Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kozy

Irrational Games končí

http://kotaku.com/bioshock-studio-irrational-games-is-winding-down-all-1525186316

No, ani mě to netrápí po hořkym zklamání z Infinite. Levine má určitě na víc a třeba mu tahle změna pomůže. Tak doufám že ten restart přinese svoje ovoce.

Sorry, nevšiml jsem si že už to tu je.
  • Horst_Fuchs

*15*

http://www.ddworld.cz/aktuality/aktuality/studie-on-line-trollove-v-diskusich-nejsou-jen-zli-jsou-to-sadisti-a-psychopati-2.html
    *15*
    • ucho
      přijde mi to jako trolovací článek s cílem rýpnout si do trolů...
    • No vtipný je, že o tom píše AmdAtiworld.cz Honzík Stachů. Ten člověk mě přijde jako JDho příbuzný. Hlavně, že mají studenti v Kanadě co dělat a podělili se s náma o tak "nečekaný" výsledek! Chtělo by to granty. *5*
    • Jack1947
      To zni az desive... sadisti, psychopati a buhvico jeste, co kdyz to o sobe nevedi zatim. *8*
  • Ken Levine předělává Irrational Games

Budou snižovat stavy, na 15 lidí a chctějí se soustředit na výpravné hry s vysokou znovuhratelností v digitální podobě.
    http://irrationalgames.com/
  • DarthSomething
    Nevíte někdo jestli už je State of Decay hratelný?
    • Hral sem s nejakym patchem, tusim 6 a hra byla naprosto v pohode, bez jedinyho bugu, takze urice ano, smele do toho *3*
  • http://www.youtube.com/watch?v=8_gt3UzNxgY
    • Inquisitor
      Pěkný shrnutí. Osobně mi nejvíc lezou na nervy ty "nepřekonatelný" překážky, jako půl metrová zídka apod.. Ryze náhodně příhodně postávájící výbušný sudy jsou taky pěkná blbost, ale s nima je někdy aspoň zábava :)
  • Take-Two: Díky titulům jako je GTA Online nepotřebujeme každoročně vydávat nové GTA.

To by ten online musel za něco stát...
    • Gambit92
      Najdi si tak 3 nebo 4 spoluhráče.. zapněte skype/teamspeak a uvidíte jaká je to sranda
  • ucho

Humble Bundle zavádí další měny

http://blog.humblebundle.com/post/77003764174/weve-added-euro-and-british-pricing-on-the-humble

ale zdá se, že s rozumem... snad... i když mám trochu obavy, zmínka o regionech moc pozitivně nezní...
    edit: no po zběžném zkontrolování cen na storu je to asi v pytli...
    edit2: crusader kings 2 za 80 eur... nestálo to náhodou 80 dolarů? hm.
    • Kozy
      Jakej to má smysl, vždyt jsou sami proti sobě.
      • Inquisitor
        Nechápu co je tohle za politiku.
    • by me zajimalo jestli jim (jak gmg tak ted hb) ty vyssi profity z titulu dorovnaji ztraty z nizsich prodeju kery urcite musi v urcite mire nastat. ted si zase budou keystores jeste vic hodovat
    • langustyn
      naštěstí se týká jen Storu, Humbly zůstávají v dolarech... ale před týdnem tímto u mě skončil i GMG :/ euro sux...
      • ucho
        tak ono by u bundlů nedávalo smysl mít jinou měnu, když lidé stejně platí, kolik chtějí. ale toho storu je škoda.
        • langustyn
          teoreticky by to mělo vliv na "Pay more than the average"...
    • Inquisitor
      Jo ještě včera jsem na to koukal a bylo to za 80 dolarů. Teda tyhle převody jsou hrozný svinstvo.
      • ucho
        tak teď už je pro náš region dolarovej snad jedině GOG... pak teda ještě Amazon, když člověk neříká tak úplně pravdu o své adrese. každopádně je na hlavu prodávat steam klíče k hrám, které nemají region lock, s takovými cenovými rozdíly. přitom není proti pravidlům Steamu, když ti třeba známý v Americe daruje takhle koupenou hru a ty si ji aktivuješ. pouze tím nahrávají překupníkům s klíči, kteří na tom staví své online obchody...
        • davidBray
          když jsem to viděl na GMG měl jsem slzy v očích :(
        • Inquisitor
          Můžem pouze doufat, že GOG nebude další na řadě.
          • vydrzi jim to maximalne mesic, kdyz "zdrazili" vsichni, tak se urcite taky pridaji
            • určitě ne, fair prices mají jako jednu ze základních filozofií
  • Keyz

Spekulace: Watch Dogs poběží v rozlišení 900p při 30 FPS na Xbox One a 1080p při 30 FPS na PS4. Zaklínač 3 poběží v rozlišení 720p při 30 FPS na Xbox One a 900p na PS4 (vývojáři se nyní snaží o 1080p).

To je strašný. Výhoda konzolí, je že člověk nemusí řešit jak mu to pojede apod. A tady se pořád řeší jak to pojede. Něco jede HD něco ne. Něco 60 FPS další 30 FPS. To je debilní.
    • Jack1947
      Konecne to pobezi ve FHD, coz je obrovsky pokrok. Xbone nak nestiha nebo mrkvac kasle na to ze 900p a 1080p jsou celkem rozdilne rozliseni.
    • nebojte, jsem tu, abych vás zachránil :D tak tedy:

konzole jsou na prd, 30 fps je málo, všechno na svým ultrakompu rozjedu na plný detaily a ještě můžu alt-tabem kdykoli přeskočit na okno s live-streamem péčka :D

a kdo z vás to má??? :D
      • Magister_Peditum
        No, třeba já.
      • davidBray
        každej kdo má PC :D :D
    • frag.ment
      To sem dávájí, aby si zase nahnali příspěvky v diskuzi. Protože po takových informacích se tu objeví spostu PC fans a budou nás informovat o tom, jak jsou konzole naprd..
      • God-of-War
        Drtiva vetsina zdejsich PC fans to nerozjede ani na stredni detaily, proto je tu klid.
        • davidBray
          já jsem za konzole rád, díky nim si pořád zahraju na 5let, slovy PĚT LET starým noťasu hry na střední detaily :)) jsem generece, která pamatuje dobu kde sis koupil PC a za půl roku to byl šrot :)
        • Jazz
          Pořád hezčí jak na tvé božské PS4. *1*
          • God-of-War
            Hodne slaby;-).. Ja si to zahraju na full detaily, jak si na tom ty? Pustis aspon intro? To stejny se Zaklinacem a Planetside 2. *3*
            • Kozy
              Zase se uklidni. Spíš jsem zvědavej jak na páčkovači budeš u toho Planetside zvládat recoil.
            • Jenže on je často rozdíl mezi full detaily na konzoli a PC. Ty pro PC by konzolový "next-gen" plynule neutáhl. Já sám sice nemám žádné výkonné dělo, ale ani nemám důvod o koupi nového počítače uvažovat - konzole jsou i nyní tak slabé, že se současnou sestavou vydržím na střední detaily až do té příští generace. (Tohle neberte jako kritiku či posměch, pouze konstatování.)
      • Keyz
        Zatím je klid. Asi klid před bouří :)
    • 60 fps leda tak tetris... *6*
  • V příštích týdnech můžeme očekávat novinky týkající se Mass Effect 4.

Tyto tweety se netýkají Mass Effect 4 ale týkají se video deníčků k Dragon Age Inquisition.
  • Nintendo spustilo Youtube kanál "Nintendo Girls Club", který bude informovat hráčky o "jejich" zajímavých...

Ale jo já to to Grygarovi přeju. *3*
    • Tilwaen
      Dle toho videa jsou asi cílovkou hardcore hráčky Farmville. Nadruhou stranu, když už má někdo doma Nintendo, tak takový kanál asi bude jeho šálkem čaje...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit