-
Legend of Grimrock: The Series (kickstarter)
http://www.kickstarter.com/projects/waysidecreations/legend-of-grimrock-the-series
Jestli to zde bylo v článku anebo v bleskovce tak se omlouvám. Nevšiml jsem si. -
Spekulace: Vývoj The Elder Scrolls Online stál již 200 milionů dolarů.
Šílenství. Tohle bude větší katastrofa než SWtOR a GW2 dohromady.
Ale stejně předpokládám, že se najde nějakej blouznivec, kterej to tady bude bránit. Asi Veskoslav. -
-
tak to je odvaha, u sw se dala cekat mamuti fanboy zakladna, ale tes je mimo compy neznamej...
-
-
Pleteš se. Skyrim udělal sérii známou i mezi konzolisty. Stojí za uvážení, zda by se TESO nemělo jmenovat spíš Skyrim Online.
-
-
chces porovnavat popularitu sw a krabicek? nerovnej boj... (a to ani nemluvim o tom, ze s ps4/xb1 to krabicky vzdaly a uz jsou to jenom prevleceny a omezeny pc)
-
-
Na kteryn si ale zahrajes stale exkluzivky. Pc vs konzole je hodne nerovnej boj to je pravda.
-
-
jj rapelay je pecka xDDD
-
I když musím zas přiznat, ze na PC opravdu vznikají originální tituly, které na konzolích nejsou.
Jako příklad uvedu Rapelay, který v sobě kombinuje skvělou hratelnost a parádní příběh...něj exkluzivita na PC :D -
Tak ono pc jede na kvantitu, ale konzole na kvalitu, proto nejsou žádné petice na xbox/ps3 jelikož 95% exluzivit pro pc je totální trash.
-
Tj...a stejně jsou porad petice za porty z konzoli na PC...naopak jsem snad žádnou nezaregistroval. Asi ty tisíce "exkluzivit" nestačí, co?
-
jj, par tisic (pc) vs par stovek (ps3/x360) vs par jednotek her (ps4/xb1), no challenge *5*
-
-
-
-
-
-
Dwarfs!?
Vymenim steam key na Dwarfs!? (9 euro) za jinou hru *3* -
-
Nerozdávalo se to nedávno ve velkém na Steamgifts? *15*
-
-
ano *15*
-
-
prej obchodník :D
-
-
Steam zaplatí Vám peníze zpět!:-D
http://www.2imgs.com/e11c1c36e5 -
-
co to tam mas v pozadi za animovany homosexualni pecko? *5*
-
Docela vtipný. Teď je tam Borderlands 2 se 125 % slevou. Jak by řekl Marcus, "no refunds" *1*
-
mam to same u borderlands ale kdyz to otevru tak tam je klasicky -75% *7*
-
u mínusových cen ti zpět nic nezaplatí, tam je cena pak normální. ale občas dají chybně procenta. jednu takovou 92% slevu jsem tyhle svátky vychytal :)
-
-
To vím, že nezaplatí:)
-
-
-
Včera STEAM zaznamenal téměř 765 tisíc aktivních uživatelů.
Tak hlavně že jejich servery jsou v pohoděěěěěěě. L4D je teď za trest. Tuna noobů a ještě se nedá připojit na oficiální server, takže každá druhá hra laguje jak sviňa. Neměli to dávat zadarmo, tohle není dárek ale trest. Přitom to stálo už tolikrát 50 korun... -
-
Levněji. Za 1,75 euro v době, kdy euro=23 kč:-D
-
Steam ...
Presne tak.Dat L4D2 zdarma byla chyba.Ted to ma kazda socka...
-
-
kde to v tom grafu je? včera to tam ukazuje 7,6 miliónů uživatelů...
a konkrétně tam píšou: peak 7,640,592 -
-
bleskar to ma spravne. Je to na tisiciny, protoze se vyjimecne pocitalo pripojovani jenom hladovych korejcu *3*
-
Nula sem, nula tam *1*
-
-
n
aktivnich bude mysleno, ze neco zrovna hrali? tech 7 mega bude vcetne tech, co to maj jen pusteny na pozadi mimodek -
-
hezká teorie, jenže když se tady ta bleskovka objevila, tak právě nějakou hru hrálo přes 1,5 miliónů lidí. a ano, "aktivních" je nešikovný výraz, když jsou dva údaje: právě přihlášení a právě ve hře.
-
-
-
-
Menší dotaz. Mám poslední generaci Xbox 360 ovladače připojený k pc. Funguje skvěle. Problém je ten, že jsem nepřišel na to, jak ho dát do neaktivity, když s ním nechci hrát. Tedy kromě toho, že ho vypojím z USB. Neví to prosím někdo? Díval jsem se na fóra a moc jsem to nepobral. Dík.
Edit: Chápu, že máš nového a výkonějšího clickbota, ale už je to nuda;) -
-
Double *7*
-
Používám tohle:
http://console-forum.net/tema/136476-program-pro-vypnuti-xbox-360-wireless-controlleru-pripojeneho-na-pc
ale mám jen jeden gamepad, takže nevím jestli to funguje i na ostatních. -
-
To stačí jenom zapnout a vypne se to automaticky? Jsem asi poněkud opožděný v tomto. Protože mi přijde, že je to spíše pro bezdrátové ovladače to vypnutí. U drátu mi to nějak nejde:(
-
-
1. Přestaň řešit mínuska už je to nuda ;)
2. Já to dělám barbarsky a pootevřu baterky a on se vypne. -
-
Já ho ale nemám na baterky no. Mám drátový.
-
-
Mam dojem že na to je soft :) -
-
Nakonec jsem to stáhnul přímo ze stránek Microsoftu, což mě nějak nenapadlo. (Ne není to ono, pouze ovladače, které jsou defacto k ničemu)
-
Tady :)
http://www.giantbomb.com/pc/3045-94/forums/turning-off-your-wireless-xbox-360-controller-for--560936/?page=1#js-message-6601389 -
Děkuji. Podívám se, protože fóra si docela protiřečí.
-
-
-
-
-
Mass Effect
Jelikož je herní sucho a není co hrát (z nových her), včera jsem konečně po x letech odkládání nainstalovat jedničku a doufám, že ta trilogie je tak dobrá, jak se říká. Těším se až se do toho pořádně ponořím.
To jen aby jste věděli. -
-
Nic nevynechávej a dej si to celé. Jako RPG byc neoznačil ani jeden díl, pokud za tím hledáš něco víc, než jen označení hry, kde si vylepšuješ nějaké vlastnosti. Nenechej se ani odradit těmi kecy o zmršeném konci trojky. Podobně to je řešeno u spousty jiných her, tady se na to jenom víc nadává. Ta série rozhodně není dokonalá, ale pokud jsi fanoušek sci-fi, příběhových her bez větších zádrhelů a nějakého toho střílení, tak si to pravděpodobně pořádně užiješ.
-
Spise nechapu jak takovouhle pecku mohl nekdo prehlizet, ci dokonce odkladat.
ME 1 takovy rozjezd, ukazka vseho mozneho (v te dobe jeste mlady vojak Shepard, bez zkusenosti, ktere ale razem ziska a dojde mu ze neni vse ruzove tak jak se zda... interakce hrala az druhou notu zamrzel jen obrovsky vesmir kde vybizel k prozkoumavani presto se dalo vicemene jen tezit coz bylo zdlouhave a nudne)
ME2 Starsi Shepard( ten zacatek, tedy bylo to ve 2 dile ze ne jak ho "vykopali") Vice zkusenosti proto taky vice moznosti pri rozhovorech , dynamictejsi akce s vice moznostmi.
Grafika vylepsena, hratelnost lepsi strilelo se ale i hlavne mluvilo a pak ty emocionalnevypjatejsi diky rozhodnutim ktere bohuzel ovlivnily konec , celkem drsnym zpusobem.
ME3 Jeste starsi, uz ne vojak ale Commander sve vlastni lodi, ( ostatne to uz by vicemene ve 2jce) uz to slo vicemene v zajetyc slepejich...tak treba vypichnout momenty znovuzrozene Citadely, nebo prvni (posledni) boj na maticce zemi. O konci si obrazek udela/udelal uz za jiste kazdy sam (jenze se tak nejak dalo cekat kdyz to bylo zavrseni serie, ze to nebude takuplne happyend).
Extended cut vicemene splnil prani olepsim konci no. Me se spise libilo to DLC posledni s klonem. To bylo paradni zavrseni.
Zbytek je radsi spoiler... aby si to nevidel. Nevim jak to hodit postupne tak si to precti potom. -
-
Proč mu jako rozepisuješ příběh?
-
-
Takto ma skryte, muze si to precist az dopari... omlouvam se, nenapadlo me ze toho bude tolik , zrovna ja co spoilery rad nemam. Priste se to nestane nesmim se nechat unest...
-
-
Naštěstí to čtu až teď, kdy je to hozené do spojleru.
-
-
-
No, hezky jsi vyspoiloval půl příběhu.
-
-
Pockej... jak vyspoiloval. Nenapsal jsem nic konkretniho. Kdybych napsal ze o co se jedna to jsou spoily ne.
Ono, bez spoilu to proste popsat nejde... napsat ze ME1 byl prvni a nic tam nebylo zato ME2 prohloubil lepsi grafikopu a dynamictejsi hratelnosti a ME3 byl vicemene recyklat ktery jen zlepsil hratelnost by bylo trochu zavadejici. -
-
Jak zavádějící? Naopak by to byl celkem hodnotný příspěvek. Kdyby byl uvozen "podle mě...", bylo by to úplně ideální. Rozhodně lepší, než psát, co se bude dít.
-
-
-
-
Všichni tady zas říkají, co je nejlepší. Zvláštní, já mám zdaleka nejradši jedničku, ale určitě bych netvrdil, že je "nejlepší". Je to prostě jiná hra.
-
-
Já mám zase radši asi 2ku i když je to težká volba. Teda až na to, že 3 je nejhorší, tam mam pocit se shodneme všichni.
-
-
Tak mě na jedničce šíleně nebavil systém inventáře, miliarda schopností, které v důsledku byly o ničem a neustále mě nutili sebou brát Thayu nebo Garruse, abych byl schopný cokoliv otevřít. Omigelu jsem měl tunu, takže všechny zámky jsem používal na to. Sice skvělý příběh, ale po čase šílený stereotyp, pohyb s Macem byl pro mě osobně utrpení a vedlejší mise jedna veliká nuda, která šla podle tří šablon. Systém přehřívání zbraní mi také neseděl. Dvojka zase byla blbá v systému boj vs příběh. Kdy ale vedlejší příběhy+DLC jsou oproti jedničce skvělé, ale hlavní mise pokulhavá. Naopak se mi líbí poslední mise, kdy člověk musí správně volit lidi, aby mu přežili, "nutí" ho to plnit vedlejší mise k daným postavám. Trojku osobně mám nejraději, protože zkombinovala to, co se mi líbilo na jedničce a co se mi líbilo na dvojce. Navíc skvělé propojení, když člověk zachraňuje dané postavy průběhem trologie a úprava postav a příběhu podle toho. Ať už ve 2. nebo 3. díle. Nesouhlasím, že by 2. díl pouze o střílení a boji s "Rojem", to odmítám. V jedničce jsem si zastřílel mnohem více. Osobně mám 3. díl jako nejlepší i přes strašný konec, pak asi 1. díl a nakonec 2. díl. Pokud ale neumíš anglicky a nemáš češtinu, tak doporučuji to nehrát. Je to zbytečné a příběh ti pak nic neřekne.
Edit: Jak říkám clicbote, je to nuda;) Máš nový rok, zkus něco lepšího. -
No to se teda neshodnem .. 1 > 3 > 2. *16*
-
Určitě ne, první díl byl krásnej v tom objevování neznámýho. Dvojka byla podle mě nejhorší, i když uznávám, že třeba ty lokace vypadaly líp než prefabrikovaný základny v jedničce. Spousta lidí mluví o suicide mission, která mě osobně třeba vůbec nebavila. No a pak trojka, kdy už byl všude jen zmar a smrt, hektičnost. Na konec si nestěžuju ale musim souhlasit s michelangelem že to měli hloupě řešený. Na druhou stranu mě strašně zklamalo DLC Leviathan, původ Reaperů měl zůstat neobjasněn.
-
Mě přijde nejlepší protože se mi líbí že se tam spousta věcí z předchozích dílů uzavírá...
A mě poprvé ve hře bavilo dělat vedlejší ukoly protože cokoliv člověk udělal se nějak projevilo v armádě, to se mi hrozně líbilo... Vedlejsi ukoly ve hrach nedelam protoze me prijdou zbytecny, jejich splneni/nesplneni nijak hru neovlivni a odmeny vetsinou naprosto zbytecny -
Tak já se shodovat nemohu, trojku jsem nehrál. Nechce se mi kvůli jedné hře instalovat a otravovat se s Originem...
-
-
no a ja rikam, ze nejlepsi, protoze mam rad rpg, to snad smysl dava? *5*
-
-
To ne, smysl by dávalo "Mám ME1 nejradši". "Nejlepší" není slovo subjektivní, to by to muselo být "podle mě nejlepší" nebo "moje nejlepší" :P .
Pak vznikají diskuze typu "ne, tohle je lepší!" " Tamto je ještě lepší!". Bleh.
-
-
-
Jednička je nejslabší (ale nejkomplexnější RPG) ale jinak ej to supr trilogie... Dvojka má jednoznačně nejlepší dialogy/interakce s postavama a trojka je na tom nejlépe zas hratelně...Celkově je to ale pecka... Taky jsem to dlouho přehlížel...
Vypadá to, že jsem převzal štafetu po Veskoslavovi, že "n"? -
-
jednicka je nejlepsi prave proto, ze je to jediny rpg v trilogii, trojka taky ujde, az na ten posahanej konec, dvojka je odpad, pseudo gears of war, rpg nikde, jako akcni hra slaba
-
-
Konec pošahanej diky Extended cut rozhodně neni... Dvojka jako akcni hra nic moc, ale porad to je hodne ukecaná a povedená hra
-
-
ani extended cut nezachrani ten mindf*ck (impelentaci deus ex-machina)
-
To jsem jedinej komu Extended Cut přijde horší než originál?
-
-
A v cem a jak moc se to vlastne od puvodni verze konce lisi? Puvodni konec mi totiz prisel debilni jen designove (jedna "osudova mistnost" a z ni vedouci tri odbocky v barve svetel semaforu), ale pribehove byl naprosto v pohode.
-
-
-
-
-
jestli mas rad rpg, tak vynech dvojku, to je bullshit
jenom chodis a strilis, nepamatuju si z toho krome konce nic -
-
To je blbost, pro hráče, které láká hlavně kecání a interakce s postavama, je dvojka zase zdaleka nejzajímavější díl. Jak už tu bylo řečeno, tak 1. díl je aspoň trochu RPG, 2. díl je o kecání a 3. díl má nejvyladěnější a nejplynulejší hratelnost (a zmršený konec).
-
-
bioware a jejich "dialogy", jedinej duvod, proc ve hre jsou, nepokryte odhaluje az trojka, at reknes, co reknes, vliv je pouze nasledujici a) dostanes cervenej bod, b) dostanes bilej bod, c) nedostanes zadnej bod
-
-
-
U tebe sucho, u me porad kape, paklize primo neleje :) Za posledni dobu jsem dohral BROTHERS (a je to fakt pecka!), Call Of Juarez (mlask!), BASTION (aaaah!) a protoze jsem rozchodil na kompu dualshock, tak si konecne radne uzivam HOTLINE MIAMI. Vse zminene doporucuji.
-
-
Na ten dualshock, jestli mohu doporučit, tak skvělý ovladač je tento:
http://emulation-general.wikia.com/wiki/SCP_Driver_Package
Není potřeba Windows přepínat do žádného "debug" mode, funguje to jako klasický ovladač, používá drivery X360 ovladače, stačí jen připojit DualShock USB kabelem (jde rozchodit i přes BT) a ve všech hrách není třeba absolutně nic měnit/nastavovat atp. Není potřeba žádný motionjoy, vibrace fungují parádně a vůbec ;o) -
-
Zkusim. Dik za tip! Ja dualshock rozchodil nove pomoci "BETTER DS3", kterej ale stejne k fungovani vyzaduje ten pekelnej MotionJoy, byt jen ke stazeni ovladacu.
edit: Tak jsem to zkusil a funguje to skvele! Jen jsem si musel upravit DsFix, rsp. odstranit Mouse Fix mod v Dark Souls, aby gamepad fungoval i tam, ale funguje teda fakt libove ;)
edit #2: Takze libove funguje pouze pripojenej kabelem... Nehlede faktu, ze kdyz ovladac po hrani na PC zapojis zpet do konzole, tak se nakonfiguruje podle ni a pri naslednem zapojeni do PC se musi znovu nastavovat (coz je MNOHEM snazsi pres Better DS3 - zalezitost par sekund).
edit#3: Shrnuti nejelegantnejsiho reseni zapojeni DualShocku3 na PC, paklize ho budete chtit pouzivat jednou na konzoli, jindy na pocitaci - 1. Nainstalovat MotionJoy #071001 a nainstalovat z nej ovladace (jedina vec na kterou bude MJ potreba a pak je ho pravdepodobne mozny i odinstalovat - neovereno). 2. Stahnout si Better DS3 tool, zapnout s gamepadem zapojenym pres kabel, nahodit X360 profil (jakmile se ovladac zapojenej kabelem jednim klikem sparuje, tak po odpojeni funguje i bezdratove) a hrat. #blogisek... over -
-
Oh, to je škoda. Já ho právě připojuju k PC jenom kabelem a s PS3 ho střídám furt, všechno šlape. Skončím na PS3, jakmile se gamepad vypne, píchnu ho kablem do PC, nic neklikám, pustím Darksouls a hraju. Jediné co, tak po odpojení gamepadu od PC se mi spustí PS3, ale na to jsem také vyzrál: L1+R1+PS button ten ovladač od PC odpojí (mohlo by to zabrat i při tom používání BT, což jsem pravda zatím nezkoušel :/
-
-
-
Snad kromě Brothers (mimochodem, může mi někdo vysvětlit co je na tom tak úžasného?) je všechno starší půl roku, takže je sucho.
-
-
No jak to jenom rict, nemuzu vsechno zajimavy hrat ve chvili, kdy to zrovna vychazi vis? A kdyz uz mam chut a cas hrat, tak "hernim suchem" netrpim, protoze je zkratka herne nastradano... Ono totiz neni vubec spatny bejt zamestnanej i jinejma vecma nez jenom hrama :)
-
-
-
-
-
Redakce, mohli byste vzkázat lidem zodpovědným za diskuze, že u těhle linků chybí title? Člověk pak neví na co kliká a já nemám odkud kopírovat ten pravý odkaz, děkuji.
-
-
já tam ten link vidím normálně
-
-
Jo? To bych rád viděl :)
Edit: Jen aby bylo jasno:
www .escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/8642-Top-5-Games-of-2013 - pravý link
diskuse.tiscali.cz/redir?url=http%3A%2F%2Fwww .escapistmagazine.com%2Fvideos%2Fview%2Fzero-punctuation%2F8642-Top-5-Games-of-2013&hashId=12345679abcdefghijk - hnusný falešný link
-
-
-
-
Obálky levelu
Hlasoval bych pro 232, neb mám nejradši co nejvíce originality (nebo spíš vlastního rukopisu). Ale těžko se hlasuje nemaje Fecesbook účet. :) -
-
Je stejně ohromné, jak velký rozdíl je mezi starými obálkami a těmi "po přerodu". Za mě rozhodně vedou ty nové - jsou krásné všechny. Ta s Beyond a DayZ především.
-
Souhlasim, byt by ta obalka vypadala lip, kdyby si grafik odpustil tu linearni iniciativu a zanechal jen modrou plochu :) Z tradicnejsich hernich byly fajn obalky Beyond a Black Flag. Jinak u posledniho cisla je skoda, ze ovladace na obalce nebyly v pomeru 1:1 k jejich skutecnym rozmerum.
A kdyz uz resime obalky – REDAKCE, je nutny na nich mit tak vyraznej vypis obsahu? Osobne bych nejradsi videl obalky s fotkou pres predni a zadni stranu, doplnene pouze logem "LEVEL", obsah strucne na hrbetu.
PS: A mene recenzi (tema naplnte GAMES.CZ), vice tematickych clanku! :) -
Mně se líbíl Hawken a Lara, upřímně ty nový obálky mě zas tak nenadchly...
-
Nejhezčí je stejně Lara, Když už chcete něco pěknýho na obalu tak Laru.
-
já jsem hlasoval pro DayZ, AC a ten poslední s ovladačem
-
-
Ten s AC se mi líbil taky, ale hlavně zadní strana. Asi mám úchylku na dvojbarevnost :P
edit: A teda ne že by se mi ostatní nelíbily, ale třeba to ze Saint's Row nebo Last of Us (či co to je na 235) mi přišly jako prostý promoobrázek k té dané hře.
-
-
nechapu jak nekdo dneska nemuze mit ucet na face :D si asocial, ne? *15*
-
-
Taky nemám facebook. Raději si zajdu s kamarádama třeba do hospůdky, než si vylejvat srdíčko na sociálních stránkách *1*
-
Á sociál .. čakan do ruky !
-
prej jenom pulka lidi, co pouziva v cesku internet ma i fejs, takze to zatim je stejne normalni ho mit i nemit *6*
-
-
Pro deti je to dulezita vec, dneska... takze at kazdy kdo rad ma a ostatni nemaji.
-
-
-