-
Valve vzkazuje, že Steam Machines ani SteamOS nezatracuje, do budoucna s nimi i nadále počítá.
Jejich chyba, tyhle Steam Machines byly předurčený k neúspěchu už od oznámení. -
-
Fractal node 202 nebo Silverstone Raven a mam vlastni steam masinku.
Nevim jestli uz jsem to nekam nepsal... *15* -
ani ne, šance na úspěch tam byla, i když cenově se konzolím prostě rovnat nemohli.
-
-
možná alespon kdyby šli koupit přes steama tak by to mělo úspěch, někdo by prodal nůž z CS a měl by novej komp.
-
Konzole je (pro me) zase zabita tim, ze si na ni nemuzu dat vlastni os, jinak uz bych mel doma xbone x. I za cenu toho, ze by si musela komunita ohnout vlastni drivery.
-
-
PS4 (za předpokladu, že máš vhodný firmvare) už má portnutý Linux. Akorát nevím, jak je to se současným stavem tohoto Linuxu a jestli všechny součásti OS fungují.
-
to je hezké, že je pro tebe konzole zabitá, ale když se podíváš na čísla prodejů, mohlo by ti dojít, že tvůj pohled na věc má na tuto problematiku nulovou hodnotu ;)
-
-
Nulovou hodnotu mas ty, neschopen diskuze a zamysleni se nad tim, co jsem vubec napsal.
-
-
-
-
-
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands: The Call
Tak podle dnes ráno vydaného teaseru vyjde "Splinter Cell" DLC pro Wildlands. Ačkoli po posledním Blacklistu trochu naivně doufám, že zkusí UBI značku nějak zachránit, tak potvrzení, že Sama opět dabuje Ironside je prostě pecka *14* -
-
Jo zní to dobře...
-
-
Dokument/Documentary - Epilogue: Kingdom Come: Deliverance
Dokument od dvojce Jiří Bigas a Zdeněk Princ
https://www.youtube.com/watch?v=0sRvKRATNf0 -
-
Jsou tam spoilery?
-
-
víceméně se tam prozradí konec hry, ale tohle bude překvapení jak pro koho plus je diskutabilní, jak moc komu vadí tohle vědět.
-
-
Vadí mi, když se dozvím popis jakékoliv mise, natož konec hry. Takže díky za odpovědi, stejně jako všechny rozhovory s Danem si dám i tento dokument až po dohrání hry.
-
-
Už abys to dohrál teda... -.-
-
-
To mi příjde pak zbytečné si stěžovat u videí ( kde budou spojlery), navíc ta hra má kolik 32hodin ? příběh... no je pravda že po dohrání a epilogu se hrát už nedá ale před epilogem se může všechno důležité dohnat.
Tak sis na to měl vzít extra čas pokud je to jediná hra co hraješ - -
Bohužel jsem pracovně vytížen, takže mám zatím odehráno jen přes 30 hodin. A ještě mi připadá, že příběhem postupuji velmi pomalu.
-
-
-
-
Ano a docela velké.
-
Jsou. Martin Klíma tam třeba říká, že Jindra je
"vobyčejnej ňouma, co dostává celou hru přes hubu" . Doporučuju, aby ses nedíval.
-
-
Pěknej dokument!
-
-
Blackwatch
https://www.youtube.com/watch?v=JMgzvpqzdTU
Zdá se, že z archivů se vyhrabala druhá mise, tajná a samozřejmě nelegální:) -
-
Uprising byl supr a já jsem zvědav i na Retribution a taky by z toho pak mohla bejt nová mapa(budoucí)
-
-
Kdyby měl někdo zájem, tak na Steamu je bezDLCčková verze Crusader Kings II zdarma.
-
-
safra, kolik to ma tech DLC? na to aby mel clovek mapu/navod, co stoji za koupi a co ne...
-
-
Takových návodů bez nadsázsky existuje mnoho. Záleží na tom, co si chceš rozšířit (pochybuju, že písničky a skiny jednotek, takže taková DLC vynechám). Já mám třeba zakoupená všechna DLC, která rozšiřují časovou osu, takže můžu začít hru už v 8. století místo 11. a díky tomu jsou ve hře třeba ještě pohanská náboženství, Vikingové, Karel Veliký a tak.
Pak jsou tu DLC, která umožňují hrát za více států, respektive za muslimské, indické či nomádské dynastie.
No a pak jsou tu DLC, která se zaměřují na přidání nových herních mechanik (sekty, republiky, epidemie nemocí) nebo na větším množství RPG prvků (víc eventů, možnost víc si specializovat postavu atp.). Já mám koupených "jen" 7 DLC a bohatě mi to stačí. Ono se to v pohodě dá hrát i bez nich (narozdíl od Europa Universalis IV), některá jsou pak úplně k ničemu a některá dokonce spíš škodí (hlavně na Conclave jsem slyšel hrozně kritiky). Komentáře na Steamu jsou řekl bych vcelku kvalitní pro takovou základní orientaci v tom, co stojí za to. -
To je fakt celkem **del *1*
Základní hra sice zdarma, ale DLC při 50% slevě za 140,79€ *15*
Ale jsem rád, že to dali zadara, vždycky jsem si říkal, že to nebude nic pro mě, tak se konečně můžu přesvědčit.
dfghb - díky! Co nějaké mody? Doporučil bys něco?
-
-
teď jsem to sem chtěl hodit tak přihodím odkaz alespoň http://store.steampowered.com/app/203770/Crusader_Kings_II/
-
-
Kvůli problémům s internetem bohužel proběhne natáčení dnešního Hardware Clubu offline. Omlouváme se.
To vám Alza nebo Asus nemůžou s tím zlobivým internetem nějak helfnout? Proboha, vždyť jde taky o ně! -
Spyro the dragon trilogy
Dle trailer. -
speciál pro LV..
https://youtu.be/OEoDdglhEG0
obecně se vyplatí sledovat, je to ftipné -
Společnost Bandai Namco oficiálně oznámila, jaké změny nabídne Dark Souls Remastered oproti původní verzi hry.
To je mi remaster, jak já poslanec *1* -
-
remaster to samozřejmě je, splnuje to všechny aspekty remastru, jej je ten remaster prostě bídnej jako prase. Jedna z nej her historie si zasloužila tedy více, ale co čekat od Namca...
-
-
Doom obdržel 4k update pro konzole PS4 Pro (dynamické 1440p rozlišení) a Xbox One X (dynamické 4k rozlišení). Porovnejte grafiku před a po aplikace patche či rozdíl (screen / video) mezi grafikou na Xbox One X a PS4 Pro.
Není to 4K update, i když tomu tak říkají. Na PS4 Pro to jede 2560 x 1440 max, což je Quad HD, a na Xbox One X kolísá mezi 2688 x 1512 a 3072 x 2160, přičemž jednou v roce za úplňku o filipojakubské noci, když kohout třikrát zakokrhá a žába dvakrát zakváká, to na vteřinu kouzlem vyskočí na 4K. Tohle PR prohlášení, než se zjistilo, jak to je, stihla zkopírovat spousta herních portálů.