-
Nejdelší trať v Driveclub projedete s plynem na podlaze v nejrychlejším bouráku za 5 minut. Vývojáři rovněž připravují foto mod.
vy zmrdi diskutujte o tématu -
Inquisitor
RPG Inquisitor od českého Cinemaxu je na Steamu v 80% slevě za 1,79€.
Pokud to tu už někde je, tak se omlouvám. -
Prosba jak v PC aktivuji ovladač od xbox360?Ovladač jsem stahnul a instaloval .Když ho připojim do usb tak ho to nabíjí.I pc dá zvukem vědět že je připojen ale zkrátka nefunguje?Musím ještě něco nainstalovat?
-
-
A máš ovladač určenej pro pc? Normální od Xka na pc nefunguje :/
-
Vložil přiložené CD, nainstaloval. Připojil k pc, začal blikat, po chvíli začala svítit 1/4 okolo Xboxu znaku a tam by měl svítit tehdy, když máš 1 ovladač připojený. Dva pak svítí, když máš dva atd. Bezdrát nelze vypnout. Buď ho musíš zakázat a neustále povolovat nebo ručně odpojovat z USB.
-
Pokud nainstalujes drivery a pak ho pripojis tak by to mnelo hned bezet. Na tom prostrednim cudliku by ti mela svitit jedna ctvrtina toho kolecka
-
-
svítí celé?tak že j eto blbě?teda bliká celé
-
-
Jak pise kolega, kdyz blika tak myslim ze to hleda. Co mas za system? Ja mam win 8 a vim ze jsem s tim mel problemy a musel to nejak slozite instalovat
-
-
win 7 64 bit
-
-
Ak si dobre pamatam, tak dtred blikal ked nebol gamepad rozpoznany. Ale ja som pouzival bezdrotovy, takze si nie som isty ako je to v pripade kabloveho.
Skus stiahnut a nainstalovat ofiko ovladace znovu:
https://www.microsoft.com/hardware/en-us/d/xbox-360-controller-for-windows
-
-
-
a v panelu zařizení pišou že pracuje správně?ale když spustím DS2 tak ho nemužu tím ovládat?
-
-
Priamo vo Windowsoch mozes odskusat, ci funguje spravne alebo nie (je to niekde v "zariadeniach" v "ovladacich paneloch").
Aspon zistis, ci je chyba vo Win alebo v DS2 a podla toho mozes zvolit dalsi postup. -
Je to uplně normální gamepad, je uplně jedno, že je z Xboxu, k PC připojíš všechno. Je to jen o nastavení. DS2 je zmršená hovadina, tam mě ani nepřekvapuje, že ti to nejde.
-
-
-
Co to meleš, já jen stáhnu, zkopíruju crack a hraju, na nic nečekám, nic nepotřebuju vytvářet ani instalovat :) Je to paradox, ti co platí, tak se s tím akorát drbou a řeší nějaké účty a podobné kraviny.
-
-
Na E3 dojde k odhalení PS4 verze Resident Evil 7. Jednou z hratelných postav bude zřejmě Alice, kterou můžete znát z filmových zpracování.
jn to máš teda fakt libovy, ale my co si hry kupujeme si můžem ve hře dovolit kliknout na možnost: multiplayer, která navýsí herní dobu o pár desítek hodin navíc :) -
-
Já MP nehraju, teda hraju, ale jen vyjímečně a zatím no problemo.
-
-
fakt jo? ale to hraješ na nějakejch hezkejch serverech plnejch cheaterů, co? protože na ofic. servery nevim nevim, a třeba steam hry kontrolujou i platný steam přihlášení
-
-
Se mi libi jak se neuspesne snazite najit tisic duvodu proc je jeho hrani mene hodnotny nez vase. *15* Mi pripominate AMD kiddos.
-
-
-
-
-
Obrazem: Rozdíl mezi jednotlivými stupni LED podsvícení PS4 ovladače DualShock 4.
Jééééééé ono to svítí a můžu si měnit jak moc, jééééééééééé to chci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Na E3 dojde k odhalení PS4 verze Resident Evil 7. Jednou z hratelných postav bude zřejmě Alice, kterou můžete znát z filmových zpracování.
vypada to ze se Capcom zblaznil *7* RIP Resident Evil games... -
-
Doufam ze se navrati k Resi 4,5 stylu a hororovosti... ono obcas brat reklamni plky s rezervou pokud ne tak opravdu nechapu jak by mohl zvitezit jednodussi pristup nad obycejnou mysli zdraveho cloveka. Protoze pokud se nebudu moc spolehnout na vyvojare her tak co mi zbude ? *9*
-
Zatím jen jeden z mnoha demagogických vejplodů na téma RE7, nic jistýho. Sám onen "zdrojový" článek upřesňuje v tom, že ta údajná postava Alice by měla být hratelná snad v rámci mercenaries módu, ne v kampani. Takže ať je to pravda nebo ne, tak v takovým případě by to jednoho sr*t nemuselo, přestože jakýkoliv způsob spojování filmu a hry téhle značky je pořád na ho*no.
-
-
Trackmania
Doporučuji, kdo hraje, tak ať se obrní, nový patch to naprosto pokurvil:) Šílené, co s tím jeden hloupý patch udělá. Od nefungujících servrů, až po naprosto dementní systém menu. -
-
Co to provadi? A ktera vlastne Trackmania? Stara, nebo nova? Mam to nainstalovane vsecko, ale uz na to nejak neni tolik casu co driv.
-
-
Child of Light
Och, tak jsem těšil a naistaluji a ono na mě vyskočí tahové souboje. To té hře absoulutně nesedí a přitom to má tak krásný vizuál, bože ale ten combat je tragický. -
-
Hraj to tak pul hodky a zjistis najednou jak moc to sedi. Taky me to prekvapilo a ted uz bych to za nic nevymenil.
Jinak mam odehrano tak 5-6 hodin a je to nadhera. Ale pokud nekdo neumi moc dobre anglicky tak nemuzu moc doporucit. Vsechny dialogy jsou ve versich.
-
-
DeusEx: Human Revolution
Kdo nesleduje videacesky tak tady je fanouškovský kraťas na motivy výše zmíněné hry. Na to, že se jedná o amatérskou práci tak je to fakt mazec.
http://www.videacesky.cz/kratke-filmy-online-zdarma/human-revolution -
Video: H1Z1 se připomíná v novém traileru.
Začíná přituhovat, možná to nebude marné.