kdyz si vzpomenu na doby kdy vysla Mafia 1.... Tu nemohl hrat skoro nikdo *4* A prave diky tomu se to da hrat az do dneska. Ja ji hral minulej rok asi 15x. Neskutecne me to porad bavi. A grafika je do dneska nadherna. Hraju samozrejme dabing s Vasutem komplet z CDs.
    • schali
      Občas to dělá, ale frekvence není taková aby to obtěžovalo.
    • Dost lidem. Snad to vyřeší patch.
  • tusim nekde rikal, ze u pul mega budou zahojeny a vsechno nad uz jde do plusu
  • Hra je fakt supr. Nicmene opravdu par nedodelku nakonec je, coz se da pochopit. Mne po tom patchi prijde ze kazdyho dam na 2 rany mecem nebo se pripadne po 1 rane enemak vzdava. Takze asi taky pockam az vyjdou dalsi patche a pojedu new game. Koupe urco nelituju, moc me to bavi.
  • Chidlink
    Souhlasím, Skyrim byl v den vydaní zabugovanej jak krávaa a nikomu to nevadilo. Tohle je mnohem odladěnější a 8/10.
    • no, Skyrim fungoval skoro na každém PC, tohle má problém i na 1080Ti. Skyrim je několikanásobně větší, máš tam x stylů, daleko více povolaní, více typu hraní, je tam mnohem více náhodných situací, porovnáváš neporovnatelné.
      • Asharak
        Možná tak generovaných questů typu zajdi do té jeskyně kde si už byl 5x ještě jednou až na její konec, nechal jsem tam kladivo. Ale to moc výkonu nebere. Naopak v KcD ty podsystémy co hýbou světem ten výkon fakt žerou, nebo jde při rhaní poznat, že tam jsou vůbec :D Skyrim byl teda víc nascriptovaný...
      • Na moji 970ti sice nemam 60 fps ale ze by to KCD ale na vysoky nastaveni se ke 40 fps dostanu. Neni to idealne ale neni to ani katastrofa.
        • Asharak
          Ono záleží na procesoru taky hodně. Mám 2500k + 560-Ti a v 720p-Low mi to jede kolem těch 40FPS, ve vypjatých situacích 30 a to sem tam něco mám na medium :) Zato kámoš s pentiem novým a RX 560 to hraje jen o něco líp ale procák jede na 100% a hra freezuje... :D
    • ucho
      tak ono to možná bylo podobné, bugy se taky tehdy neděly každému.
      i u Skyrimu vyšel day one patch, další patch vyšel 17 dnů po vydání. další 10 dnů na to. to už byla myslím celkem schopná verze.
      za asi 50 dnů vyšel další patch. pak měly patche 2měsíční intervaly.

      uvidíme, kde bude KCD za měsíc, až bude mít za sebou další dva patche...
      • Bohužel inventář pro PC atd museli řešit moderi. Inventář pro konzole řešil cd projekt u witchera. Zcela rozdílný přístup
        • Jak "řešit"? Inventář ve Skyrimu normálně fungoval, dohrál jsem s ním celou hru. Je rozdíl, jestli se ti něco nelíbí nebo to nefunguje.
  • Může mi někdo vysvětlit jak jenom mohla dostat 8 za špatný technický zpracování, když Skyrim tady tenkrát dostal 10? Copak Skyrim na tom byl technicky dobře? Nebo to někoho naštvalo když mu to Vávra vysvětlil ve svym článku?...
    • Asharak
      Ale na druhou stranu na konzolích ten KcD vypadá asi jak prvotní Skyrim což je mínus. (2011 vs 2018 ehm) Sice je KcD daleko líp technologicky vymyšlený.
      • A jak dlouho je tu poslední generace konzolí? Sledoval jsem pár úryvků z hraní KCD na PS4 a za mě po technické stránce naprosto v pohodě.
        • Tak co a tim ma doba na trhu spolecneho? PS4 utahne v pohode vrafiku Horizonu. KC na upklje stejnem zeleze vypada nekdy podprumerne nekdy fakt tragicky. Clovek dokud to chvili nehraje tak neuveri ze tam nektere textury fakt jsou :-)
          • Horizon mě teda nijak neuchvátil a to ani po technické stránce...jak tu již někdo napsal, výkon zřejmě žerou podsystémy co hýbou světem a tomu bych u KC věřil. Ikdyž nevypadá bůhvíjak působí to na mě živoucně. Jsem si vědom výkonového stropu konzolu a tak to i beru a proto jsem spokojen. Až vyjde pár opravných přídavků tak kupuji.
      • Na pořádnym železe vypadá omodovaný Skyrim reálněji než realita :) Ale kvůli tomu se přeci hry nehrají.
    • Nikdo neměl odvahu jít proti tomu hype, tak všichni dávali 10 i když to bylo tak na 6-7 :)
  • Myslim ze Vavra na CT tvrdil, ze uspesna hra proda nad 100k kopii.
    Hodne uspesna nad 300k a ultra uspesna nad milion.

    KC ma ted 300k (momentalne asi 70k denne) a nevypada to ze zastavuje :-)
    Jednoduchou matematikou to znamena 15M eur trzby (zatim).

    https://steamspy.com/app/379430
    • KCD má už dávno přes 500 000. Mlel tam něco, že úspěšná hra je 1-3 miliony a supr úspěšná ja 20 - 30 milionů.
    • ucho
      a to je steam. lze předpokládat, že konzole budou mít podobné číslo, takže teoreticky to můžeš vynásobit dvakrát.
      a jestli v dohledné době vydají i ten making of a bude zajímavej, jako že by být mohl, ke koupi to může přesvědčit další lidi.
      • Akorat je treba myslet na to, ze jde jenom o trzby. Z toho si bere nemaly procenta steam (kolik to je, 30% ?). Z toho jim sebere cca 50% stat na dannich, potom musej zaplatit vejplaty lidem (kreativci na tyhle urovni berou od 50 cistyho vejs + 100% na dannich a pojisteni, takze superhruba mzda kolem 100-200k za hlavu mesicne). Potom splaceni Investice Bakalovi.... Ve finale z toho takovej extrem nezbude, ale budou mit porad hotovou code base a na ty budou stavet DLCs a mozna i dalsi hry..
        • ucho
          nechci kecat, ale jestli jsem to poslouchal dobře, kolem toho 1 miliónu bude zaplacenej vývoj. možná stačí i 600-700k.
          • já myslím, že na čt vávra říkal, že hra už se jim prakticky zaplatila. a to bylo v době, kdy bylo prodáno 300t kusů
  • Ahoj, tak jsem shledl zacatek hry na youtube a stacilo mi pet minut abych si udelal obrazek. Podle me je hra dost kecaci a rozvlekla, je dan duraz na pribeh jako v Zaklinaci. Kdo tedy mel rad Zaklinace, asi si prijde na sve. Pak jsem videl souboj. Tady jsem si pripadal jako v hodinach telocviku, kdy me ucitel ucil nejake cviky. Porad koukate, poslouchate pak parkat neco udelate a ono to nejde, resp jde to spatne. Je to takove unavne nemastne neslane, kdezto kdyz jdete hrat treba na babu s jinyma detma, tak hned ziskate uspokojeni ze hry. jaky je vas nazor?
    Jinak tohle nema byt kritika, jen muj nazor, jsem moc rad, ze vysla velka ceska hra.
    • Asharak
      Že si to nehrál a koukal na nudný tutoriál, resp. ze začátku to tak je stejně jak v tom tělocviku než si tělo zvykne, což znamená 10minut poslouchat cvičitele a opakovat po něm, dalších 10 min si na to vzyknout v souboji nanečisto a pak už to sviští pokud nejsi dnešní jednotlačítko-spamovatelný-casual a projdeš si tím bez horlivostní potřeby hned všechno vyzabíjet :) (a na začátku si moc nezabojuješ ale to přece není v názvu hry, hack N slash, na to si najdi třeba Devil May Cry.

      Prolog je víc kecací a obsahuje poměrně dost cutscén (je to úvod takže snad to chápeš, ale přeskočit můžeš vše) a trvá tak 3-5 hodin, hra začíná až po něm a jakože opravdu začíná.
      Tam si můžeš jít hned bojovat, krást můžeš hned ze začátku (lockpick) pokud ti to pude (omezené šperháky), pickpocket až začne hra, kecat nemusíš můžeš furt přeskakovat jak jsem řek.... špatně sledujete a posuzujete, lidi jako ty s tím obrázkem za 5 minut z random materiálu na youtube a pod (hlavní je ukázka více věcí bez hatu a ne kus gameplaye to je k niřemu pokud to nesleduješ 2 hodiny v kuse pozorně), hlavně když člověk co dělá lets play právě poslouchá každé slovo, prochází každou možnost a často je ztracený chvíli, na to se po chvíli nikomu dívat nechce. :) (cohhCarnage na twitchi má super gameplay třeba)
      • Hele diky za reakci. Myslim, ze rozumim tvemu nazoru. Jen abych uvedl na pravou miru, co jsem mel na mysli. Koukam na to na youtube a trochu jakoby se nudim. Pak si pustim namatkou na youtube zacatek ARX FATALIS (2002) - znas? A tam to zacina a ja se nenudim ani sekundu a to je grafika z 2002, ale hra me vtahne. Nebo to same treba u Oblivionu (Arena 4). Nebo me napada treba ten Dark Messiah of Might and Magic, znas? Taky super a zadny nudny uvod. Jen pro doplneni na tom youtube pri sledovani Kingdome Come jsem preskocil trochu dal a tam rozhovor o deseti moznostech, pricemz rozhovor vlastne jakoby o nicem. Zkratka neni to neco jako Zaklinac? RPG adventura?
  • https://www.youtube.com/watch?v=y80jiJvr8HA

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší