-
Silvestr!
Tak co flákači, budete dělat ňákou zábavu na Silvestra!? -
-
Přemýšlel sem nad totálním upařením se u PS4.. ale nakonec budu trávit silvestra s rodinou. A následným upařením se k smrti. *1*
-
-
Členové Xbox Live Gold programu získají v lednu 2014 zdarma Sleeping Dogs a Lara Croft and the Guardian...
Co na tý PS4 paříš? Já už na ni nemám co hrát. -
-
Já Silvestra oslavím asi pařením Dark Souls na PS3.. včera sem to rozehrál a hned u toho prvního bose sem chcípl asi 15x, protože jsem lama. Asi to nebude hra pro mě, nerváka a s ovladačem mi to moc nejde, ale uvidíme, jak dlouho vydržím, teda spíš jak dlouho vydží ovladač. Šampáňo už se samozřejmě chladí..
-
-
Pokud myslis uplne na tom ostrově/vězení/buhvi co to je tak toho musíš poprve utect doelva do dveří a pak ho obejdeš a skokem z balkonu mu ubereš vetsinu zivota .)
-
-
Tak to jsem netušil, ja jsem uskakoval kotoulama a ve vhodnou chvíli jsem ho sekal do břicha mečem :-) Nakonec jsem ho tak dal i když mě to stálo všechny lahvičky na zdraví.. Hraju za warriora. Nepříjemný je, že hned jak sem se dostal z toho tutorialu, jak mě odnesl pták, tak jsem šmejdil kolem prvního Bone Fire jestli tam něco nenajdu, zalezl jsem tam za takovej velkej strom a bug jak cyp - postava se tam zasekla a nešlo se tam odsud dostat, takže sem musel restartovat celou hru :-( Doufám, že takových lahůdek mě moc nepotká..
-
Undead Asylum, jo DS má luxusní tutoriál, už tam se třídí zrno od plevy. Důležitý je bejt rychlej klidně sundej část výstroje jen aby jsi mohl dobře uskakovat
-
Jj a ze začátku je lehčí hrát za pyromancera *3*
-
-
-
-
Ono to bylo míněný na redakci, ale i tak dík za reakci :)
-
-
-
Rune 2
Tak to asi nejyjde co? Tady už se nedá spolehnout ani na ta data. -
-
Neda pac... to je mozna ohlasene ale nekdy v 2013?? Spise 14 nevim kde to vzali tohle datum... kdoby sakra vydaval nakou hru tesne pred koncem roku. *7*
-
-
Jo jinak. Tesco má akci zase: Nový Batman, Fifa 2014, NFS Rivals za 595 Kč:)
-
-
Prekonal novou hranici, minusovaci... za rok uz treba bude novy upgrade na -500. Zda se ze je to neomezene. *7*
-
To je snad rekord ne?
-
-
Klikbot asi vyfasoval pod stromečkem nějaký upgrade.
-
No asi jo. Musíš se zeptat toho klikače, jestli je nebo není rekord *1*
-
-
Dal jsem ti disslike, ať máš jiné číslo než Jindra ( ten to má samozřejmě v plusech). Čekám,, kdy to klikač vyrovná.
-
-
-
-
Steamtrades
muzete mi nekdo vysvetlit jak to funguje? ja predpokladal, ze se meni hry za hry, ale skoro vsude vidim, ze chceji ildi za hry "keys" nebo se ptaji kolik "keys" za nejakou hru?
jeste k tomu treba dota 2 keys nebo tf2 keys a to jsou free hry... -
-
"Keys" slouží k truhlám které můžeš zdarma hraním dostat. Ty klíče ale už jsou za peníze proto slouží jako měna při obchodování *5* mimochodem ty pluska? ... :D jsi velice oblíbený.
-
-
Slevovy kupony :D
Cau, nemate nekdo nejaky slevovy kupony na steam? Ja driv na steamu nenakupoval a tak jsem je vsechny rozesilal :) Ted by se mi nejakej hodil *15* Kdyztak diky...
lukinsons_czech -
-
50% na Endless Space/Disharmony, skvělá hra, vřele doporučuju.
-
Mám dvakrát dvacet procent na Velocity Ultra :)
-
-
Úroveň na Streamu
Zdravím, prosím Vás jak získám lepší úroveň v profilu na Steamu? Jsem stále 3, navíc jsem koupil před 3 dny hru Trine a nemohu stále koupit v marketu karty, protože jsem prý nenakoupil. Tak nějak nechápu. Díky
Antoon -
-
Jak psal Kozy, je tam časové omezení pro nové uživatele. Jinak sběrem a vytvářením odznaků. Je to taková prkotina založená na podobném principu jako sbírání karet do alba. Defacto z toho nic není. Jinak http://steamcommunity.com/profiles/76561198054885574 na profilu získáváš pozadí při vytvoření, pak další kartu (mnohé to donutí si udělat další level, každý odznak má 5. úrovní) a pak takové emoikonky do textu při psaní zpráv.
-
-
Plus pak dostáváš vyšší vouchery se slevama tuším.
-
-
No jo. To jsem zapomněl, stejně většina z nich byla na hry, co jdou mimo mě.
-
-
Já plánoval využít tu na Shadow Warriora, ale pak to Cinemax u nás vydal v krabičce a bylo :)
-
-
Taky mám krabičku:) Tomu se nedalo odolat.
-
Jinak tady je antone příklad těch emotikonů, co dostáváš (kromě těch bílích). Každá hra dává jiný, nestane se, že by jsi dostal dva stejné. Ale můžeš dostat dva stejné, když uděláš třeba 2. level jednoho odznaku: http://www.2imgs.com/f1c2f2d80b
-
Díky moc za odpovědi.
-
-
-
-
-
Musíš vyrábět odznaky, ale k ničemu to neni. A k tomu aby jsi mohl nakupovat musí uběhnout určitá doba, měl bys to tam mít napsáno.
-
-
Odznaky dělám z těch karet? co občas dostanu za hraní her? Mám v seznamu 72 her a jen některé umožňují získávat karty na odznaky je to tak ?
-
-
Jj.
-
-
-
-
CoD 4 key
LDY4-YJWU-DSE4-EPYQ-C088
have fun *4* -
Kartičkový obchod
Chtěl jsem se ještě zeptat. Nemáte někdo na výměnu kartičky Left 4 Dead 2? Potřeboval bych kartu Boomera. Na výměnu mám jednu Witch. *1* -
-
Víš že tam na to je Market?
-
-
Klíč
Neměl by někdo zájem o steam klíč pro Borderlands 2: Ultimate Vault Hunters Upgrade Pack, podařilo se mi ho omylem koupit místo 2. Upgrade Packu a první už jednou mám v rámci SP. Takhle je mi k ničemu a třeba by ho někdo využil. -
-
To bych využl, no. *14* Ale radši to nechej někomu jinému, já si vystačím se základem. *7*
-
-
Veselé Vánoce 5PQEJ-3MFGX-4CDQK-373SN-3WBL2
a dej vědět jestli to šlo v pohodě. *3* -
-
you just made a terrible mistake. Příště raděj mailem *1*
-
-
Tak jsi udělal radost někomu jinému. *1* Až budu mít něco já, tak to sem postnu s tvým nickem, a když budeš chtít, tak dáš mail. Na to se spolehni. *5* btw mám key z LEVELu na ten Battlefield 4, takže kdybys to chtěl, stačí napsat. *3* (trošku wrong vlákno, pardon) *9*
-
-
Já bych si ten BF4 klíč vzal jestli je ještě volnej. Když tak sem prosím r1223@email.cz
-
-
-
-
-
-
Jsou nějaké věci, které ve hrách nemáte rádi, či přímo nesnášíte?
Já třeba nemám rád mise na čas. Nevadí mi, pokud je mise nadesignovaná tak, že podle hudby a situace poznáte, že musíte spěchat, ale jakmile se někde v HUDu objeví odpočítávání, tak mi hned klesá nálada.
A nesnáším eskort mise. Nesnáším, když kromě sebe se musím starat ještě o někoho, kdo má povětšinou tupou AI, na určitých místech se zasekává, vy ho musíte po dobu, co bude něco opravovat chránit atp. a ještě k tomu na vás nabíhají mraky nepřátel. Akorát frustrace, pokud vývojáři nejsou opravdu šikovní.
Jen pište. -
-
QTE obecně, zvlášť, když nápověda radí barevná čudlítka kterými moje a asi ani vaše klávesnice nedisponuje :( . Pak mi krkem lezou úkoly jako zabij dvacet králíků , rozvez kupony do pěti benzinek , zabij třicet nepřátel , přežij, či generické koridory v fps (Haló). A v poslední době mne štve Steam s vlastní daní a přídavnými paklíky karet , které jsem zatím neviděl, hlavně jak mám tři příděly na deset karet :(
-
-
Jo alebo ti aj pise ze press space ale v reale mas stlacat nieco ine, lebo si si dovolil redefinovat klavesy. Vid Battlefield 3 a hned uvod v metre.
-
-
mna hnevaju hlavne nepreskocitelne loga firiem pri spusteni hry-dementoza na n-tu, QTE, radoby rozhovory (ME,Elders scrolls atd)- tj vyberas si z 3 moznosti, a nakoniec zistis ze to je jedno co si vyberies, komplet achievment system v hociktorej hre - a novodoby marketing - na 99% vyzdvihuje v hrach tie atributy, ktore povazuju starsi hraci za neprinosne, zlahcujuce hru, pozlatko, a pod.
-
-
-
Timery priam nenavidim v strategiach, kua ja si chcem pekne pomaly postavit armadu a potom zrovnat nepriatela jedinym masivnym utokom :)
Rovnako nenavidim cutsceny pred checkpointami, za to by som vesal za gule do prievanu. Aky kr€ten vymyslel aby som dokolecka pozeral nepreskocitelnu animacku, ked sa mi nepodari to co tvorcovia zamyslaju. Prvy raz nech su kludne vsetky nepreskocitelne, ale akonahle to raz dopozeram tak by to snad uz malo byt na mne ci si to pozrem este raz, alebo nie. Osobne nechapem ako takyto neduh moze vobec prejst testingom? Je to arogancia vyvojarov, ze nam vnucuju svoje filmove pseudoumelecke ambicie, alebo som jediny trulo koho to vytaca? :) -
1. Vedlejší úkoly/bonusové činnosti přes kopírák a hledání nesmyslných sad předmětů
Dnes už nezáleží na tom jak moc se to do dané hry nehodí; schéma najdi X předmětů /vykonej Y úkonů v každé úrovni jinak se ti neodemkne bonus/fičura Z se zcela běžně využívá na prodloužení herní doby za každou cenu. Nejvíc mě pak vytáčí když si plnění těhle nesmyslů autoři nějak vynucují, třeba pod pohrůžkou horšího konce hry.
2. Nemožnost uložit hru kdy chci; toho kdo vymyslel checkpointy bych nejradši s chutí nakopl.
3. Hraní na čas a cheatující AI jak už tu někdo zmiňoval. -
Nemam rad ve hrach treba bugy kdy dojde k nejakemu zaseku a nezbyva nez restart mise nebo checkpointu, nektere useky ktere hrac dela vicekrat a to jen kvuli tomu ze se nelibilo vyvojarum aby to mohl udelat drive... je toho i vic. (chraneni dementnich osob tu bylo, obrana neceho - podvadejici AI a jo) nemam rad umele natahoovanou herni dobu, vetsinou ztizenym nejakym usekem a povetsinou toto byva tesne ci nekdy okolo konce her - QTE nudna a zbytecna "herni" mechanika kazici vetsinou zazitek. ( vylozene problem sem s tim uplne tak nemel).
-
Nesnáším checkpointy 2 vteřiny před nepřeskočitelnou cutscénou, do který tvůrci narvali QTE, kterej není ani vysvětlenej, ale místo kláves se tam zobrazujou kolečna a podobný chujoviny, který vůbec nejsou na klávesnici. Schválně kdo uhodne, o jaký hře mluvím *1*
-
-
Assassin's Creed, či Prince of Persia (2008)?
-
-
V AC si to nějak nevybavuju, alespoň ne v prvních dvou. Zbylý díly jsem nehrál. Prince of Persia taky ne. Měl jsem na mysli jinak obstojnej Tomb Raider. Bohužel když se dostavila "filmová a zcela nečekaná" cutscéna, občas naprosto nelogická (jak se hned na začátku ten chlápek objevil za mnou, když jsem zrovna proběhl bortícím se tunelem rozpadající se jeskyně), veškerá atmosféra i nálada šly do háje. Podobnejch a neméně otravnejch momentů je tam víc.
-
-
Problem dnesnich her ze to holt prehani, prehani jak muzou a vysledek stoji za pi**, QTE jakkoli dobre podane vzdy bude a je zlo. Do hry to moc nezapada a zazitek kazi, ano souhlas.
-
-
-
-
Jak píšeš, tak asi časově omezené mise. Úplně nejhorší je to u jakékoliv strategie, kde si chci vesměs v klidu sbírat tiberium, minerály, česnek, zkrátka cokoliv, potom z toho udělat obří megaarmádu a rozdrtit nepřítele v prach; časované mise tento vpravdě zábavný koncept naprosto zabíjí.
Ještě mi lezou na nervy rozhodnutí hlavních hrdinů, která jsou naprosto nelogická nebo naivní a není možnost, jak jít jinou cestou. Třeba na konci AC 3jsem měla obrovskou chuť nechat celý svět zkrátka shořet v pekle, ale Desmond né, on si prostě musí sáhnout. Kaviárový toust. A když už mluvíme o AC 3... podobné pocity ježišimarjapročtodělá jsem měla snad i u poloviny Connorových rozhodnutí *1* -
-
Někdy si scénáristé holt šlehnou víc, než je zdrávo. *15*
-
-
Zrovna u hlavní dějové linie AC série bezpochyby *1*
-
-
-
Podepisuju se pod eskort mise, zejména ve wowku to bylo peklo. Assassin's Creed má pár částí kdy s někým někam jdete, který bych taky poslal do haj*lu
-
http://www.rockpapershotgun.com/2011/12/29/the-complete-rules-for-games/
-
-
Při prvním "DO" jsem si musel zkontrolovat, jestli to nenapsal Dan Vávra.
-
-
Turret mise v některých novějších hrách (např. Mass Effect 3).
Velkohubý prohlašování, že na volbách záleží (Telltale).
Zafixovaná kamera tak, že nemůžeš bez páčky provést to co chceš a směrem kterym chceš. -
Ono spíše odpočítávací mise nemám rád. Ale mise časové, třeba půl hodiny braň základnu, to mám u RTS třeba rád.
Co mi vyloženě leze krkem je autoheal a možnost být zapasovaný v textuře v Bf3 například. -
Nesnáším, když mě hra nenechá ovládat moji postavu kvůli nějaké animaci a pak QTE.
-
Z důvodu dodržená zákona COPPA začal Microsoft účtovat nevratný poplatek 50 centů za registraci dětského...
Autoheal. A pokud si dobře pamatuju, začalo to v COD2 -
-
První autoheal byl v RPG z roku 1987 ;)
-
-
Mise na cas si vybavuju jen u Okami (prevozniceni v primorskym mestesku, kdy zpozdeni znamenalo jen o neco mensi taxikarskou vyplatu – coz je frustraci, nebo nenavideni herniho prvku "na cas" na hony vzdaleny) a prvniho Assassin's Creed (tady uz ani nevim, oc konkretne slo), kazdopadne mi ani v jedny neprisly otravny.
QTE si pamatuju asi jenom z druhyho Zaklinace a tam mi prisly naprosto v pohode (mely i urcitou logiku) a ted cerstve z Call of Juarez a tam uz me teda trochu stvaly (porad nemam na gamepadu zautomatizovany, kterej ze ctyr cudlu je krizek, kterej kolecko atd. – to ale asi nikdo odkojenej mysi a klavasnici :)
Obecne jsou QTE jen snadnou zaplatou vyvojarsky neschopnosti resit urcity situace jinym, nedejboze sofistikovanejsim, zpusobem – pricemz jsem si vzpomnel jeste na demo Beyond a tam me teda, krome spousty jinejch veci, QTE *ly fakt hodne. -
Nesnášim nepřeskakovatelný tutoriály *2*
-
-
Treba posledni Rivals... bylo celkem otravne co se tyce tutorialu.
-
Nebo nepřeskakovatelný cutscény, co se spustí před soubojem. Když nějaký těžší souboj opakuju už poněkolikáté a pokaždé musím nejdřív shlédnout stejnou animaci (případně i s rozhovorem), je to vážně k vzteku.
-
-
To je součást trestu :)
-
-
Nebo tutoriály obecně. Pokud jde o nějakou komplexnější, těžší hru se spoustou mechanik apod. tak neřeknu, ale třeba u FPS koridoru, kde máte krom pohybu a střelby tři další tlačítka pro speciální granáty či něco jinýho, tak k tomu fakt tutoriál nepotřebuju.
-
-
>Use W, A, S, D to move
Z toho bych se taky vždycky po*ral. *15*
-
-
-
Když hry podvádí. Například posledně v NFS Rivals mě to šíleně s*alo. Závod skoro u konce a najednou ti to spawne fízla před ksichtem, ty se vybouráš a kret*n za tebou tě přejede.
Taky už nesnáším quick-time eventy. Když to vyšlo na začátku, tak jich bylo málo a byly cool. Teď je to tam na každou pí*ovinu a už mě ty některý situace doslova uráží.
Pak třeba hry, který jsou primárně nadesignovaný jako tps třeba a pak tam uměle nase*ou pasáž, kde se řídí a vůbec to nezvládli správně udělat.
No a poslední enrage jsem měl u Far Cry 3 na nejvyšší obtížnost, kdy řídila holčina a hlavní postava pak měla střílet jenže soudruzi nedomysleli to, že při přesunu do kabiny auta dostane nějakej ten hit a do toho tři vojáci takže se to muselo několikrát opakovat.
V tomhle mám rád právě Dark Souls nebo I Wanna be Boshy/Man, protože maj pevně nastavený pravidla a je to jen na hráčovo skillu a přemýšlení. -
-
podvádění v závodech je celkem obvyklý. NFS U2 jsem hrál na hard a když jede auto před tebou, tak jde vidět, že jezdí tak, jak to vůbec nejde. podobný je to na vyšší obtížnost v GRIDu 2
ještě nemám rád blbečky v multiplayeru co hulákají do mikrofonů a třeba v tom GRIDu úmyslně bourají. proto nemám rád multiplayer obecně -
No vidíš, QTE jsem vůbec nezmínil a přitom je to věc, kterou ve hrách nesnáším vlastně úplně nejvíc. Ale nezmínil jsem je asi proto, že už jsou dneska fakt skoro v každé hře, takže jsem si na to vlastně už tak nějak zvykl... čili nesnášenlivost začíná nejspíš pomalu opadat.
-
-
n
mise na cas uplne nenavidim, kdysi jsem kvuli tomu nehral ani fallout1, az po dvojce jsem mu dal sanci *5*
btw. je zajimavy, ze tady se hadaj lidi přes pul stranky a ja dostanu ban asi za vyraz "vysmatej konzolista"
-