-
bude nejspíše zajímat Ucho a spol co koukají po nejlepších cenách her na netu
GMG změnili pricing policy, od teď je to pro náš region za Eura. Což v současné situaci politiky ČNB znamená v podstatě RIP GMG.
Škoda, byli dobří. -
-
vtipne, velice, hlavne me "bavi", ze prodejni ceny prepocitali 1:1, ale gmg credit me prepocetli podle nejakeho zvraceneho kurzu 1,6 dolaru/euro :D jesteze to byly penize za playfire aktivitu, jinak by me nastavali jeste vic
-
Tak naštěstí na GMG není problém nakupovat přes proxy.
-
-
Mně to přes proxy nebere. Podle toho, co jsem zkoušel je asi region spojen s účtem už od registrace podle IP a nelze změnit. Proxy ani změna adresy v nastavení mi k dolarům nepomohly. Když jsem zkusil založit účet z americké IP a pak se k němu připojil přes svoji českou adresu, ceny jsou v dolarech. Pro mě je tedy funkčním řešením nový účet, těch 50 centů ze starého nějak oželím. *7*
-
-
Dobrý den. Tohle je ovšem veliká ztráta pro nás Evropany vzhledem k tomu, že zavedli 1$=1€! Tohle je netolerovatelné! MUSÍME BOJOVAT. Děkuji, nashledanout
-
no teď už asi GMG cenově konkurovat jiným webům nedokáže, škoda. je trochu rozdíl něco koupit za 40 eur a za 40 dolarů...
-
-
Díky svým voucherům to je pro nás stále nejvýhodnější prodejce, ovšem už ne s takovým přehledem. I tak, když teď budeme mít kliku, tak se v eurech s aplikovaným voucherem přiblížíme k US ceně bez voucheru. Měli by na web napsat, kdo je za tuhle krávovinu zodpovědný.
-
-
nesmysl, voucher toto nezachrání a cenám bez voucheru v dolarech se to skutečně nepřiblíží. Co se podívat na kurz a vynásobit si to počtem číslíček před eur znakem :)?
-
-
Co si znovu přečíst, co jsem napsal?
-
-
no ani s tím kuponem se nemáš šanci dostat k těm US cenám, protože v podstatě se vše zdražilo o 35 %, což není zrovna malá změna u digitální distribuce...
-
-
-
obávám se, že cenově už to nebude výhodné ani s těmi vouchery...
-
-
-
A sakra to je škoda, koupil jsem tam toho dost.
-
-
Teď jsem se na to podíval přes proxy a máme tu 1 dollar = 1 euro. L.A. Noire za 7.49 přes USA proxy a 7.49 euro u nas. Super.
-
-
Ano, je to převod 1:1
-
-
Taky. Teď jediný co mě zachraňuje, je že jsem švorc.
-
-
-
✥ Dark Souls – jedna technicka, ohledne puvodni textury ingame HUDu ✥
Zkusim se O P T A T i tady, kdyz dotaz na foru NEXUS modersky komunity zustava bez odpovedi.
E D I T – Tak REDDIT uz poradil – pri zmene jednoho radku v DsFixu – enableTextureDumping 1 – se textury ze hry ulozi do cesty – \Dark Souls Prepare to Die Edition\DATA\dsfix\tex_dump – a tam uz najdu, co hledam :) -
http://www.youtube.com/watch?v=jHscTRpz5WQ
-
Outlast je už na Storu..
Stahujte. *4* Pokud ho tam nevidíte, tak ho zadejte do vyhledávače. Jdu pařit. *5* -
-
No a teď už jen čekačka na MGS a Infamous
-
-
To mi říkej. Už se klepu. *1*
-
-
Ty se klepes ze vseho, co ma nalepku Sony PlayStation, takze nic noveho. *3*
-
-
Ta závist je ale hrozná vlastnost. *3*
-
-
Ano, doma se mi od Sony vali nekolik "hracek", vcetne toho playstationu, ale mas pravdu, zavidim mu. Zejmena mu zavidim ten fanatismus a zaslepenost. *3* lol
-
-
-
-
-
-
http://www.indiegala.com/
http://www.indiegala.com/
ta hra Interstellar Marines už je na tom asi dost špatně, když je to pořád ve vývoji a už teď to dávají za dolar. co na to asi řeknou lidi, kteří si to předobjednali. jasný, chtěli tím podpořit vývoj, ale takhle znehodnotit cenu hry, když ještě ani není hotová? s tímhle přístupem zřejmě ani nikdy hotová nebude... btw za 4 dolary vlastně získáte 3 kopie hry Interstellar Marines...
no jeden si klidně někdo vezměte
0PTJN-9JQKV-0E4LH -
-
Musím říct, že tímhle nasrali spoustu lidí, včetně mě.
Nejenže to dali do bundlu, oni dali do bundlu speciálku Spearhead edition a dvě kopie normální verze takže za 4 doláče dostanete 3 kopie + další hry co jsou v balíku samozřejmě.
Pokud už nemaj peníze na dodělání hry tak se můžeme s hotovou hrou rozloučit, protože po tomhle to už na steamu koupí málokdo. -
-
tak je to divný krok, na druhou stranu indiegala není zase tak známý bundlový server (nedá se to srovnávat s humble bundle, kde se prodají stovky tisíc kopií, tady se to možná nevyšplhá ani na 30k), ale rozhodně to té hře podle mě nepomůže (ne že by jí pomáhal ten nekonečný vývoj).
-
-
Tak jsem se na to poptal na steam foru a odpověděl mi přímo jeden z vývojářů.
Prý došlo k nedorozumění při komunikaci s indiegala, chtěli tam dát obyč edici za dolar a do BTA místo toho jednu Spearhead edition, prý se to teď snaží s indiegala nějak vyřešit.
*15*
Počítám, že ty klíče pro extra kopie velmi brzy deaktivujou, jinak to asi vyřešit nepůjde. -
-
no podle mě se už s tím nedá moc co dělat...
-
-
Podobná situace byla onehdá u toho Origin Bundlu, taky tam dali omylem klíče navíc, tuším k Simsům; pak prostě celou tu serii klíčů deaktivovali a bylo to vyřešený.
Takže teoreticky by to šlo zařídit i ve Steamu.
-
-
-
-
-
Ztratil jsem o to zajem, po tolika slibech a ukazali jen priblblou strelnici. Ted uz ani o to zajem nebude. Za dolar fakt...
Nehlede natom, nemelo to bejt F2P zprvopocatku. ? -
Interstellar Marines.. něco takovýho se mi vybavuje z hoodně dávné doby, nebylo to někde jako ukázka "next genu" PS3 a XBOXu 360 když vycházeli?
-
-
ne, mám za to, že Interstellar Marines měla být první velká prohlížečová hra. běží to na Unity (snad ještě pořád :) )
-
-
Interstellar Marines had a working title of Project IM and development began in May 2005. It was announced in November 2005 and was described by the developers as "a AAA, FPS, sci-fi, action and adventure game.." viz http://en.wikipedia.org/wiki/Interstellar_Marines ... nemůžu ale nikde najít ten trailer, na gametrailers to pouští trailer na COD blops.
-
http://indiegameinsider.com/2014/02/03/interstellar-marines-interview-deep-space-early-access/ Teď by se to snad mělo dát už více do pohybu, rozrostl se jim tým, chtějí vydávat nové featurky co 3 týdny, ještě bych na to úplně nezanevřel. Ale taky je to u mně "kauf" roku :)
-
-
Jojo! Tak za další 10 uvidíme nový level a textury pro žraloka. Už se těším. *6*
-
-
-
-
a jak ta hra vůbec teď vypadá? myslím na jaký úrovni vývoje to teď je
-
-
už to víc jak rok nesleduju, nemám právě moc pocit, že se to pohybuje kupředu a přijde mi, že se zaměřují na multiplayerové blbnutí.
-
-
vdaka! to je snad prvy krat co sa mi podarilo takto aktivovat kluc co sem niekto hodil :D
Tu hru uz sledujem peknych par rokov, ale uz asi 2 roky dozadu som sa zmieril s tym, ze to nevyjde, a ak ano, tak to bude slabota. Ale aspon to skusim, tak este raz vdaka.
-
-
Obrazem: Dva nové screeny Seattlu z inFamous: Second Son.
To je aspoň next-gen (ale Photoshop určitě trošku zaúřadoval..). -
-
Vypadá to hodně pěkne. Infamous vychází den po MGS.. Peněženka bude krvácet. *1*
-
-
Hlavní příběhová linka Metal Gear Solid: Ground Zeroes se dá dohrát za necelé dvě hodiny a vypadá o...
2 hodiny hra a 4 hodiny videa. *1* -
-
aneb bezna konzolova norma, diky moc *6*
-
-
Tak on i Skyrim se dá dohrát během pár hodin (myslím příběhovovou linku). Naštěstí ne všichni se předhání v tom, kdo bude rychlejší *3*
-
-
Ono tohle se prý dá dohrát za 5min.
-
Morrowind snad šel asi za 15 minut. Hráč se naboostoval lektvarama, čornul Sunder a Keening a pak umlátil vykulenýho Dagoth Ura = The End! *4*
-
-
Jo, to sem viděl na videu.
-
-
-
Co to zase meleš?
-
-
-
Druhá epizoda BioShock: Infinite - Burial at Sea vyjde 25. března. A návdavkem je tu ještě obrázek.
Jeee, vždyť říkali, že za Bětku to bude beze zbraní, ne? -
-
"Všichni lžou."
-
-
HB tentokrát se Sidem Meierem
civ 3,4 ,ace patrol, railroads v základu
BTA je tentkrát přes 8 $ a je tam civ 5 + gods, a brave new world je až za 15$ -
Banner Saga na GOG
na GOGu dneska konečně vyšla DRM-free verze Banner Sagy za pěkných 22,50 USD