Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kravicka

NHL comming to PC

https://cdn.discordapp.com/attachments/272875751773306881/434130717069279234/unknown.png
    • Pan_Klobouk
      Na jednu stranu OK, je dobre, ze se lidi zabavi a uz jim to - zda se - jede i solidne rychle.

Na druhou stranu nechapu, ze se na to nevy*erou a nepokusi se rovnou o PS4 a XONE. Vsak jsou ty dnesni konzole uz pisicka, to by snad ani nebylo o emulaci, jako spis o systemu, ktery by se rozbehal na PC.
      • Kravicka
        https://discord.gg/wBX5D
        PS4 emu, zatim se poklada teprv cesta k bootu PS loga.
      • Jack1947
        To ne a vem si jak dlouho trvalo emulovat PS2... až 2 jádra to rozjeli... PS4/XONE na to si ještě počkáme. Ještě je třeba vůbec je odemknout.
        • zaty
          Jenže jacku PS2, PS3 a X360 byla jiná architektura, takže se musel emulovat HW, což je samozřejmě problematické. Ale PS4 (a XB1) jsou po HW stránce PC, takže se to částečně zjednodušuje.

Nehledě na to, že PS2 i PS3 měli ten CPU fakt hodně jiný, PS2 měla v roce 2000 64bitový emotion engine, PS3 zase 8 (1+7) jádrový Cell.
    • Jack1947
      Už to zabal ty kašpare lol

Když pominu že to nepoběží nic moc - je to zoufalost ta grafika je už na dnešní dobu docela hnusná... zubatá ale tak na druhou stranu když má někdo radost z 10 let nebo kolik starejch her že si je konečně zahrál tak jo no *3*
      • Lukyz
        Jacku, trochu sebereflexe, prosím *1* *1* *1*
        • SalemCZ
          Zrovna si ji viděl to říkal sám sobě
    • Mart9
      To už je opravdu křeč *15*
    • Teda, než čekat 6 let, abych si mohl zahrát navíc ještě starou verzi NHL, na starém enginu a s neaktuálníma soupiskama, tak to bych koupil tu konzoli.
      Nemluvě o tom, že emulace schopné PC tě vyjde o dost dráž, než právě ta konzole, kterou koupíš tak do max. tří tisíc i se hrama.
      Anebo už novej XO S seženeš do 5 litrů a máš možnost zahrát i aktuální verzi NHL.
      • Kravicka
        Proc bych to delal, lol
        • Jack1947
          Postovat obrázky z 10 let a více starejch her je ok ? lol teda sry když teda ted už po x letech od vydání PS3 ten emulátor funguje na výbornou.
          • Ne, postovat obrazky 10 let starych her neni ok, mely by za to byt dva roky natvrdo.
  • Worhammer

Kde se u nás dá koupit joystick na mobil?

https://www.dhgate.com/product/new-mobile-tactile-game-controller-mini-joystick/408791592.html#s4-19-1b;srp|4025169476

Nevíte, kde by se to u nás dalo koupit?
    • Da se to koupit treba na https://www.dhgate.com/
      • Worhammer
        "Kde se U NÁS dá koupit joystick na mobil?" - přečti si tu větu ještě jednou!
        • Do CR posilaj tak kde je problem? :D
          • Worhammer
            Dojde to nejdřív až za dva týdny.
            • V tom pripade bych zkusil tohle https://www.alza.cz/gaming/fixed-joy-duo-pack-d5283040.htm?kampan=adpla_obecna_Gaming_prislusenstvi-pro-hrace_c_1o1_FXDsc005_9062877&gclid=EAIaIQobChMI8bfqkrG12gIV0RXTCh2kNQccEAQYASABEgLltfD_BwE
    • 0011
      Zadej do heureky nebo kamkoliv jinam "fixed joy" ale není to ten samý typ. Nebylo by pro tebe lepší bezdrátovej gamepad, ať už s držákem nebo takový do kterého telefon přímo vložíš? Imho je to lepší než tyhle přísavky
      • Worhammer
        Ne, nebyl. Protože můj telefon nemůže být rootnutý, bez rootu nelze ovládat gamepadem telefon. Potom nechci vypadat přede všemi jako nějaký počitačový maniak, co nevydrží ani chvilku nehrát hru. Lidi jsou hrozní v tomhle směru. U vás někde v Praze možná hrajete s velkým gamepadem hry na mobilu v držáku i v tramvaji a nikoho to netrápí, třeba i babka sedící vedle vás se přidá se svým iPhonem X, ale tady na Moravě je to moc křiklavé. Chci něco nenápadného.
        • ucho
          a co teprve jak lidi divne cuci, kdyz si clovek vezme ponozky do sandalu.
        • 0011
          Tvůj telefon neumí bluetooth? Jsou speciální gamepady na mobily a root fakt nepotřebují. U nás v Praze většinou lidi blbě čumí na všechno a osobně je mi jedno jestli je to kvůli tomu že hraju na Switchi nebo 3DS v buse nebo kvůli tomu že je léto a mám kalhoty nebo bůhvíco jim zrovna příjde divné, naopak když jsem v Brně tak mi příjde že si lidi hledí svého. Ale jestli tě to trápí ok ber přísavku, osobně mi nenápadná teda nepříjde.
        • ucho
          tak zkus neco takoveto:
          http://www.humor12.com/data/media/1/computadora-portatil_www_Humor12_com.jpg
  • Veskoslav

PS4 PRO vs PS4

Zdravím:)

Jelikož doba uzrála, televize dodána a mám docela resty z herního světa. Chtěl bych se zeptat. Vyplatí se PS4 Pro nebo koupit klasický PS4? Je tam až takový rozdíl? Ano, televizi s podporou 4K mám. Není to ani otázka financí. Jenom jestli lepší koupit PS4 normální a za zbylé peníze nakoupit pár her:)

Děkuji za odpověď
    • určitě PS4pro, máš 4k TV, podpora supersampling pro starší hry, "výkon", jedinou nevýhodu vidím že je dražší.
    • ucho
      neni to lehky rozhodovani. Pro ma lepsi vykon, ale prijde mi, ze na vetsine her to neni poznat, takze vylozena nutnost to neni. najde se ale par titulu, kde ten vykon bude Pro zdimat lepe. to by ale nemelo znamenat, ze na zakladni verzi je to nehratelne nebo velky problem. osobne uz jsem vymenil zakladni verzi za Pro (bral jsem pred pul rokem novou za 8k, coz jsou smesny penize).
      co se tyce ceny her a setreni na hrach, tak ceny jdou dolu taky celkem svizne, takze pokud na neco nechvatas, tak mas za rok treba za polovic.
      a jeste posledni detail, je celkem mozne, ze Sony letos nebo pristi rok oznami PS5. od vydani PS4 uz ubehlo 5 let, coz je +- zivotni cyklus mezi PSky. ale kdo vi, jak to tentokrat bude, mne ten vykon na hry aktualne staci a za me spokojenost. ale tak ja planuju jeste neco zahrat na PS3, kde mi zbylo par restu.
      • Veskoslav
        PS+ je pak jenom kvůli MP, že?
        • ucho
          ano.
          muj nazor je, ze za ty penize se vyplati, ale zalezi, jak moc a jake hry chces hrat. moc exkluzivit tam zatim nedavaji. jestli vic hrajes na PC, vic se patrne vyplati v podobnem duchu Humble Monthly.
          jestli ti jde jen o exkluzivity, tak asi zbytecnost. to se vyplati spis koupit bazarovku, dohrat a prodat dal.
          • Veskoslav
            Pojedu takto. Z MP her nemá Ps4 nic, co by mě zajímalo. Spíše Uncharted, Bloodborne, Horizon, monster Hunter, nový Spiderman, Shadow of Collossus atd.

A jak to funguje s bazarovkou? Koupím, vložím a hraju?
            • Ronox
              Tak zrovna MHW je mnohem lepší hrát s někým, hlavně end-content :) a ano, bazarovky vložíš a hraješ. Žádný online passy jako dřív apod.
    • Mart9
      Pokud chceš dohánět resty, bude ti stačit i základní PS4 a za zbylé peníze si nakup skvosty, které ti unikly. Pokud na tom chceš hrát ještě další čtyři roky i nejnovější hry, tak bych ti jako majitel základní PS4 doporučil PRO. Obávám se, že základní PS4 tak za rok pomalinku přestane stíhat.
    • Ronox
      Pokud máš 4K telku, tak je to celkem nobrain a ber Pro. A kdybys neměl, tak bych jí doporučil asi i tak, protože ty výhody plynoucí pak z možnosti preferovat framerate, nebo rozlišení jsou skvělý. Jediný faktor, který by to mohl ovlivnit je cena, ale už i Pro se dá sehnat za super cenu.

Když se mě na tohle někdo zeptá, tak to vždycky rozlišuji, jestli to berou dětem, nebo sobě. Pokud sobě, tak Pro.
      • Veskoslav
        Tak je v akci limitovka s Hunter:) vypadá pěkně a za 10490 není špatná. Beru to sobě, ale děti na tom valit budou taky
  • Khanemis

Free Radical Design plánoval nejen třetí, ale i čtvrtý, pátý a šestý díl Star Wars: Battlefront. A co stojí za pádem hry Star Wars: Battlefront III? Pokusy o portování na konzole (PS3/X360), které narážely na problémy s výkonem a pamětí.

Co mi přišlo hodně zajímavé je, že jedno z těch dalších pokračování plánovali zasadit do alternativního vesmíru, kde se klaďasové a záporáci prohodí. Světlý Anakin, sith Obi-Wan atd. ...jejich koncepční artworky ukazují na docela slušný potenciál, který to mělo.
  • Anon-ym

Pár klíčů z HB

Dungeon of the Endless

https://www.humblebundle.com/gift?key=aWeyff8mU5std2ED

Endless Space - Collection

https://www.humblebundle.com/gift?key=rKsmEHkNYW7epk4W

Empire Total War
    https://www.humblebundle.com/gift?key=zhnZ7zWVnwmSektS
    • Lukyz
      Díky moc! Uzmul jsem si Endless space.
  • MickeyMutant

Na seznam zpětně kompatibilních X360 her pro Xbox One přibyly tituly Darksiders, Gears of War 2, Portal 2, Red Dead Redemption, Sonic Generations, Star Wars: The Force Unleashed. Microsoft navíc oznámil dalších 19 her pro Xbox One, které byly doposud

Přibyly, ale většinou už přibližně před dvěma lety. Tahle novinka se ti, bleskaři, zatoulala z roku 2016. Aktuální zpráva se týká pouze jejich nového vylepšení pro Xbox One X.
  • skaven

Fallout New California

mod pre New Vegas - toto mi uslo, ze sa robi
    https://www.techspot.com/news/74086-fallout-new-california-heading-beta-oon.html
    • Khanemis
      On je to přejmenovaný Project Brazil, který měl před lety docela dost publicity. Tehdy vycházel prolog ve Vaultu a už to bylo opravdu pěkně zpracované, se spoustou detailů a možností, jak hrát. Takže jsem opravdu zvědavý, jaká bude ta finální verze. Díky za připomenutí:)
  • ucho

Trackmania Turbo

celkem příjemně mě překvapil mód "double driver campaign", kdy můžete hrát ve více hráčích (zkoušel jsem jen ve dvouch, ale zdá se, že je to až pro čtyři), kdy ovládáte oba jedno auto zároveň. celkem sranda a mám pocit, že něco takového jsem ještě nikdy nikde neviděl.
    • Jack1947
      Ucho objevilo ameriku kolumbus hadr *6*
  • ucho

Dear Esther

lidi, kdo jste to hrál, je normální, že v tý jeskyni lítám?
    • ucho
      tak nechápu ty mínusy, taky někdo mohl odpovědět. odpověď mi nakonec poskytlo youtube. ano, v jeskyni se lítá, i když u většiny videí lidi letí u země, jako by normálně chodili. a u té díry s tekoucí vodou většina padne hned dolů, přitom se tam dá letět nahoru. nu což, nečekaná vsuvka s tím poletováním kolem krápníků.
      • PreidaQ
        To taky nejsou žádný plusy a mínusy. Jsou to "souhlasím" a "nesouhlasím". Dával jsi otázku s možností binární odpovědi. Takže dva lidi souhlasí s tím, že to létání normální je a šest lidí souhlasí s tím, že není. Přiznávám, že to zrovna není n->∞, ale pro hrubou orientaci ti to musí stačit.
        • ucho
          pleteš se. jednak v době, kdy jsem to psal, tam bylo jen nesouhlasím. a druhak tam mám poznámku, že se dotaz týká lidí, kteří to hráli. pokud to někdo hrál, měl by logicky znát správnou odpověď a správná odpověď je jen jedna. nedává smysl, aby na to lidé odpovídali různě, a už vůbec nedává smysl, aby na to všichni odpovídali špatně. tolik k hrubé orientaci.
          • Hanzales
            Kluci, nechci vám kazit radost, ale plusy a mínusy mohou korespondovat cokoliv.
            Plus můžeme dát příspěvku, jež se nám zdá přínosný, zajímavý, vtipný, nebo pravdivý. Mínus zase příspěvku, jehož povaha se nám zdá nezajímavá, mimo, nebo je to na oko blábol, či dotyčný hýří deziluzemi. Mínus můžeš dát taky někomu, kdo pravdu třeba má, ale prezentuje se jako arogantní pitomec, nebo uráží ostatní, nebo obojí.
            A pokud už někdo dostává mínuska automaticky od více lidí, musí počítat s tím, že už si vybudoval svou povahou u ostatních nálepku b(l)ba. Což se nevylučuje s tím, že dotyčný hýří ve většině svých příspěvků a tudíž nejsou mínuska směřovaná proti jeho osobě, jen jsou shodou náhod všechny jeho příspěvky mimoňské. Bohužel ti nejvíce mínuskovaní si to nikdy nepřipustí a svádějí to na jednoho klikače, nepochopení jejich pravdy, prostě cokoli co nesouvisí přímo s nimi.
            PS: Je to myšleno obecně, záměrně nikoho nejmenuji, koneckonců takovým b(l)bem mohu být kolikrát i já :) Jen reaguji na to, že hodnocení nutně nemusí znamenat pouze souhlasím/nesouhlasím.
            • Jack1947
              Je to nesmylné... ovšem když to někoho baví mínusovat tak at ( myslím že už se to tu řešilo mnohokrát a bez výsledku).
        • Jack1947
          TO je jedno ale ve finále je to zbytečná featura, která jen podporuje trollení.

Lidi si myslí že někomu škodí a ubírá na poplaritě když je zmínusován až do číny :D

Navíc to používají jako hodnocení určitého uživatele a nikoli obsahu příspěvku - + je to jedno Games občas funguje všelijak.
      • Jack1947
        First Worlds problems...
    • Jack1947
      ucho zřejmě má solidní matroš :D
      • PanS
        Tak v tom si nemáte co vyčítat.
  • SalemCZ

Far Cry 2 vs Far Cry 5

Next gen v praxi, vím že tohle se řešilo i u Mafie a dalších her. Ale některý věci mi přijdou že by snad měli být samozřejmý třeba ty mraky na obloze. https://www.youtube.com/watch?v=FCeEvQ68jY8
    • Jack1947
      Downgrade v hratelnosti ? a to jsem si tehdy říkal jak otravnéto FC2 mnohdy bylo.
    • jamar28
      Když to srovnáš takhle, tak to vypadá dobře. Já si dokonce z nostalgie dvojku nedávno nainstaloval - právě kvůli tomu videu. *1* Na druhou stranu jiné věci tam jsou fakt příšerné, třeba neustálé obnovování základen, extrémní agresivita NPC nebo praktická neexistence jakéhokoliv stealthu.
      • Jack1947
        Neexistence stealthu se táhne s Ubisaftem už od dob Assasins creed *12*
    • 0011
      Týjo první video od crowbcata co není zavádějící, už jsem myslel že se nedočkám *1* jo je to smutný, škoda toho šíleného respawnu ve dvojce, jinak by to byla skvělá hra, ale král je pro mě pořád jednička, čtyřku jsem ani nedohrál. Jinak mi tohle video připadalo jako srovnání Zeldy a Horizonu akorát místo RPG stříleli šípama, ale je to tak, většina velkých studií se tak moc soustředí na grafiku že jim unikají ty skutečně důležité věci jako herní mechanizmy a implementace fyziky, ale zrovna u Ubi to nechápu protože v Rainbow Six Siege tyhle věci jsou
    • Lukyz
      To je stejné jako u GTA4 a GTA5 - odstranili hromadu skvělých funkcí, pravděpodobně kvůli tomu, aby uvolněný výkon mohli využit pro lepší grafiku. *13*
      Jinak FC2 je podle mě masterpiece, který má pro mě jedinou, ale za to obrovskou vadu na kráse a to respawn hlídek, které jsou po delším hraní opravdu, ale opravdu otravné.
      • A poskozovani zbrani...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit