-
God of War obdržel od magazínu Famitsu hodnocení 10/9/10/9.
Kdyby někdo nerozuměl Famitsu hodnotícímu systému 10/9/10/9, tak je to za
Kratose / third person kameru / vikinskou sekeru / spratka. -
-
kdy jsi býval vtipnější, myslím, že všichni asi ví, že recenzují ve Famitsu čtyři recenzenti.
-
-
To je celkem rozšířený omyl.
-
-
-
Finále Ligy mistrů ukončí desetileté partnerství Konami (Pro Evolution Soccer) s UEFA.
to jsem zvědavej co Konami udělá s PESkem, jelikož to byl jediný způsob jam mít velký počet licencí týmů, ted musí všechno sami obíhat.
asi lide z EA vyplázli nemalé peníze za Ligu mistrů -
-
To doufám, že se LM objeví hezky zpracovaná ve FIFĚ.
-
-
Jediný co je zajímaví na Fifě je Cesta. Plus má furt lepší licence, ale pes by si zasloužil stejný prodeje jako Fifa.
-
-
Až bude mít PES stejně dobrou hratelnost jako FIFA, tak klidně.
-
-
-
-
KING Art Games vybral na vývoj strategie Iron Harvest více než 1,5 milionu dolarů.
Aneb další díl seriálu "Jak v roli backera zařídit, aby hra vyšla co nejpozději". S devíti dosaženými stretch goaly to stihnou nejdřív ke stému výročí války z jejich alternativní historie. -
Call of duty Black ops IIII bez SP?
https://gadgets.ndtv.com/games/news/call-of-duty-black-ops-4-will-not-have-a-single-player-campaign-report-1839013
Tedy to by bylo myslím obrovské zklamání a vůbec se mi to nelíbí, já nechci nějakej přikáklej Battleground já chci nějakou supr kampan ._. *16* *10* -
-
CoD a super kampaň *8* WTF *15*
-
-
Na CoD 2 mi nesahej!
-
-
-
Splinter Cell's Michael Ironside: 'I Never Left. I Am Sam Fisher'
Celkem fajnové interview s Michaelem Ironsidem na téma Sam Fisher *5*
Nejdřív jsem myslel, že tenhle crossover s Wildlands byl jen takový pomrknutí na fanoušky, ale vzhledem k tomu jak to UBI těžce tlačí do popředí, tak nás asi čeká nový Splinter Cell *14* -
PC verze hororu Agony obdrží patch, jenž odstraní cenzurovaný obsah, který by znemožnil vydání hry na konzole.
Ale kdepak. Patch ten cenzurovaný obsah naopak zpřístupní (odstraní cenzuru). Na konzole patch bohužel nebude, jsou tam mnohem přísnější podmínky. Madmind holt museli všechny verze (PS4, Xbox One i PC) cenzurovat, a je to prý jeden z hlavních důvodů odkladu. Teď tvůrci kvůli těmhle komplikacím dokonce umožní backerům změnit objednávky z konzolových na PC verze. -
-
LOL tomu rikam ztratit se v prekladu :D
-
-
Tomu se rika clovek na spatnem miste.
-
-
-
Některé skladby v GTA V budou koncem měsíce (z licenčních důvodů) nahrazeny novými.
GTA IV *7* -
-
V GTA V může podobná situace nastat tak odhadem za 5 let. No jo, holt hra jako sluzba*4*
-
-
Přesně taky bych se nedivil... *7*
-
-
-
Egyptské Rumble Games Studio připravuje RPG Knights of Light, které se odehrává na Středním východě v 7. století našeho letopočtu. Hra vyjde na PC, PS4 i Xbox One a nabídne otevřený svět s rozlohou 400 km². (+ video)
Je to "Rumbling Games Studio" a tenhle odkaz je v bleskovce nefunkční. -
Monster Hunter: World
Jsou plně nadabované rozhovory? Protože občas mi jakoby vypadne zvuk a celý rozhovor je ticho, pak náhodné slovo a pak ticho *1* A pak je následně celý rozhovor v pořádku a titulky sedí na to, co postava říká:) -
Warhammer: Vermintide 2 se pět týdnů po vydání může pyšnit milionem prodaných kopií. komentáře
nasledok: vacsie percento dementov, kvoli ktorym sa neda dohrat misia