Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GlaDOS
    No a jelikož to tu pořád o tom není článek, tak na The Vanishing of Ethan Carter upozorním tady. Studio The Astronauts zveřejnilo hodně zajímavý blog o fotogrammetrii. Jsou tam vloženy i interaktivní 3D modely k prohlídnutí a pár nových obrázků ze hry.
  • Malleth

PS4 verze Diablo 3 nebude přímým portem. Naopak prý získáte pocit, jako by byla pro PS4 přímo stvořena.

Já hlavně doufám že ten pocit zažiju ještě letos
  • GlaDOS

Spekulace: Everybody’s Gone To The Rapture bude titulem pro VR Oculus Rift.

Uvažuje vůbec bleskař nad tím, jaké informace tam hází? Tohle není EGTTR, ale Ether One. Ještě je to napsany jak ve tweetu, tak na videu. EGTTR ani pro Oculus být nemůže, protože vychází jen na PS4.
  • Vrook

Assassin's Creed Comet

http://www.ign.com/articles/2014/03/27/assassins-creed-comet-may-star-a-templar-in-north-america?utm_campaign=fbposts&utm_source=facebook

Vo tomhle se tuňák ví?
    • Možná tuňák, možná losos. Dočkej času a třeba se najde i Nemo. *5*
    • Kozy
      Ale, ale to nezní vůbec špatně. Kéž by se rozjela nějaká templářská série, asasínům jsem na chuť nepřišel. I když, co si to namlouvám, je to Ubisoft, takže to bude to samý akorát na druhý straně barikády.
  • ucho

Dead Space

na originu zdarma: https://www.origin.com/en-ie/store/buy/dead-space-ANW.html
  • Souhrn reakcí vývojářů na prodej VR Oculus Rift.

No to je Oculusuv konec
  • ucho

možné PS+ hry na duben

PS4
    Mercenary Kings

PS3
    PES 2014
    Sly Cooper Thieves in Time

PS Vita
    Hotline Miami
    MotoGP 13
    • Miserius
      Včera to bylo v bleskovce *3*
      • ucho
        sakrblé, asi moc pracuju :D
        • Miserius
          Ale poprvé jsem fakt zkmalanej z výběru her *13*
          • Já jsem například z Mercenary kings nadšen.
          • ucho
            Sly Cooper Thieves in Time mi náhodou nevadí, to si zahraju rád.
  • michelangelocz

Herni letos na PS4.

Byt koupi tyhle konzole bude celit az muj rozpocet na rok 2015 (protoze Wiedzmin, Prijd Kralovstvi Tve a snad i The Last Guardian), tak pestrost nabidkovy palety se vybarvuje uz behem roku 2014 (!) – Child of Light, New ‘n’ Tasty Oddworld, Secret Ponchos, Destiny, Hotline Miami 2, Hyper Light Drifter, Division, Transistor. Uz vidim, jak zase budu shanet nafukovac casu ☺
  • TLOU na PS4

"There is no information about a new The Last of Us game but I can share this knowledge; as of this summer, The Last of Us will be on the PS4. Both on PSN and physically."

"The PS4 version will also include the DLC so you will be able to play 'Left Behind' as well."

Zdroj: http://www.ign.com/articles/2014/03/27/the-last-of-us-is-coming-to-playstation-4
    • Zvýšila se pravděpodobnost PC verze? Přál bych si to.
      • To asi zůstane v oblasti snů.
      • Miserius
        Zůstává na 0.00 a tam taky navždy zůstane
  • Tilwaen

Titanfall donutí cheatery hrát spolu

“You can play with other banned players in something that will resemble the Wimbledon of aimbot contests. Hopefully the aimbot cheat you paid for really is the best, or these all-cheater matches could be frustrating for you.” Respawn said on its website. “Good luck.”

Tohle je geniální tah *1*

http://www.pcgamer.com/2014/03/26/titanfall-now-forces-cheaters-to-play-with-other-cheaters/
    • Jack1947
      R* udelal neco podobneho tehdy u MAx Payne3, takze velice vitane. Cheateery sobe ale na vlastnim pisecku. *4*
    • Tak treba jednou az dokazou cheatery odhalit vcas a spravne tak to bude k necemu dobry.
    • To je fakt ale opravdu naprosto nádherný. Ať to někdo streamuje, to bych chtěl fakt vidět. *1*
      • Cheateri budou ostatnim nadavat do cheateru a noobu. To bude jiste zazitek. *1*
    • aimbot? to jako všichni uživatelé "smart" pistole?
      • Vzdyt ta smart gun neni zadna overpowered zbran. Pokud je souper dostatecne rychly, tak si s nou moc nezastrilis.
        Ta zbran ma sve vyuziti, ale rozhodne se nejedna o nejakou super zbran. Navic to muze pouzit kazdy.
        Moc ten narek nad touto zbrani nechapu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit