-
Splinter Cell
Filmový Splinter Cell má režiséra
21.3.2014
Videoherní adaptace zatím mnoho úspěchů neslavily, rozhodně se ale nevzdávají. V budoucnu nás čekají filmové verze Uncharted, The Last of Us, Warcraftu, Assassin's Creedu nebo Deus Ex, velmi výrazně by potom mohl zabodovat i Splinter Cell. O agenta Sama Fishera, který pod záštitou organizace Third Echelon čistí svět od teroristů, se chvíli zajímalo studio Paramount, které jej chtělo svěřit Peteru Bergovi (Království, Bitevní loď). Nakonec jej ale oživí samotný Ubisoft, který do hlavní role nalákal Toma Hardyho (Warrior, Temný rytíř povstal) a konečně sehnal i nového režiséra, jímž bude zkušený Doug Liman (Agent bez minulosti, Mr. & Mrs. Smith). Ten nám letos v létě předvede akční sci-fi Na hraně zítřka s Tomem Cruisem, po kterém se chtěl vrhnout na drama Everest s Benedictem Cumberbatchem. To ale podle všeho odloží (stejně ho předběhl konkurenční Everest Baltasara Kormákura) a v srpnu začne natáčet Splinter Cell, který by měl do kin dorazit ještě v roce 2015. Snad bude stát za to! -
Bulletstorm byl vyřazen z katalogu STEAMu.
nodpc, uz nejaku dobu cakam, kym sa objavi v nejakej slusnej zlave, nech ho mozem grabnut a teraz toto. Tak sa teda asi este nacakam... -
-
Však on se zas vrátí, až definitivně chcípne GFWL.
-
-
dufajme ze ano, ale to by si niekto musel dat robotu s tym, aby tu hru toho nadoru zbavili. Tak snad to pre nich bude dost lukrativne.
-
-
Dá se koupit, prodavá se za 18€ *1*
-
-
Ještě se cuká? Já myslela, že GWFL lehlo tak už před měsícem, nebo kdy to bylo.
-
-
Skon je oznámen na 1. července 2014 na počest 93. výročí založení Komunistické strany Čínské lidové republiky.
-
-
-
-
Deponia (LEVEL 240) – klíč pro Steam:
?VWDW-MN4EW-YM!DV
? = První písmeno hry o které je řeč v rozhovoru zde na games s Jakubem Hussarem
! = Poslední číslo roku ve kterém byla vydána hra Crysis na PC -
-
Podle eurogameru neznámá adventura *1*
-
-
pre eurokonzolegamer je vsetko nezname
-
Přesně tenhle ban jsem dostal a všiml jsem si toho až po nějaký době, kdy jsem se podíval přes mobil a můj koment nikde :) Jako měl jsem tam účet od začátku, ale po tomhle jednání jsem svůj účet smazal a už tam nikdy ani nepáchnu.
-
se divím, že na eurogamer někdo chodí.
-
recenzovali to na takovým neznámým webu, Gamespot, nebo třeba švédským Eurogameru :)
-
-
No, když jsem pod ten článek napsal, že pro hráče adventur rozhodně neznámá není, tak mi bylo odpovězeno že mainstream to nezná. Tak jsem odvětil že o mainstreamu jsem nepsal, a že chápu že to mělo být rejpnutí do levelu, ne do hry. No kdo to tam zná tak ví jak jsem dopadl. Smazán a vaporizován *1*
-
-
Mně dostává jak to mažou. Viděl jsem někoho kdo napsal reakci na někoho jiného a ten byl smazán a tedy nevíš na co vlastně reagoval.
-
-
tichý bany jsou skvělá věc, ale tyhle věci by se měly používat opravdu jen na extrémní případy prudičů a tapetovače, co nepřišli vůbec diskutovat. a takový případ nastává zhruba jednou za rok... na eurogameru se to maže a banuje ve velkém a ta diskuze tam postrádá jaksi smysl.
-
Tak ještě vtipnější je když dostaneš ban, sice můžeš psát příspěvky, ale nikdo je nevidí :-)
-
-
-
-
-
díky
-
-
Spekulace: NBA 2K15 možná nabídne tým celebrit.
Nejdřív by mohli vylepšit pc verzi, pak ať si tam přidávaj co chtěj. -
Dotaz
Nevíte kde teď koupit nejlevněji Bounty Crossworlds? Prosím ?? -
-
Chjo, před pár dny sem jí ještě prodával na g2a :/
-
Všem moc děkuji
-
teoreticky zde: https://www.g2a.com/king-s-bounty-crossworlds-dlc.html
jen tam nechápu tu připomínku, že potřebuješ tu standardní verzi, crossworlds by měl být standalone, pokud vím. ale třeba ji máš a pak asi není co řešit :) -
http://www.surtep.eu/kings-bounty-crossworlds-goty-pc-hry-2414367/ ?
-
-
Sony spolupracuje s NASA
Docela se smeju to je spis na obtiz :D NASA plati rusakum aby jim vozili na ISS astronauty, nema zadnej funkcni raketoplan a obama jim priskrtil neuveritelne krk.. NASA se mozna za par let zase rozjede ale to bude docela dost let a mezi tim spise plati soukromnikum za vyvoj raket a jejich pronajem. moc dobre nevim co timhle sony sleduje delat pro nekoho kdo ma uz ted tak malo penez ze nemuze dokoncit skoro zadny ohlaseny projekt pred volbama a s nekym kdo vetsinu penez plati rusakum aby na ISS nezdechl pes:) -
-
NASA už několik let staví vlastní rakety, to je pro ně priorita. Je ale smutné, jak jim vláda neustále přiškrcuje rozpočty. Hlavně, že do armády jde 7-8% HDP země, neuvěřitelně vysoká částka... hlavně, že mají úplně k hovnu 12 letadlových lodí *7*
-
-
Vesmírný produkt= černá díra pro ekonomiku daného státu. Čtyři maníci se proletí na Zemí a stát to stojí miliardy dolarů. Naprosto kvituji postup USA.
-
-
-
-
Chtěli byste si vyzkoušet, jaké to je být medvědem? Pak přispějte na Kickstarter titulu Bear simulator.
Vypadá to trochu jak Skyrim .. Chundelatá jezevčice, medvěd, surikaty na mobilu! Jednoho dne se dočkám vysněného simulátoru mouchy - lítat od h<>vna k h<>vnu, vyhýbat se novinám. Jo to by bylo prima. *5* -
-
Předpokládám, že to bude dost podobné té hře s jezevčí matkou.
-
-
Shelter? To radsi ne tedy... radsi neco na zpusob Goat Simulatoru to se bude i lepe hrat. *4*
-
-
Jo, Shelter. Mě to celkem bavilo. To bude tím, že jsem taková křehká romantická duše.
-
-
-
-
DirectX 12 oficiálně odhaleno. Poběží na všech platformách Microsoftu.
The first application that will take advantage of DX12 will be Futuremark’s 3DMark.
ROFL !!!!!! *1* *1* *1* *1* -
-
DirectX 12 oficiálně odhaleno. Poběží na všech platformách Microsoftu.
Tak to se dalo čekat, Futuremark většinou bejvá u novýho DX první :) Co mě ale velmi potěšilo je, že DX12 bude zpětně kompatibilní s AMD podporující DX 11.1 a nVidia slíbila podporu od Fermi nahoru, čili od řady GTX 4xx. -
-
To je hezký, ale hry, které funkce DX12 opravdu využijí si stejně na takových starých kartách nezahraješ, zvlášť v té době, navíc na DX12 si ještě dlouho počkáš a ještě dýl na reálné využití, takže to tak horký nebude. To je jako kdyby dnes dostala nějaká GT9600 DX11 :) .. prostě blbost. Celé je to navíc trochu složitější, já jsem hlavně zvědavý na nízkoúrovňové API, jsou to všechno spekulace, ale prý i Mantle by měl být pod DX12, což je ale dle mě blbost, to by tam musela totiž něco mít i nVidia, která prý něco chystá (logicky), ale nikdo zatím neví co.
-
-
Zvlášť v ty době konzoli, který v sobe mají relativne slalbou mobilní grafiku od AMD s podporou DX11.1 a budou tu s námi ještě hezkejch par let? :)
-
-
na ty sere pes, ty jsou za zenitem už teď.
Teď vážně, PS3/X360 tu taky byli s DX9 nebo 10 ? tolik let, prostě na konzolích ta grafika bude vždycky slabší, nikdo neříká, že ty hry PS4/X1 nerozjede, akorát nebudou tak dobře vypadat / mít takové vychytávky ... třeba AA, který je na PC už tolik let je na konzolích až teď ... atd. -
-
Přesně tak. DX12 vnímám , především jako optimalizaci stávajících technologií ... a proto se musím chtě-nechtě smát , když čtu , že první s podporou vyjde další Futuremark ;)
-
Dobrý, ale novej DX není jen o novejch možnostech v grafice, ale taky o optimalizaci, kterou budou právě ty konzole potřebovat jako sul a ktera se dostane i na pc, protože cokoliv multiplatformniho se točí kolem konzoli v první řadě, takže na ne pes nekali. Navíc na základe vývoje požadavků na HW z minulejch let se dá předpokládat, že takovej Kepler bude vic než dostačující ještě dlouho. A ještě jedno navíc - DX12 se má tykat především optimalizace na vicejadrovy procesory, aby nebylo první jádro vytížený naplno a zbytek sotva na pul, což se dnes často deje. A požadavky na procesor se zvedají ještě pomaleji než ty na grafický karty. Já bych tu zpětnou kompatibilitu nezatracoval tak snadno
-
Ty se z toho pc jednou zaserešš. By mě zajímalo, jak takový člověk jako ty vypadá. Člověk, který chodí na všechny weby a hádá se že AMD stojí za hovnoo a nVidia je boží, tady se ve dne noci hádáš jaké jsou konzole zlo. To nemáš nějakou práci nebo co Predátore?
-
-
-
-
-