-
The Elder Scrolls Online: Imperial Edition se prodává 5x lépe než standardní verze.
První zkušenost s TESO: Rychlost downloadu v launcheru lítající hůř než u torrentů. Budu mít štěstí když to do dalšího beta weekendu stáhnu. -
-
Dejte si pozor zda máte v nastavení vybranej EU server. Změnte to a restartuje klient potom. Mělo by se to zlepšit. Já teďka jedu na 6MB/s
-
-
to jsem udělal hned, stahuje to hodně lidí a jestli je to peer2peer tak se to snad časem zlepší, no uvidím do pátku to snad stihnu :D
-
-
Nevím, kolik ti jedou torrenty, ale mě 30 MB/s fakt nejedou...
-
-
lítá mi to všude ale průměr 200 kB/s na 30Mb lince není ono... a neběží mě nic co jinýho krom prohlížeče co by jí vytěžovalo.. a reddit a fóra jsou toho plný, nejsem sám
edit: tak už to teď jede normálně, tak snad už dobrý --- o pár minut později zase jak na houpačce -
Těma 30 MB/s si seš jistej? To je teda ale zatraceně rychlá linka..
-
-
Mně se Steam občas dostane i na 35MB/s, většinou to mají ale vytížené a stahuje to kolem 4-10 MB/s. Spíše jsou případy, kdy to tahá 150 megový update a stahuje to po kousíčkách a pak to ještě čeká na dotáhnutí pár kilo, což nechápu :)
Jo aha launcher :) ty tuším většinou fungujou na principu peer-to-peer stahování ne? Tam se těm rychlostem nedivím. Mně se všechny tyhle launchery vždycky strašně s tím stahováním táhly... -
-
spis mam dojem, jestli tu kolega nenarazel na osminasobny rozdil MB vs Mb
protoze 35MB/s, to bys musel sedet nekde na pateri, pokud ano, tak ano, zavidime *5* -
-
@frag.ment@tiscali.cz a @n
Ano závidíš správně :) Mám gigabitovou přípojku skoro na páteř. Jediný můstek je kolejní server.
Na SPEEDTEST neměřím rychlost svého připojení, ale routerů po cestě :D -
Jo jo, koukám, probudila se ve mně chvalidupka, potupu i mínuska přijímám v plném rozsahu. (ještě pro jistotu: no sarkasm) ;o)
-
-
-
-
-
-
Steam
Steam ma docela velkej vypadek, zas nakej DDOS nebo neco planovanyho? -
-
Slyšel jsem, že jde celej Steam do kytek a ruší ho, protože na tom prej Valve prodělává. Takže všechny krabicovky, které potřebují Steam prý pojedou normálně dál, ale ti, kteří mají plnou knihovnu digitálních verzí her, tak mají smůlu a už si z toho nic nezahrají.
-
-
blbost
-
-
Serwery k hovnu,hlavně že bude přehrávač..
-
Koupili ho Číňané.
-
-
The Wolf among us ep 2
Tak dohráno, 2x.
Epizoda super, ale je kratší než první... Doufám, že to není precedens. To samý s čekací dobou... -
-
Máte někdo xbox verzi,mě to pořád píše "coming soon"
-
To je teda, zklamani ze je jeste kratsi kdyz uz ta 1 nebyla v porovnani s WD nic dlouheho. ( aspon co si pamatuji).
Hmm kratke necele 2hodiny a kupodivu jsem se shodl s ostatnimi jen u 2pripadu. ( nevadi) no a nezbyva nez zase cekat na 3epizodu pak 4,5... a mola by bejt druha serie.
Jo ted bude snad WD 2 ne? a ty dalsi projekty. -
O kolik je zhruba kratší? Jestli to lze odhadnout.
Já to zatím nezkoušel, peru se stále s Might and Magic *16* -
-
Záleží jak rychle hraješ první playthrough mi trval asi 1:30 druhej jsem tim ze jsem ten pribeh uz znal asi hodku.
Takze bych rekl ze tak o pul az trictvrte hodiny, zalezi jak rychle hrajes a jak ses moc duslednej.
-
-
-
The Wolf Among Us Episode 2
Podařilo se vám někomu stáhnout episodu 2? Já mám nonsteam verzi (z Telltale shopu) a po připojení mi to nehlásí update, nic. A když dám spustit EP2, tak to napíše dowload is unavaible. -
-
Tak už sem to dohrál. Kdo chce spoilery?
-
-
4hodiny? tak to je vlastne nadprumerne dlouha hra, na dnesni pomery *6*
-
-
Tak vynasob to 5ti
-
-
-
Mně se auto stáhla ze steamu, ale ještě jsem ji nespouštěl.
-
-
Já to kupoval na Amazonu, takže sem dostal jen tu kokotskou Telltale shop verzi, která nemá autoupdate.
-
-
-
Obrazem: Koncept arty 27 typů oblečení pro Geralta z The Witcher 3.
To je asi rok staré... -
Spekulace: V červenci vyjde na PS4 GOTY edice hry The Last of Us.
proč do bleskovky nenapsat i Beyond, když to tam zmiňuje? -
-
protoze beyond je hipsterskej skvar *6*
-
-
Steam Music
http://steamcommunity.com/groups/steammusic#announcements/detail/1498873168009439000 -
-
Ježiši .. už jsem si říkal konečně něco dobrýho ze steam oddělení a ono je to zase taková s prominutím <>. Fakt díky za to, že si můžu přehrávat moje vlastní alba na disku a přitom hrát!! Revoluce jak hov@do. Doteď mi nešlo pustit zároveň steam a přehrávač nebo nedej bože používat multimediální nebo globální klávesy. Musím si konečně zvyknout, že většina valve novinek je pouze prásknutí po čumáku a nebýt vždy zprvu nadšený ..
-
-
Jde o SteamOS a BigPicture mod ;)
-
-
-
Obrazem: Nový screen z The Division.
Tohle bude čistě blbá online akce nebo i normální single akce ? -
-
This is being designed as a co-op game and according to Rydby, “We’re pushing online quite hard in the game, we’re going to be an always online game”
Zdroj: http://www.officialplaystationmagazine.co.uk/2013/12/17/new-the-division-details-appear-an-always-online-classless-rpg-with-resource-management/ -
-
Jinak já si nemůžu pomoct, krom hezký grafiky mi to zas tak zajímavý nepřijde
-
-
Tuším, že to bude normo onlinovka na kterou se neskutečně těším. Po Destiny a Titanfallu další zajímavý coop.
-
Bude to obojí dohromady, kdy se singl bude prolínat s mulťákem, ale myslím, že nejvíc bude kladenej důraz na MP. Někomu to může připadat blbé, ale pro mě je to nejočekávánější hra letošního (i když nejspíš až příštího) roku.. Teda kromě Zaklínače 3.
-
-
Všichni určitě stojíme o to, aby mi pokazil atmosférů nějaký blbeček, který mi zrovna skočí do hry. Smrt těmto polohrám. Buď pořádný single nebo pořádné multi. Z mixů ještě nic dobrého nevzešlo.
-
-
jj vždy to ods*re ta nebo ta část
-
-
když budeš offline, tak se těžko něco proline :)
-
-
No snad to bude i kvalitní single, zatím to vypadá moc dobře, byla by škoda takovou dobrou hru (od pohledu) zmrvit nějakým skákáním bez afmosféry mezi děckama.
-
-
Obrazem: Box art ke hře Murdered: Soul Suspect.
Jinac si doplnte v karte hry ze jsou potvrzeny xone a ps4 verze -
-
tady už dávno nikdo karty neřeší, nedá se tím vůbec řídit
-
-
http://gyazo.com/7ae65304c175fa0757ffaea3bbd0c08c
nemá o tom někdo něco? jsem línej to hledat -
-
Ubisoft Montréal @UbisoftMTL 57m
@griffmeister69 @gooner4life_uk I can assure you that Watch_Dogs is still being polished as we speak. cc. @Ubisoft
tak snad jen planej poplach, omlouvám se za spam
-