-
Microsoft buys AR headset patents for $100-150 million
totalxbox.com/74099/microsoft-buys-ar-headset-patents-for-100-150-million-report -
pre-oreder Watch Dogs za 650 kč from G2A.com
měli byste čeknout maj tam super ceny (borderlands 2 -383kč ,wolfenstaine new order 750 kč , asasín black flag 500 kč, apod.) -
-
http://www.dlcompare.com/
Podle mne nejlepší nástroj.
Jinak přidám k dobru, že jsem kupoval z gamekeys4u Wargame Red Dragon (na steamu za 40 euro, tady za 17) a do hodky jsem mel klic (resp. Steam gift). -
-
Zajímavá stránka.
Kupodivu to je steamu jedno co jsem koukal. Vlastně ani oficiálně neexistuje žádný přímí přeprodej jako jde zde. Maximálně různé kolekce které dávají firmy.
Ale hlavně, že ušetříš, funguje to a bude to fungovat. Pak nemá žádný smysl nakupovat na steamu krom velkých akcí. -
-
No já se docela bál, ale zase četl jsem si na to recenze a ve skrze pozitivni. Kdyby slo o páďo tak nereknu ale tady jsem, ušetřil asi 600. Mi to za ten risk stálo.
-
-
Ehm, na Aukru také získávali kladné hodnocení prodejci nelegálních Windows, takže bych recenze bral s nadhledem. Většina řeší cenu a ne původ a často zaplatí míň za nelegální kopii než za originál, místo toho, aby si rovnou stáhli pirátskou verzi.
-
-
kupoval jsem takhle XP pro strýce, po roce zazvonila PČR, že ty cédéčka s kódama ten člověk někde ukradl. Snad ze skladu nebo kde a následovala deaktivace.
-
-
Tak jestli se to aktivovalo tak asi určitě to již nějak rušit nebudou. Když to používá hodně lidí. Hlavně když to již dlouho funguje, tak je to Valve jedno a lze na tom tedy ušetřit. To je dobrý.
Nabízí to tam různé obchody co jsem koukal. Ceny opravdu velice rozdílné :) -
-
přijít můžeš i o aktivovanou hru. hlavně v případě, kdy narazíš na podvodníka nebo pochybný prodej, který klíče získal třeba podvodem (například následně zrušil platbu a peníze mu byly vráceny, ale měl teď i klíče které prodal, na tohle se samozřejmě časem přijde a dojde na Steamu k deaktivaci klíčů, na tohle trpí dost i klíče od Humble Bundle). Steamu tohle přeprodávání vadí, ale moc s tím udělat nemůže, pokud se jedná o klíče bez region locku. výše zmiňovaný Wargame Red Dragon šel za podobné peníze získat i v legitimním obchodu, který se Steamem spolupracuje. princip přeprodávání je myslím všem jasný.
-
-
-
-
-
-
Microsoft snížil cenu jedenácti Xbox One her ve svém online obchodě.
Takové slevy po půl roce? Jako by Microsoftu teklo do bot... -
-
A steamu nebo originu taky tece do bot, kdyz delaji slevy? Zejmena ten steam musi byt nad propasti, kdyz dela slevove akce jako jako summer sale.
-
-
Trochu rozdíl zlevňovat hry pro PC, kde si můžete zahrát tisíce her v různých žánrech a nové konzole, kde je nabídka her silně omezená.
-
Steam dal moznost vyvojarum sam si rozhodovat o slevach.
-
-
spíš se dané hry už moc neprodávají a chtějí to trochu rozpohybovat...
-
-
Ale takhle brzo ze startu konzole, kdy těch her zase tolik není?
-
-
-
Obrazem: Microsoft odhalil druhou verzi Kinectu pro PC.
Můžete mi říct na co to PC hráčům bude ? Kinect hry asi nikdo hrát nebude a jako web kameru by to koupil ,někdo kdo asi neví co z penězi. -
-
Nevím, jak PC hráči, ale někteří vývojáři tohle používají jako levný motion capture. Původní kinect taky dost lidí programovalo, aby mohli hrát třeba Skyrim, CS pohybem.
-
-
Potvrzeno: Členové PS Plus programu obdrží v dubnu zdarma hry Mercenary Kings (PS4), PES 2014 (PS3),...
Ty jo, tak to je pěkná nálož ! Jsem zvědavej co za zaprášený šitůvky dostaneme na Xbox Live tentokrát... -
Podle Deana Halla Bohemia Interactive odkoupilo Cauldron.
Že by Chaser 2 ještě nebyl ztracený? -
-
Což Chaser, ale nějaký SpellCross (remake, restart, dvojku,...) bych si nechal líbit.
-
-
Origin dočasně nabízí zdarma ke stažení hru Dead Space a chystá se do budoucna s podobnými nabídkami...
koho to zajímá? už dávno všichni tuhle hru máme na Steamu, někteří díky HB i s dalšími hrami za rozumnou cenu (za cenu, kterou si hry od íej zaslouží = 5$)!
když neumí přilákat zákazníky kvalitou svých her a služeb (!!!), tak zkouší něco rozdávat zdarma, ptže na to se většina lidí chytí a zvýší se tak počet uživatelů velmi špatné napodobeniny Steamu.. pouze ti rozumní si odplivnou stranou a ironicky se pousmějí.
fuj *11*
P.S. kdysi jsem měl vážný problém s aktivací originálky, kterou jsem si řádně koupil (!!!), na nutném zlu - oridžinu.. 14 dní trvalo podpoře, než problém vyřešila a jako "omluvu" (úplatek) jsem dostal hru zdarma.. problémy íej prostě řeší tím, že si myslí, že něco zdarma zavře pusu zákazníkovi. má někdo podobnou zkušenost? že se ptam, vás jsou určitě zástupy *5* -
-
Ty voe to je doba. Nekdo neco dava zadarmo a stejne se najde nekdo, kdo jim za to jeste vynada.
Jasny, tu hru uz ma kde kdo, ale jiste se najdou i taci, kteri ji jeste nemaj a ti to jiste oceni.
A ze se tim snazi nalakat zakazniky na svuj ofigin? To jsou ale zmetci co? Snazit se ziskat zakazniky, takova drzost.
Smysleni nekterych jedincu vazne nechapu. Sice taky preferuju steam, ale takove zabednene nazory, to muze vypotit jedine nejaky dutohlav. -
-
Kdyz oni chtej ziskat zakazniky jen aby vydelali! Hajzlove!
-
-
Jsou to "Zmetci" vydalevaji na lidskem (ne) stesti hambna jim! *15*
-
Hajzlové! Dovolí si vrazit prostředky do časových i lidských zdrojů, aby vyrobili hru, a poté ji nabídnou zadarmo. Jak si to jen představují?!
-
-
-
Trochu mimo realitu ne? Kolikrát bylo takový L4D na steamu za směšnou cenu, o Halloweenech pod 2 éčka, a pak ještě několikrát za rok. A jestli víš, co se stalo, když to na letošní Vánoce dali úplně zadara? Jo, byly přetížený servery jako sviňa takže se nebyla vůbec sranda někam připojit a všude pobíhala tuna noobů. Divný co...
-
Nezajímá tě to, tak to neřeš. Na rozdíl od lživých nabídek na něco zadarmo nebo se slevou, které se na nás valí ze všech stran, je tady opravdu plnohodnotná hra (navíc skvělá) zadarmo. Kdo ji má, může to nechat plavat, kdo ne, může ho to potěšit. Tyhle nadávky na různé klienty jsou trapné a stupidní stejně jako dohady, jestli je lepší PC, Xbox nebo Playstation. Ano, také bych měl raději všechny hry v jednom klientu a tak u mě vede Steam, kde mám mnohem víc her a na ostatních jenom sem tam něco z výhodné nabídky. Ale chci si zahrát hru, tak pustím Steam nebo Origin nebo něco jiného kliknu tam na hru a víc mě klient nemusí zajímat. S instalací nebo hraním jsem problémy neměl.
Pokud hra ze Steamu požaduje spuštění ještě třeba Uplay, to si možná zaslouží kritiku, ale na druhou stranu jenom zdrží při startu a na samotné hraní nemá nejmenší vliv. -
Já ji neměl, takže jsem za tu bleskovku rád.
-
Vsechno co na nekdo da "zdarma" toho si musime nalezite cenit, hlavne kdyz je to ZDARMA. To si pamatuj. *4*
-
-
Origin dočasně nabízí zdarma ke stažení hru Dead Space a chystá se do budoucna s podobnými nabídkami...
No sice už ho mám na Steamu z kinguinu za 17 kč, ale taky jsem si ho pridal do origin knihovny, takže diky moc za bleskovku -
-
takže ho máš z humble bundlu. tedy ti ta akce unikla.
-
-
-
Nesmíš to brát podle sebe. Jsou lidé, kteří dodnes o Humble Bundle nic neví. Jsou lidé, kteří nesledují různé akce na internetu. Samozřejmě je malá pravděpodobnost, že si to zde přečte někdo takový, ale pořád se objevují noví hráči, kteří se v tomhle teprve rozkoukávají. Proto mají celkem úspěch i opakující se akce, přestože logicky by už danou hru měl mít každý.
Možná by ses mohl zamyslet nad tím, proč máš potřebu nadávat, když ti někdo něco nabízí zadarmo... -
-
možná řečnická otázka do pranice.. proč podporovat něco, co nemá budoucnost a rozděluje komunitu? ne nadarmo získala íej 2x po sobě cenu za nejhorší společnost v usa *5*
-
-
Letos ne, jsou v suchu ... aspon pro zatim. *4*
-
No kdyby o nejhorší společnosti ameriky nerozhodovali lidi, ale někdo kompetentní, tak by to dostávala Bank of America za zvyšování zadluženosti ameriky. Ale protože je to vox populi a anketa přes internet, dopadá to takto.
-
-
s první částí sice souhlasím, ale proč potřeba nadávat? špatně pochopeno. tady se přece očividně jedná o "snahu" nalákat zákazníky na něco zdarma, aby využívaly špatnou a zbytečnou službu, tečka.
-
-
Co je na te sluzbe tak zle a zbytecne? Nemelo by ti spis prijit jako zlo pokud digitalni distribuci ridi jenom jedna firma? Je monopol opravdu to po cem tolik touzis?
-
-
Na Originu je zlý to, že "šmíruje" lidi. A pak si polovina těhle lidí jde a koupí telefon s OS od Googlu, kde má i blbá hra typu tetris takový oprávnění, že z toho přecházej oči kolem, jako třeba oprávnění číst kontaky uživatele *1* Steam je každopádně vymakanější, ale celá záležitost kolem Originu je více méně jen histerie. A pokud ne, tak dotyční nemají moc potuchy o tom, kdo všechno je sleduje *3*
-
No problém Originu spočívá v tom, že je tam jen hrstka her. Něco na způsob Blizzardu. To bych přímo jako konkurenci Steamu nebral. To už je větší konkurence GOG...
a pokud to máš kvůli hrám, které spočítáš na prstech jedné ruky, trochu to k té zbytečnosti vybízí. -
-
No je fakt ze vzhledem k tomu ze prunik her co se nachazi na originu a na steamu asi nebude moc veliky takze si moc konkurovat nebudou. Gog vubec jako konkurenci neberu ale mozna je to jen kvuli tomu ze tam snad nejsem ani zaregistrovanej.
-
-
Zla firma, agresivni praktiky Jejdaskova slova (jenze ten zasejc nepise s diakritikou... mozna jen nejakej jeho privrzenec co zas nema pro zmenu rad ORIGIN)
-
-
Je to snaha nalákat zákazníky, kteoru můžeš využít nebo nemusíš. Kompenzují to tím, že ti něco dají. To je fér, ne? A nikdo tě nenutí u nich zůstat. O zbytečnosti služby je to diskutabilní. Samozřejmě je nesmysl, že budou teď na Originu rozdávat občas hry zdarma, protože tolik svých her tam zase nemají. Origin si holt chce ukrojit něco z toho koláče. To EA myslím nemusíme zazlívat.
-
Ty si špatná a zbytečná služba.
-
-
-
No ber to tak ze jinde by ti proste nasrali a nebyla by zadna hra zdarma...
Ja nemuzu rict ze by mi na Originu neco tak zasadne vadilo. Minimalne co se rychlosti stahovani tyce tak jsou na tom narozdil od Steamu dobre :D -
-
v nastavení si nastav dobře region, ať netaháš z ameriky, možná určitě se dočkáš plnýho stahování *3*
-
-
Neboj se. Regiony jsem zkousel vsechny mozny a nejlepe mi z toho zatim vychazi asi Belgie. Bohuzel "plnyho stahovani" jsem se nedockal z zadnyho regionu.
-
-
-
-
Zase ty hry
http://groupees.com/bm12
Sang-Froid - Tales of Werewolves už za 1 dolar na Steam. -
Ad Oculus
http://i.imgur.com/nOY2cAZ.gif -
Social sit
Zdravím lidičky znáte novou sociální sít http://socialsit.com zde můžete zakládat také nové diskuze nebo i skupiny jako na facebooku :-) -
-
Pánejo! Založit to o chvilku dříve tak si mohl uchránit Oculus před Fejsíčkem! No nejseš ty Marek? *5*
-
Tak to je super! Přesně po tomhle jsem toužil! A už tam máš nabito? :)
-
*1* Zajimavy nazev, je to tedy anglicky "společenské sezení" nebo česky síť sociálů? *15*
-
-
..spíš to špatně napsal... v jistém místě vynechal písmenko H...
-
-
http://25.media.tumblr.com/ee84ed19d5f1b1cbdecd05fde38f99aa/tumblr_mgztqjkqsm1qh2o7zo1_r1_500.gif
-