-
V úvodu hry Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain měla původně zaznít píseň Diamond Dogs od Davida Bowieho.
A kdy se konečně dočkáme recenze? Poslední dobou tu recenze vyšlých her těžce váznou, ale hlavně že předělávate web.. Myslím recenzi Ground Zeroes.. -
Sheldon se v nové epizodě seriálu The Big Bang Theory (Teorie velkého třesku) bude snažit vybrat mezi konzolemi Xbox One a PS4.
:))) -
-
neviditelný nick v nové verzi webu už nefunguje, takže si ty soví oči můžeš klidně přepsat...
-
-
fakt jo?
-
-
-
Vychází v březnu 2013???
bryden, nevim, zda-li to tu uz nekdo nenahodil, ale na hlavni strance vpravo mezi podrubrikama (nebo jak to mam nazyvat) je jedna, ktera poukazuje na nejblize vychazejici hry. sice fajn napad, pouze bych opravil "vychazi v breznu 2013", coz muze prosteho cloveka velice zmast. kuprikladu ja okamzite nabyl dojmu, ze se mi konecne povedlo cestovat casem...jake to zklamani. zvazuji soudni rozepri kvuli psychicke kompenzaci. -
V úvodu hry Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain měla původně zaznít píseň Diamond Dogs od Davida Bowieho.
to by recenzoval janchor a hned by bylo 10/10 -
Nový blog od WH
http://kingdomcomerpg.com/?p=406
Jestli to zde je tak to dost zapadlo a nenašel jsem to. -
-
na stránce 58
-
-
Bleskovky
Zdravíčko . Změna stránek se mi líbí , ale mohli by jste prosím vrátit posuvnou lištu do bleskovek ? Děkuji . Nevím kam to napsat ,tak at se tu někdo zbytečně nerozčiluje :) -
-
mám novýho chroma a scroll bar nikde.. cajzel jeden! *6*
-
nikam nezmizela, je pořád tam, ale nějak se ti neukazuje
-
-
mě se taky v Opeře neukazuje, v Íéčku jo...
-
-
Já mám Operu 20.0 a šťastně si to scrolluje.
-
-
už to tam je!...
-
-
-
-
-
Scany preview hry Natural Doctrine z aktuálníího čísla magazínu Famitsu. Mimochodem - hra v průběhu podzimu dorazí pro PS3, PS4 a PSV na evropský trh.
Scany prima. Jen si nemohu vzpomenout, kam jsem založil mikroskop a japonskej slovník. *1* -
Prestalo taky nekomu s "novym" webem fungovat detrolizacni reseni?
-
-
Jop, nejede. Jsou tam jiné mechanismy než u předchozího.
-
-
To nebude počítám problém upravit, spíš by bylo fajn poladit ještě ty nicky a dát tam povolené znaky, tedy aby lidé nemohli do nicku psát bílé znaky. Ne že by mi to vadilo, lidi bez nicku ignoruju, tak mi nevadí, ale když už se to dělá, proč to neudělat pořádně...
-
-
Sh*t. U mě taky nefunguje.
Tak zdá se že mám první důvod, proč na nový design nadávat. *9*
-
-
Vyšlo první DLC pro South Park The Stick of Truth, které do hry přidá nové kostýmy a speciální schopnosti.
Vždyť před vydáním hry Trey Parker říkal, že vše bude už v původní hře, protože DLC politiku odmítá.
Tak asi ne no. -
-
Tak ono to není nové ;) Jsou to předobjednávková dlc :)
-
-
Při minulém redesignu vám lidé psali, že chtějí světlou verzi. Tu jste asi po roce konečně udělali, jen abyste nyní opět nechali jen tmavou. Neuvěřitelné. Neznám žádnou jinou stránku, která má v roce 2014 světlý text na černém pozadí. Nedá se to číst.
-
-
Me tmavy podklad vyhovuje. A podle toho co pise kolega nize to nevadi asi vetsine lidi. I kdyz mozna jsou na tom jako ja-o moznosti ''svetle'' verze vubec nevedeli.
-
-
Přidávám se k tomu, že já taky preferuju tmavou verzi. Z černého textu na bílém pozadí mě jen bolí oči. Naopak bych uvítal, kdyby víc webů používali tuhle paletu:)
-
-
Už jsem na to odpovídal jinde - bílou verzi používalo jen pár desítek lidí.. Navíc byla dělaná jen invertováním barev, nebylo to prostě vůbec dotažený. Takže proto jsme ji odložili zatím a podíváme se na její dodělání někdy v budoucnu.
-
-
no vzhledem k tomu, že jste stále nedokázali opravit tu chybu nastavování hlasitosti v přehrávači, tak předpokládám, že to "někdy v budoucnu" znamená nikdy...
-
-
Vtipné. Každopádně, už jsme to tady taky několikrát vysvětlovali - ten přehrávač není "náš", je to JWPlayer, což je přehrávač na kterej jsme koupili licenci a využíváme ji. Bug s hlasitostí jsme autorům už několikrát reportovali, ale my ho opravit nezvládneme, to musej udělat oni..
-
-
no je to vtipné, když zkusím JWPlayer jinde, tak tam tenhle bug není:
http://www.longtailvideo.com/support/jw-player/29234/basic-mp4-video/
-
-
-
-