Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kingdom Come

docela mne prekvapilo, ze nekdo jim opravdu prispel pres tech £5000. Klobouk dolu. *8*
    • Keyz
      V titulcích bude pak napsáno "Jaromír Jágr" *1*
      • V příběhu pak povede skupinu ozbrojenců zvanou Rytíři Kladno...
        • Pilgrim66
          Táborští ďáblové
        • Takže to bude dokonce i scifi? :) Přece jenom, že by Kladno něco vyhrálo. *15*
        • Vrook
          10/10 would play
  • Potvrzeno: Sony připracuje konkurenci pro Oculus Rift.

Prsty předběhly myšlenku. *15* *15* *15*
  • God-of-War

Obrazem: Dvě nové screeny ke hře Destiny.

Dvě? Jinak ten druhej screen je ''Masnej Efekt''.
  • 1988

Hra z 2 sv. války

Zdravím všechny:), nevíte někdo zda se nechystá nějaká zajímavá hra z prostředí 2 světové války? Nějaká First-person, teda krom Enemy Front, o tom vím že má někdy vyjít. Mě ty válečné hry z prostředí dnešní doby nějak přestávají bavit, strašně bych si chtěl zahrát něco právě z 2sv. Když by někdo věděl, ať napíše.. dííky
    • Battlefield 1942, Day of Defeat, Red Orchestra... už mě nic nenapadá
      • Magister_Peditum
        On se ale ptal, jestli se nechystá nějaká hra, ne?
        • Aha, než jsem ten post dočetl, tak se mi povedlo zapomenout začátek.

V tom případě Wolfenstein TNO, Sniper Elite 3, snad BIA Furious 4, možná Enemy Front...
  • Fleška

Čáu, dneska mi došla ta fleška, 8 GB *5* *1*
    • Tato převelicekurvadůležitá informace ovšem naprosto mění budoucnost celého lidstva, neskutečné! *8*
      • :D asi tak, ještě se tu chlubí s nějakym pomalym nízkokapacitním šmejdem, vždyť na to se nevleze ani film, hra , nic ... hnus.
  • Spades

Nový video update od Kingdom Come: Deliverance

http://www.youtube.com/watch?v=tWQn10s_QJM
    • Ronox
      "on top of that" , "on top of that" , "on top of that" , "on top of that" , "on top of that" *1* ale jinak to vypadá suprově. Snad ještě do vydání doladí materiál kůže a jeho reakce na světlo.
      • smejki
        to vieš, layer system *1*
      • Lepsi nez kdyby porad dokola rikal "you know"...
  • To je zase jednou diskuse. Jedni zamindrakovani fanatici se navazi do jinych zamindrakovanych fanatiku. U nekterych jedincu si lze dokonce vsimnout jistych pokusu o sarkasmus a ironii. Jen tak dal kluci. *1*
    *z kuchyne si prinesl popcorn s colou*
    • A vede to zakomplexovaná pc-pyča obecná predátor.
    • Pravdu díš, čeká tě konzolové nebe.
      • PnP kompatibilní (neplést s plug and play) - Páčka Na každém Prstě
  • Epic: Koncem roku s můžete těšit na větší množsví her, které pojedou na Unreal Engine 4.

A co jako? Bez konkrétních názvů je tato infomace totálně k ničemu.
    • Spades
      Není. Víme, že Epic neusl na vavřínech, a že opravdu něco chystá. Já si tak místo pokoukávání nad ohlášenýma titulama radši počkám na to co ukáže Epic.
  • Aneb jak troubové ze sebe dělají trouby a vzájemně se u toho plácají po penisech. Aneb jak kdysi fajn diskuze je v troskách, nenávratně spálených konzolisty.
    • Jack1947
      Slabe i na Predatora ( pisu predator pac predátor nick nemel).

Takhle si jen kolemjdouci zaklepou na celo a zase jdou dal, nic hlubsiho v tom neni. Sry. *3*
    • kennyB
      Smutné, tohle už je případ pro doktora.
      • zabili Kennyho, parchanti
        • kennyB
          *1*
      • nebo pro doktorku
      • nebo pro doktora
    • Hochu vykašli se na to tady. Naše církev by byla poctěna mít mezi sebou takového zapáleného reka...
      • A nebudete mě prznit ve sklepě ?
        • Pokud budeš chtít. Jen pokud budeš chtít.
    • Však pro konzolisty vyjde brzy parodie na morovou hru, v hlavní roli páčkovače. A konzolisti to budou kupovat ve velkém, protože to vydá EA. Oni totiž neumí sami poznat kvalitní hru, musí jím to říct EA a spol.
    • Predátore? Ty trosko zakomplexovaná co tak nepoužívat můj nick???
      • Chytrolíne?
        • To jsem já PYČA obecná.
          • fake Predator a fake Chytrolín a Chytrolín jsou spameři a prosím o ban
  • Přijímáme nové členy

Dobrý den. Všiml jsem si, že se tu vyskytuje množství svatých bojovníku, kteří vidí pravdu. Pro tyto výjimečné a bohem požehnané bojovníky jsme vytvořili Svatou církev K+M. Jsme církev uzavřená s jasně daným dogmatem. K vynucovaní naší pravdy se nebojíme použit násilí. Ano, jenom násilí může vést k míru. Naším cílem je dosáhnout harmonie a nastolit vládu. K+M. Vše ostatní musí být zničeno nebo přeměno. Prvním bodem naší svaté listiny je odstranit gaučáky a nastolit hrb pro všechny. Hlaste se na mail otecfrantisek@hotmail.com
    • Nabízí Tvá církev odpuštění pro ty, kteří někdy gamepad viděli, sáhli si na něj či na něm dokonce hráli? Bohužel jsem 3. možností vinen, trvalo to asi rok a doteď toho lituji. Neměl jsem se nechat svést na zcestí od pravé a jediné víry... Jsem ochoten svoji odevzdanost dokázat obětí svého bratra, který na gamepadu hraje.
      • Pro ty, kteří se chtějí opravdu kát, jsou dveře otevřeny 24/7. Sice jsi hřešil opakovaně, ale že jsi si to přiznal je první krok k očištění.
        • Ronox
          Neboť pouze skrze přiznání lze dojít k vykoupení, ale jelikož se já jmenuju Svatý Páčkovač, tak na Vás hříšníky sesílám mor. Neboť já Svatý Páčkovač mohu pouze ze svých dětí udělat Poslední z Nás. Neboť já Svatý Páčkovač mohu ukázat dětem s otevřenou myslí jaké to je býti bohem války. A ať ten, kterýž se pokouší opovrhovat kvalitními tituly, ten ať skoná a jeho duše se smaží v hrnci Fusajira Yamauchiho! *SEEGAAA*
          • Tohle je takové relevantní

http://www.polygon.com/2014/2/3/5365808/sinister-controller-looks-to-ease-the-horror-of-wasd

HORROR OF WASD

Edit: perlička: "I wanted to transition to PC, but I found that going from a nice, simple controller to two devices, one of which has 102 keys ... the learning curve was too hard."
    • http://youtu.be/d39FBRxBM8k
    • ucho
      http://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_c%C3%ADrkv%C3%AD_a_n%C3%A1bo%C5%BEensk%C3%BDch_spole%C4%8Dnost%C3%AD_v_%C4%8Cesku

ještě pořád nejste v seznamu. tak až to registruješ doopravdy a nebudeš si tady dělat z nudy srandičky, tak sháněj ovečky...
      a hodně štěstí s registrací, ani Pivní církev neprošla...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit