-
Watch Dogs
http://www.ddworld.cz/videa/pocitacove-hry/game-optimalizovane-watch-dogs-horsi-grafika-nez-mela-byt.html ehm?
(neřešit prosím z jakého je to webu, každý normální člověk ví, že Stach je ****, jde o obsah, snad PC verze bude minimálně tak dobrá jako na prvních videích). -
-
Větší ho*no sem dlouho nečetl:D...
-
-
Přitom by stačilo kdyby sis po sobě kontroloval příspěvky...
-
-
-
pokec s Andrejem Anastasovem
http://www.youtube.com/watch?v=cWBHHtLr-Es
musím říct, že když jsem to dokoukal, bylo mi FAKT líto, že tenhle člověk už nepíše... ten má k těm hrám tak skvělej přístup, že to z něj úplně sálá, i po těch asi 30 nebo kolika letech.
obávám se, že na něj a podobný nikdo už nikdy neměl, ani Tukan ne...
(jo a mistr Červ je teda na facku, jak pořád přerušuje, ale zase chápu, že chce mít těch dílů hodně, takže musí usměrňovat, aby bylo o čem kecat i příště... zrovna tady u tohohle pána to ovšem myslím bylo zbytečný, jeho historky o současnejch i historickejch hrách bych mohl poslouchat klidně hodiny, stejně jako když mě před 20 lety bavilo číst všechny jeho recenze) -
Deus Ex The Fall
Za necelé dva dny má vyjít PC port mobilní odbočky serie Deus Ex s podtitulem The Fall. Při předobjednávce nabízí zdarma první díl v GOTY edici.
Pokud někdo má zájem, asi nejlevněji jde hra předobjednat na nuuvem, kde hru mají za v přepočtu nějakých 170 kč (o kilo levněji než na steamu a o 30 kč levněji než na GMG).
Osobně se na hru těším opravdu dost, protože poslední "velký" Deus Ex mně velmi bavil a považuji ho za jednu z nejlepších her minulé generace konzolí. Zároveň jsem opravdu vděčný vývojářům, že se rozhodli tuto hru portnout, protože zařízení od Applu nemám, a můj androidí mobil hru ani nespustil. Z videí se mi hra velmi líbí a jsem rád, že zachovali původní stylizaci, kterou měl HR. -
-
tak na ios je to docela fajn, s klasickým ovládáním může být jenom lepší
-
-
Andrew - Rozhovor
Nekonečný Labůžo #2
Andrej Anastasov
https://www.youtube.com/watch?v=cWBHHtLr-Es -
-
Je to strašnej borec, měl by zase začít psát, četl bych všechny jeho články.
-
Dík.
Je to borec. Uměl věci zařídit.
Taky souhlasím, že by se hry měli dohrát, protože pak nelze dobře ohodnotit příběh a další prvky. Taky je pak v recenze často více faktů, které mohou pomoci při rozhodování. -
Obezita, nadváha, korpulence. Ať to nazvete jakkoliv znamená to totéž, být jako prase. (South Park s01e01)
Proč prasata mají často krátkné upnuté hadry je k nepochopení. -
-
od urcitych rozmeru se asi blbe shani tak siroky pruhy platna *5*
-
-
Ať si o něm každý myslí, co chce, ale naprostou pravdu má v názoru na herní časopisy (weby) a indie hry (plošinovky ap.).
-
-
pravdu ma, z pohledu hardcore hrace, ale bohuzel svet=obchod, takze se nelze divit, ze se ridi vetsinou, a vetsina je povrchni, tak vznikaj povrchni recenze (aso ne u vsech, to ani nedokazu posoudit, ale treba ta na dragonfall, to by zvladnul napsat snad i clovek, co to nehral, a pusobilo to tak na me, slohovni cviceni bez obsahu, jak kdyby to bylo preview nikoliv recenze)
-
-
Pak to je dost smutný. Když i vzdělaný recenzent který toho minimálně hodně nahrál to hodnotí z pohledu davu.
Mám rád hodnocení z pohledu hardcore hráčů, protože často řeší podstatu hry a jak se hraje. Je to sakra hra, má se to hrát a ne čumět, jak to něco dělá celou dobu samo a další srandy. Taky řeší herní prvky a fakta. Díky tomu máš přehled který pochopí většina. Žádně složitě kecy o herním zážitku a spanilé cestě danou hrou. Co to je ví pouze autor a vůbec ti to nepomůže před koupí hry.
Navíc jsou často přísný a díky tomu vyniknout podle čísla a verdiktu skvělé hry. Neodpouští vše co si dovolí vydat velké studia. Hra kterou nelze po vydání dohrát, závodní hra s 30 FPS, 3 hodiny SP kampaně, port z konzole který je zoufalý.... To bylo bylo lepší kdyby u těch FPS ten SP nebyl, jak to je debilní. -
-
to asi kazdej, koho bavi hrat hry a ne jen proplouvat interaktivni filmy...
jenze to zas narazime na to, co chce dav, a co chtej hraci
dav chce linearni jednohubky, takze nejvetsi neduh soucasnych her je pro ne vlastne plus, proto se delaj trapny hry a vychazej na ne trapny recenze, trapny hry jsou norma, takze se hodnoti kladne i kdyz to sou hovna, a neni o tom pomalu ani co napsat
nakonec to dopadne jak ty nfs, stopadesat dilu o nicem, ale samotny jmeno kdysi dobry hry drzi prodeje nad vodou, i kdyz nestoji za zlamanou gresli
-
-
Celosvětově se prodalo již více než 6 milionů kopií The Last of Us.
Jde spíš o to, že na zahraničním serveru se objeví nějaká novinka a to samé se hned objeví na všech domácích serverech, i když to třeba není nic zajímavého pro tuzemské hráče. Jediná změna je, když to (nezřídka) je blbě přeložené, nebo tu novinku píše člověk, který evidentně neví, o co jde, a pak to vyznívá divně.
Dále spousta času a prostoru věnovaná propagačním článkům na budoucí hry, které slouží pouze k reklamně a půlka informací jsou velkohubá prohlášení, jak hra bude skvělá, technicky dokonalá, originální a bla bla bla. Redakce musejí vědět, že jsou to kecy, ale stejně si neodpustí tím zaplácat místo (na webu to tak nevadí, ale v tištěných časopisech mě to vždy štvalo). Často mám pocit, že po samotném vydání ty hry jako kdyby už nebyly zajímavé. Narychlo se zfoukne recenze, za týden se objeví článek jak hra je/není úspěšná z hlediska prodejnosti a za pár týdnů se rozjíždí stejný kolotoč s novým pokračováním v sérii. Hry se mnohdy zřejmě ani nedohrají, nebo jen tak v rychlosti, nebo se recenze vydá až moc rychle na to, aby bylo možné se poctivých hraním dostat do pozdějších fází.
O těch vyzdvihovaných retro plošinovkách a spol. to je také pravda. V osmdesátých a devadesátých letech jich byly mraky, blbé i výborné. Ty současné indie objevy s vysokým hodnocením vypadají často hůř něž ty historické a s hratelností je to podobné. Mnohé starší kousky by s přehledem i dnes proti nim obstály v přímém porovnání, přestože vznikly v dávných dobách.
-
-
-
haha, prej beyond two souls nejvetsi ubohost, porad muj clovek i po tech letech, co jsem o nem neslysel *5*
-
-
Ukázky ze soundtracku ke hře inFamous: Second Son.
Parádní soundtrack stejně jako u předchozích dílů...rozhodně poslechněte. -
Nedávno vydané hardwarové požadavky Watch Dogs nejsou finální.
Jejda pojede mi to na ps4? -
-
ne, musis pockat na PS5
-
-
Já to věděl že sem mel počkat :D
-
-
30fps, takze spis pujde nez pojede...
-
-
S T E A M – N E W S
Uz jste videli novou revizi Steam gamepadu? -
-
Nechápu, proč když už dali klasické tlačítka, nedali tam i klasický D-Pad. Tohle vypadá hůř jak D-Pad na x360...
-
Myslím, že xbox gamepad bude neporažen a zůstane králem i nadále a to se DualShock hodně zlepšil...
-
-
Ja mam Dual Shock radsi. Myslel jsem si ze na velky ruce bude pohodlnejsi ten od xboxu ale nevim proc ten playstationovej je proste proste lepsi. Snad teda az na ty spouste ktery jsou u toho xboxovyho lepsi. Jak jsou na tom ty novy ovladace ale nevim. Ten Playstationovej jsem videl jenom v obchode na predvadecce s uplne olamanejma gumama na packach.
-
-
Trošku mě mrzí že přišel o ten touchpad.
-
Nuž nevím. Bumbery na chňapkách, místo D-padu čudly a ty šoupátka místo klacíků... Stále doufám, že to vyjde a bude to funkční, ale jsem lehce skeptický.
Aby to nakonec nedopadlo tak, že budu mít doma ty gamepady 3 a to jsem ani ne před rokem neměl ani jeden *1* -
Dokud neosahám jsem hodně skeptický. Navíc z původního plánu se to docela osekalo na funkcích.
-
Chtěli se odlišit a nakonec to je podobné jako klasický gamepad. Jen to nemá páčky a něco je přehozeného.
Prostě někdo vymyslel jeden vzor který je skvěle použitelný a náhrada která by přinesla zásadní změnu není. -
-
Az na to, ze tohle nema packy, tudiz se standardum tak trochu vymyka. Rozhodne je tu videt snaha a odvaha delat veci jinak a v idealnim pripade i lip. Ja jsem zvedavej ;)
-
-
stejne nechapu ty madla, vypadaj, ze jsou vys nez ty plosky a tlacitka
-
-
Já bych se toho nebál - spíš myslím, že je to funkční prvek než výmysl ulítlého estéta. Plocha, kterou „oblsluhuje“ palec na klasické páčce je vyboulená směrem nahoru (teď nemyslím tvar samotné páčky), zatímco tyhle dotykové plochy jsou vyboulené směrem dolů. Proto mi přijde přirozenější přistupovat k takové ploše směrem shora, aby se palec nedotýkal kraje dotykové plochy.
-
-
no prave, ja bych to cekal presne inverzne, madla dolu, plosky trochu vybouleny nahoru nebo plochy, kdyz uz jsou to ty plosky
kdyz tam bude clovek smrdlat takhle shora do dulku, to bude presnost jak na paralympiade... *6* -
-
A jak by lidi s malýma rukama dosáhli na vzdálenější okraj plošky, aniž by se jinou částí palce dotkli jejího vrcholu?
Vyboulené dolů je to z důvodu kladení odporu. U klasických analogových páček klade odpor pružinka (nebo co to je) v mechanismu páčky. U dotykové plošky nic takového není, ale při pohybu působí člověk silou ve směru pohybu + proti plošce a tady zakřivení zvyšuje tlak, kterým při pohybu ze středu působí palec na plošku (a obráceně), čímž se zvyšuje i tření a tření je odpor.
Neříkám, že tenhle ovladač bude nějaká bomba, ale zatím mi jejich úpravy přijdou smysluplné (nebo alespoň účelové).
-
-
-
Nevypadaj, jsou :)
-
-
Pořád platí to, že dokud si to sám nevyzkouším, tak nevěřím, že to posunování prstu může být pohodlnější nebo výrazně přínosnější než klasická analogová páčka. O přesnosti myši radši ani nemluvit. Ale CHCI to vyzkoušet.
-
-
Pokud jsi naučený hrát na páčkách, tak při prvním vyzkoušení určitě nebude. Mě zase zajímá, jestli to bude lehčí na naučení než analogový páčky.
Nedávno jsem zkoušel poprvé v životě ovládat FPS pomocí páček a motal jsem se tam jak e-e v míse...
-
-
-
Reklama na uvodni strance
Muzete, PROSIM, vypnout tu reklamu co se mi pokazde pusti pri refresh hlavni stranky ? Nemusim kazdy den poslouchat reklamu na poker. Banner mi nevadi, ale kdyz musim pokazde vypinat zvuk tak me to s..e :( -
-
nainstaluj adblocker a mas po problemu :) a ne jen na games :P
-
Agresivní reklamy jako tato je potřeba blokovat! To ať si tiscali s prominutím nasere. Kór když ta nastavená hlasitost dokáže narušit statiku domu.
-
-
nejen blokovat reklamy, ale bojkotovat produkt! a na tohle si dávám pozor a schválně si produkt zapamatuju, protože když na nějakou značku vidim reklamu 20x denně všude možně a ještě mi vyskakuje na netu, tak si dám pořádnej pozor, abych ji NIKDY nekoupil
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=-O_l4ZP8dyQ#t=12s
-
-
Fuka vs. Need for Speed
Takže to, dle očekávání, nedopadlo.
http://www.fffilm.name/2014/03/recenze-need-for-speed-40.html -
-
Kellogg's Angora *1* Profík
-
-
1) Omluvte mou ignoranci, ale tohle spojení je narážka na co?
2) Kritici tomu dávají na pr*el, ale normální diváci nevypadaj tak zklamaně. Vím, že všechny hodnotící weby jako imdb, csfd, rottentom. a metacritic nejsou spolehlivý, ale když si odečtu ty fanboye nebo hatery, tak mě všude zůstává těch 6-7/10, což není tak špatný (třeba F&F má v zásadě stejný hodnocení, ale nabylo kultovního statutu, protože má historii a Diesela). Možná tomu šanci dám. -
-
Já se orientuju právě jenom podle Fuky. Už mám odzkoušeno, že máme +- stejný pohled na filmovou zábavu. A když on dá 40 %, tak to fakt nebude nic pro mě.
Oproti F&F má Need for Speed zásadní nedostatky v hereckém obsazení. Největší nesympaťák v prvním díle (Paul Walker) je proti tomu malhausínkovi ještě polobůh. -
-
NFS jsem neviděl, ale v případě tohohle typu filmů bych zas až tak neplísnil herce, páč ani sebelepší herec nezmůže nic se špatně napsanou postavou. Aaron Paul už ukázal, že hrát umí, ale asi si za tu chvíli v hollywoodu ještě nesehnal nějakýho lepšího agenta. *15*
-
-
Bráno z mého pohledu - nejde o to, jestli hrát umí, nebo neumí. Prostě nevypadá na to, aby hrál nějakého 'bad-ass' závodníka. To je jak kdyby terminátora hrál třeba Jackie Chan.
-
-
-
No když si odečteš fanboye, co dávají 4-5 hvězd, což po osobním shlednutí rozhodně nedám, tak ti vychází 50-60% max. Ten film je pitomý, jediné, co stojí za zmínku jsou auta. Ale herci, děj a to ostatní je vybrané a natočené tak mizerně, že prostě to dopadnou bohužel lépe nemohlo. Ano NFS je povrchní a všichni si pamatují Lambo Diablo, co jsi vletěl v 300 km do baráku, odrazil se jako puk a jel dál. Ale ten film je prostě hloupý. A herci? Přeješ všem smrt při kobrovských honičkách. Jako jo, kdyby mi bylo 11-15, tak asi budu nadšený a fláknu tomu 5 hvězd za úžasné auta.
-
-
Bombovní kára :D
-
-